Η Oris Λανσάρει Τη Νέα Σειρά Aquis Ρολογια Φθηνα

Για πρώτη φορά, η Oris στράφηκε στην ανάπτυξη της σειράς Aquis με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για να τιμήσει μια μοναδική ετήσια παράδοση: να δημιουργήσει 250 ειδικές εκδόσεις ρολογιών για να γιορτάσει την ιστορία της Oris.

αγάπη για τα ρολόγια

Αν έχετε ακολουθήσει την Oris όλα αυτά τα χρόνια, θα ξέρετε ότι η εταιρεία εγγράφηκε την 1η Ιουνίου 1904. Το πιο σημαντικό, την 1η Ιουνίου κάθε χρόνο, θα κυκλοφορήσει μια περιορισμένη έκδοση 250 ρολογιών, που θα φέρει το όνομά της από τον Hölstein, μια όμορφη πόλη στο τα βουνά Jura της Ελβετίας, γνωστά και ως Oris. Έχουν περάσει 119 χρόνια από τη γενέτειρα της Κίνας.

Η φετινή έκδοση 2023 του ρολογιού Holstein συνεχίζει αυτή την περήφανη παράδοση. Εμπνευσμένο από το ρολόι καταδύσεων Aquis με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της μάρκας, εισάγει νέα σχεδιαστικά στοιχεία σε αυτή τη δημοφιλή σειρά. Περιορίζεται σε 250 τεμάχια παγκοσμίως με σειρά προτεραιότητας.

Αν και η ιδιαιτερότητα αυτού του ρολογιού είναι αναμφισβήτητη, αυτό που είναι πιο κρίσιμο είναι το πνεύμα πίσω από αυτό.

Από την ίδρυσή της το 1904, η φιλοσοφία της Oris ήταν η κατασκευή ρολογιών υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν ομορφιά, δεξιοτεχνία, πρακτικότητα και αξία. Αυτό το πνεύμα ζει περισσότερο από έναν αιώνα αργότερα στο ρολόι περιορισμένης έκδοσης 2023 της Holstein. Τώρα, τα μηχανικά ρολόγια μπορούν επίσης να συνδυάσουν τη βιομηχανική τεχνολογία και τον ρομαντισμό των παραδοσιακών ρολογιών για να δημιουργήσουν προσιτές εμφανίσεις για όλους τους εργατικούς ανθρώπους.

Για 119 χρόνια, τηρώντας το όραμα του ιδρυτή, η Oris κατασκευάζει όμορφα ρολόγια με πρακτικές λειτουργίες και λογικές τιμές. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα μηχανικά ρολόγια δεν χρειάζονται πλέον σε αυτήν την εποχή. Αν σκεφτείτε μόνο τη λειτουργικότητα του χρονισμού, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, αλλά ένα αυτόματο ρολόι είναι μια εξαιρετική χειροτεχνία και τα όμορφα πράγματα μπορούν πάντα να φέρουν ατελείωτη χαρά. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν για μια καλύτερη ζωή και συνήθως εκτιμούν την ισορροπία ποιότητας και αξίας. Ο Oris ελπίζει να φέρει χαρά στους ανθρώπους. Στην πορεία, μεταδίδει και το ανεξάρτητο πνεύμα και την προσωπικότητά του στους καταναλωτές με την ίδια επιδίωξη.

άλλος τρόπος σκέψης

Παρουσιάζουμε το Holstein Limited Edition 2023, το πρώτο Aquis χωρίς ημερολόγιο, με μωβ καντράν.

Από το 1904, τα πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά ο ενθουσιασμός για τη μηχανική ωρολογοποιία οδήγησε την Oris για πάνω από έναν αιώνα. Η Holstein διαμόρφωσε την Oris για να γίνει μια επωνυμία με ανεξάρτητο πνεύμα και να πάει στο δρόμο της.

Η Oris εμμένει στην ιδέα της επωνυμίας που περνάει από γενιά σε γενιά και κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό. Η γέννηση των ρολογιών περιορισμένης έκδοσης Holstein γιορτάζει τη συνέχιση του ανεξάρτητου πνεύματος και αποτίει φόρο τιμής σε όλους τους θαυμαστές που αγαπούν το Oris και τα μηχανικά ρολογια φθηνα. Οι τρεις πρώτες εκδόσεις είναι ελαφρώς «εκτός πορείας», αλλά δείχνουν την πιο συναρπαστική και ανεξάρτητη πλευρά της προσωπικότητας της μάρκας.

Φέτος, η τέταρτη έκδοση του ρολογιού Holstein συνεχίζει να λάμπει. Αυτό είναι το πρώτο ρολόι που βασίζεται στο αειθαλές μοντέλο της μάρκας-Aquis καταδυτική σειρά, αλλά έχει ένα κρυμμένο μυστικό.

Glance: Είναι βιολέτες;

Ακολουθεί η κίνηση. Το ρολόι τροφοδοτείται από την κίνηση αυτόματης περιέλιξης Oris400, μια αλυσίδα πέντε ημερών που αναπτύχθηκε από τη μάρκα. Με εξαιρετικές αντιμαγνητικές ιδιότητες, ακρίβεια χρονομέτρου (-3/+5 δευτερόλεπτα την ημέρα), διαστήματα σέρβις 10 ετών και εγγύηση. Εδώ λοιπόν έρχεται το πρόβλημα: δεν υπάρχει παράθυρο ημερολογίου! Αυτό είναι το πρώτο σχέδιο της Aquis “χωρίς ημερομηνία”.

Στη συνέχεια, υπάρχει η θήκη πίσω, με χαραγμένο τον αριθμό περιορισμένης έκδοσης και ανάγλυφο το Howe Bear, φορώντας μια στολή. Γιατί; Επειδή είναι διασκεδαστικό, αφήστε το αξιολάτρευτο Howe Bear να φέρει ένα χαμόγελο στα χείλη σας. Αυτό εξακολουθεί να είναι ένα ρολόι δύτη υψηλής απόδοσης αδιάβροχο στα 300 μέτρα.

Η περιορισμένη έκδοση Holstein θα πρέπει πάντα να είναι μια μοναδική ύπαρξη, ένας σπάνιος θησαυρός και ένα περιστασιακό δώρο γενεθλίων. Αυτό που συνδέει τη μάρκα από την αρχή της με τους λάτρεις σε όλο τον κόσμο είναι η χαρά. Ως εκ τούτου, ο Όρις έκανε ένα άθλιο πράγμα.

“Αυτό είναι το πρώτο σχέδιο της Aquis “χωρίς ημερομηνία”, ως απάντηση στη βοή των θαυμαστών.”

δύναμη στους ανθρώπους

Η Holstein Limited Edition 2023 τροφοδοτείται από την εσωτερική κίνηση Oris 400, μια αυτόματη κίνηση υψηλής ποιότητας με τρεις υποσχέσεις απόδοσης.

Εξαιρετικό αντιμαγνητικό

Το Oris 400 self-caliber έχει περισσότερα από 30 αντιμαγνητικά εξαρτήματα, που υπερβαίνουν τις προδιαγραφές του ενισχυμένου αντιμαγνητικού προτύπου ISO 764.

Πενθήμερο δυναμικό αποθεματικό

Το ρολόι που είναι εξοπλισμένο με το Oris 400 self-caliber έχει απόθεμα ισχύος έως και 5 ημέρες. Ακόμα κι αν είναι σε αδράνεια την Πέμπτη, εξακολουθεί να διατηρεί έναν μέσο χρόνο όταν φοριέται κάθε δεύτερη Τρίτη.

10 χρόνια εγγύηση

Τολμήστε να υποσχεθείτε 10 χρόνια εγγύηση για όλα τα ρολόγια που διαθέτουν αυτή την κίνηση, πρακτική μετά την εγγραφή στο MyOris. Η Oris συνιστά επίσης στους χρήστες να διατηρούν τα μάτια τους κάθε δέκα χρόνια.

πιο ελαφρύ άγγιγμα

Magic Purple και Diving Bear. Ο συν-CEO της μάρκας Oris, Rolf Studer, δήλωσε ότι τα ρολόγια έχουν σχεδιαστεί για να διασκεδάζουν.

Το πιο σημαντικό πράγμα για τη δημιουργία αυτής της χαρακτηριστικής συλλογής είναι ότι σχετίζονται με τα γενέθλια του Oris – η εταιρεία ιδρύθηκε την 1η Ιουνίου 1904. Αυτό το μέρος καθορίζει ποιος είναι ο Oris, ένα δώρο για την ίδια την Oris και τους θαυμαστές της. Τα ρολόγια δεν πρέπει να είναι αποκλειστικά σε μπουτίκ – οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπορούν να τα αγοράσουν μέσω των επίσημων καταστημάτων λιανικής τους, προσπαθώντας να προσφέρουν στους λάτρεις του Oris μια καλύτερη εμπειρία.

Τα ρολόγια περιορισμένης έκδοσης Holstein έχουν παράδοση να αφηγούνται την ιστορία του Oris. Για παράδειγμα, είναι οι μόνες δημιουργίες με την αρκούδα Oris. Θα μπορούσατε να πείτε ότι η έκδοση Holstein είναι η πιο προσιτή στην καρδιά ενός γνήσιου Oris, παρόλο που έχει κάνει μόνο 250 από αυτό.

“Η Oris παίρνει στα σοβαρά τη βιομηχανία ωρολογοποιίας. Τα μηχανικά ρολόγια ελβετικής κατασκευής μπορούν επίσης να είναι ένα χαλαρό και χαρούμενο πράγμα, που εμπνέει όλους.”

Πείτε το ως concept: Αλλά η φετινή Holstein Limited Edition είναι ένα Aquis με ατσάλινη ζώνη που μοιάζει περισσότερο με κανονική λειτουργία. Και είναι μια συνετή απόφαση!

Οι τρεις πρώτες γενιές των εκδόσεων Hölstein είναι όλες άξια πρωτότυπα μοντέλα, ειδικά το ρολόι από ατσάλι που επέστρεψε το 1990 πέρυσι. Καθώς θυμίζει ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο στην ιστορία, αυτό το ρολόι αναβιώνει την εμβληματική συλλογή Full Steel, αποτυπώνοντας την ουσία της δεκαετίας του ’90 και τις πρωτοποριακές 690 μηχανικές κινήσεις. Αντίθετα, η έκδοση Holstein 2023 φαίνεται πιο σπαρταριστή, αλλά η ιδέα αυτού του ρολογιού είναι εξ ολοκλήρου από την ειλικρινή έκκληση των θαυμαστών της Oris.

Η Oris είναι τυχερή που έχει μια πολύ ενεργή παγκόσμια κοινότητα. Μπορείτε να το δείτε αυτό στις αλληλεπιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, όπως η ακμάζουσα οικογένεια ρολογιών Oris. Η Oris έχει περισσότερα από 30 υποκαταστήματα σε όλο τον κόσμο, καθένα από τα οποία διευθύνεται από έναν τοπικό θαυμαστή της Oris. Μιλούν με επωνυμίες και μοιράζονται τις σκέψεις τους για τα ρολόγια και τις συνεργασίες επωνυμιών. Κάνουν επίσης μεγάλες ερωτήσεις. Γιατί η Oris δεν κάνει ένα Aquis χωρίς ημερομηνία; Πότε θα βγει το ρολόι με το μωβ καντράν; Αυτά έχουν εμπνεύσει την έκδοση του 2023 του Holstein. μωβ αέρας θα έρθει από την ανατολή μόλις λειτουργήσει.

Τα πρωτότυπα μοντέλα ή τα μοναδικά σχέδια υποδηλώνουν συχνά μελλοντικές κατευθύνσεις. Η περιορισμένη έκδοση Holstein δεν υποδεικνύει μελλοντικές κινήσεις για τη μάρκα, αν και η εσωτερική μας κίνηση Oris 403 έκανε το ντεμπούτο της στην έκδοση του 2021. Αλλά είναι ως επί το πλείστον μια γιορτή που έχει σκοπό να φέρει χαρά, να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάσουν και να ανταποδώσουν στους θαυμαστές της Oris. Όσο για το Aquis χωρίς ημερολόγιο; Δεν υπάρχει τέτοια ιδέα αυτή τη στιγμή. Ακριβώς όπως η Oris δεν έχει κυκλοφορήσει μια κανονική σειρά ρολογιών από ατσάλι Full Steel.

Η Oris έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει χαλάρωση επειδή υπάρχουν ήδη πάρα πολλά βαριά θέματα στον κόσμο και ελπίζει να δώσει στους ανθρώπους μια στιγμή ευτυχίας σε μια κουραστική μέρα. Ένα μηχανικό ρολόι ελβετικής κατασκευής μπορεί επίσης να είναι μια χαλαρωτική και ευχάριστη υπόθεση. Τα ρολόγια της σειράς Holstein είναι επίσης ένα θετικό σύμβολο της περιεκτικότητας. Αντί να δημιουργείτε αρνητικά συναισθήματα όπως η ζήλια, δημιουργήστε θετικά συναισθήματα, επικεντρωθείτε σε αυτά που έχουμε και μοιραζόμαστε τις καλές στιγμές με άλλους αντί να κρατάμε ίσιο πρόσωπο όλη την ώρα. Ο Oris παίρνει στα σοβαρά την ωρολογοποιία, είναι περήφανος που κάνει σπουδαία πράγματα που αγαπούν οι άνθρωποι, ταξιδεύει ανάλαφρα αλλά εμπνέει, διασκεδάζει και απολαμβάνει τη ζωή. αυτό είναι το Oris, Holstoy Λόγω της έκδοσης του 2023.

λεπτομέρειες προιόντος

υπόθεση

Θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι με περιστρεφόμενη γκρι κεραμική στεφάνη μονής κατεύθυνσης.

Διάμετρος

41,50 χλστ

καντράν

Μωβ φωτεινό υλικό Χέρια και λέπια επικαλυμμένα με φωτεινό υλικό Super-LumiNova

καθρέφτης

Ζαφείρι με θόλο και στις δύο πλευρές, αντιθαμβωτική επίστρωση στο εσωτερικό

Κάτω μέρος

Βιδωτή θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι, χαραγμένη με τον περιορισμένο αριθμό έκδοσης και τον Howard Bear

δομή συντονισμού

Βιδωτή κορώνα ασφαλείας από ανοξείδωτο χάλυβα

αδιάβροχο

300 μέτρα

κίνηση

μοντέλο

Oris 400 εσωτερική μετακίνηση

Λειτουργία

Κεντρικές ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα, στιγμιαίο ημερολόγιο, δευτερόλεπτα στάσης.

ακρίβεια

-3/+5 δευτερόλεπτα την ημέρα (εντός της ανοχής COSC)

Άλλες λειτουργίες

Εξαιρετική αντιμαγνητική απόδοση

Μέθοδος περιέλιξης

αυτόματο

απόθεμα ισχύος

120 ώρες

Δέσμευση εγγύησης

Μεταβείτε στο oris.ch για να γίνετε μέλος του MyOris και δηλώστε το ρολόι σας για να λάβετε 10 χρόνια εγγύηση, η οποία ισχύει και για τη μετακίνηση. Συνιστάται η συντήρηση κάθε δέκα χρόνια.

περιορισμένη έκδοση

250 τεμάχια, συσκευασμένα σε ειδικό ξύλινο κουτί ρολογιού

Προτεινόμενη λιανική τιμή

29.800 RMB

ώρα για αγορά

Ιούνιος 2023