Φθηνα Ρολογια Panerai Luminor Due Luminor Due 38 Χλστ

Η Panerai λάνσαρε το νέο ρολόι Luminor Due 38mm, το οποίο ερμηνεύει τη μόδα των μοντέρνων εμφανίσεων με ένα casual και urban ταμπεραμέντο. Το νέο έργο ερμηνεύει την παράδοση της Panerai για φθηνα ρολογια υψηλής ακρίβειας που ενσωματώνουν εξαιρετική απόδοση, αισθητική σχεδίαση και πρακτικές λειτουργίες, και για πρώτη φορά υιοθετεί έναν νέο ανοιχτόχρωμο χρωματικό συνδυασμό καντράν, που δείχνει ένα γοητευτικό μοντέρνο στυλ. Το νέο ρολόι υιοθετεί κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 38 χιλιοστών και η λεπτομερής σχεδίαση του μεταλλικού βραχιολιού αναδεικνύει το στυλ ωρολογοποιίας της Panerai, το οποίο καλύπτει ευέλικτα τις ανάγκες χρήσης διαφορετικών περιστάσεων στην καθημερινή αστική ζωή.

Οι λεπτές και κομψές λεπτομέρειες καντράν σάντουιτς είναι επικαλυμμένες με λευκό φωτεινό υλικό Super-LumiNova, το οποίο λάμπει πράσινο στο σκοτάδι. Το καντράν γυαλίζεται σχολαστικά με μια διαδικασία διπλού φινιρίσματος, δείχνοντας ένα εφέ ντεγκραντέ από το φως στο βράδυ από πάνω προς τα κάτω. Το νέο ρολόι έχει τρία στυλ καντράν με διαφορετικά χρώματα – γαλάζιο, ανοιχτό πράσινο και ροζ ομίχλης – εμφάνιση ημερομηνίας στις 3 η ώρα και μικρά δευτερόλεπτα στις 9 η ώρα. Το καντράν είναι χαραγμένο με τις λέξεις “PANERAI”, παρουσιάζοντας ένα κομψό αστικό στυλ και επίσης έξυπνα αναδεικνύοντας το νέο χρωματικό συνδυασμό που εισήγαγε για πρώτη φορά η Panerai.

Η γυαλισμένη θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα με διάμετρο 38 mm έχει σχέδιο κλειστού καλύμματος στο κάτω μέρος. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα μεταλλικό βραχιόλι του οποίου το σχήμα είναι εμπνευσμένο από την εμβληματική συσκευή προστασίας γέφυρας κορώνας της Panerai. Κάθε σύνδεσμος παρουσιάζει το ημι-ελλειπτικό περίγραμμα αυτής της κλασικής συσκευής, το οποίο εναλλάξ γυαλίζεται και παγώνει για να φτιάξει το ρολόι. Είναι πιο εκλεπτυσμένο και προσθέτει προσωπικότητα στην αστική εμφάνιση.

Το μέγεθος και οι αναλογίες του νέου ρολογιού Luminor Due έχουν επαναληφθεί ως λεπτότερο, ελαφρύτερο και πιο ρευστό. Ταυτόχρονα, συνεχίζει επίσης την ακριβή και αυστηρή μηχανική ομορφιά των αντιπροσωπευτικών μοντέλων του ημερολογίου Panerai, ερμηνεύοντας ζωντανά το εξαίσιο ιταλικό αστικό στυλ.

Το νέο ρολόι Luminor Due 38 mm έχει μηχανική κίνηση αυτοπεριέλιξης P.900 και απόθεμα ισχύος 3 ημερών. Διατίθεται μόνο στις μπουτίκ Panerai και κάθε μάτι περιορίζεται σε 500 κομμάτια ετησίως.