Η Bell&Ross Λανσάρει Το Ρεπλικα Ρολόι Περιορισμένης Έκδοσης

Η Bell&Ross υπηρέτησε ως συνεργάτης της ακροβατικής ομάδας French Patrol για τρία χρόνια και κυκλοφόρησε ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης για να γιορτάσει την 70η επέτειο από την ίδρυση της επίλεκτης μονάδας της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας – το Patrouille de France ιδρύθηκε το 1953 και έχει εκτοξευθεί στον ουρανό Εδώ και 70 χρόνια, γνωστοί ως ένας από τους πιο εξαιρετικούς στόλους φανταχτερών αεροπορικών εκθέσεων στον κόσμο, τα μέλη της ομάδας είναι όλοι κορυφαίοι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών και οι επιδόσεις τους βελτιώνονται συνεχώς, γεγονός που έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη θέση και φήμη για τον στόλο. Η ομάδα επιδόσεων συμβολίζει την αριστεία του γαλλικού στρατού και της αεροδιαστημικής βιομηχανίας. Κάθε παράσταση είναι φανταστική από άποψη τεχνολογίας και τέχνης. Οι αυστηρές προετοιμασίες και οι ακριβείς επιδόσεις εκτέλεσης έχουν επιτύχει επαναλαμβανόμενες καινοτομίες τα τελευταία 70 χρόνια. Αυτές οι πολύτιμες εμπειρίες και αρχές συμβαδίζουν με την εποχή σήμερα και ακόμη περισσότερο με την ιδέα της Bell&Ross.

Ο Carlos Rosillo, πρόεδρος και συνιδρυτής της Bell&Ross, δήλωσε: “Η ομάδα ακροβατικών είναι μια ελίτ δύναμη της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας και είναι επίσης πρεσβευτές για την αριστεία του γαλλικού στρατού και της αεροδιαστημικής τεχνολογίας. Το BR 03-92 PAF Το ρολόι της 70ης επετείου έχει γνωρίσει την πλούσια και μακρά ιστορία της Bell&Ross και της στρατιωτικής αεροπορίας.

Ίδια ιδέα

Η συμμαχία μεταξύ της ακροβατικής ομάδας περιπολίας και της Bell&Ross είναι πιο ουσιαστική από τη συνεργασία μεταξύ συνηθισμένων εμπορικών σημάτων. Ακριβώς όπως η ομάδα ακροβατικών απαιτεί μια σιωπηρή κατανόηση μεταξύ των μελών της ομάδας, η ομάδα επιδόσεων και η Bell&Ross είναι, αντίστοιχα, η αυθεντία στην πτήση και στην ωρολογοποιία, με την ίδια ιδέα. Οι δύο πλευρές συνεργάζονται όλο και πιο στενά από το 2021 και έχουν δημιουργήσει μια σταθερή και σταθερή συνεργασία μέχρι στιγμής.

Ο συνταγματάρχης Mallard, διευθυντής του SIRPA Air and Space, δήλωσε: «Η γαλλική Πολεμική Αεροπορία και η Bell&Ross έχουν δημιουργήσει μια στενή και αξιόπιστη συνεργασία από το 2020, βασισμένη στο εμπορικό σήμα της ακροβατικής ομάδας και την κοινή φιλοσοφία και των δύο μερών – υπέρβαση του εαυτού, αμείλικτη καινοτομία. αυστηρή ακρίβεια και ενότητα, Είναι πάντα η πεποίθηση ότι η ομάδα απόδοσης και η Bell&Ross τηρούν. Το πιο σημαντικό, και οι δύο πλευρές προσπαθούν επίσης για την τελειότητα και δεσμεύονται να βελτιώσουν το καθεστώς της γαλλικής τεχνολογίας και κουλτούρας, γεγονός που καθιστά τη συνεργασία μεταξύ των δύο μερών Η αναμνηστική σειρά ρολογιών που λανσαρίστηκε αυτή τη φορά είναι η αποκρυστάλλωση της κοινής φιλοσοφίας και του ενθουσιασμού και των δύο πλευρών.”

Θρυλικός μαχητής

Τα τελευταία 70 χρόνια, η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Patrol έχει αγγίξει αμέτρητες καρδιές χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις των ειδικευμένων πιλότων και των μαχητικών αεροσκαφών. Η εμφάνιση του μαχητή είναι λεπτή και χαριτωμένη, σαν δράκος, και κόβει τον ουρανό. Η Thunderjet, που τέθηκε σε υπηρεσία το 1953, και η Alphajet, η οποία εντάχθηκε στην υπηρεσία το 1981, καθώς και οι Ouragan, Mystère IV και Fouga Magister, είναι όλοι κλασικοί θρύλοι και εμφανίστηκαν μαζί στο BR 03- Η κεραμική θήκη πίσω από το 92 PAF Το 70th Anniversary Watch είναι ένας φόρος τιμής σε αυτούς τους θρυλικούς μαχητές.

Το να αποτίσουμε φόρο τιμής στον θρύλο έπρεπε επίσης να ξεπεράσουμε ορισμένες τεχνικές προκλήσεις. Ο Bruno Belamich, ένας άλλος ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής, δήλωσε: “Από τότε που ιδρύθηκε η ακροβατική ομάδα το 1953, αυτά τα πέντε μαχητικά βρίσκονται σε υπηρεσία διαδοχικά. Ήταν πιο περίπλοκο για το τμήμα τέχνης, αλλά το έργο ολοκληρώθηκε τελικά.

Ένα ρολόι για πιλότους

Η επιτυχία μιας αεροπορικής επίδειξης εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση του πιλότου. Τα όργανα πτήσης στο αεροπλάνο είναι όλα εργαλεία για να βοηθήσουν τον πιλότο. Αυτή η αρχή ακολουθεί και η φιλοσοφία της Bell&Ross για την ωρολογοποιία. Τα ρολόγια πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις των επαγγελματιών και η τεχνική απόδοση του ρολογιού δεν αποτελεί εξαίρεση. , προσθέτει επίσης ένα στρώμα πραγματικής πρακτικής σημασίας.

Ο Bruno Belamich υπενθύμισε: “Πριν φτιάξουμε ένα ρεπλικα ρολόι, πρέπει να συμβουλευτούμε τον πιλότο. Ο πρώτος στόχος είναι να καλύψουμε τις ανάγκες του και να φτιάξουμε ρολόγια που μπορούν να τους βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των εργασιών τους. Για παράδειγμα, το BR 03 TYPE A Patrouille de France βασίζεται στις απαιτήσεις του πιλότου. Παράγεται και είναι εξοπλισμένο με μια κίνηση χαλαζία, η οποία έχει δύο τρόπους απεικόνισης βελόνων τρεξίματος και χαρακτήρων άλματος.” Η νέα περιορισμένη έκδοση BR 03-92 PAF δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι πιλότοι παρέχουν σχεδιαστική έμπνευση και συμμετέχουν στη σχεδίαση ρολογιών.

Ιπταμαι

Το ρολόι BR 03-92 PAF τιμά την 70η επέτειο από την ίδρυση της ομάδας Patrol Air Show. Είναι επίσης ένα επαγγελματικό ρολόι που ξεχωρίζει. Η θήκη είναι επεξεργασμένη με μαύρη επίστρωση για να τονίσει την αντίθεση των σχεδιαστικών λεπτομερειών. Η κίνηση αυτοπεριέλιξης BR-CAL 302 εμφανίζει ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα και ημερομηνίες. Το σημείο είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα περίπου και περιορίζεται στα 999 κομμάτια.

Η Bell&Ross επέλεξε ειδικά ένα φωτεινό, λαμπερό μπλε καντράν για αυτή τη νέα δουλειά, που απηχεί το ομοιόμορφο χρώμα των πιλότων της ακροβατικής ομάδας. Το λογότυπο της ομάδας απόδοσης και το λογότυπο της 70ης επετείου τοποθετούνται και στις δύο πλευρές του καντράν και η εξωτερική άκρη του καντράν είναι διακριτικά κυκλωμένη με το μπλε της γαλλικής σημαίας — λευκό και κόκκινο τρίχρωμο.