Ελβετικό Ρολόι Της Σειράς Mido Huaxi Huaying, Replica Watches

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, στο καντράν από μαργαριτάρι που περιβάλλεται από υπέροχα διαμάντια στο ρολόι Huaying της σειράς Huaxi, το χαριτωμένο λουλούδι λωτού ανοίγει τα απαλά του πέταλα σαν να επιπλέει στα κυματιστά κύματα του νερού. Το φωτοστέφανο εκπέμπει ένα απρόβλεπτο και γοητευτικό μωβ φως.

Η Swiss Mido λάνσαρε τη νέα σειρά ρολογιών Huaxi Huaying, προσθέτοντας ένα υπέροχο ρολόι με απαλή υφή και πνευματώδη γοητεία στη σειρά Huaxi. Το Μουσείο ArtScience ενέπνευσε τη σειρά Huaxi στη Σιγκαπούρη. Εμπνευσμένη από τη μοναδική του εμφάνιση, σαν άνθος λωτού σε πλήρη άνθηση, η Mido δημιούργησε το εξαιρετικό σχέδιο της σειράς γυναικείων ρολογιών Huaxi. Ο ιβίσκος στο νερό ανθίζει στο καντράν από φίλντισι, αντανακλώντας τη λεπτή λάμψη και το λαμπρό φως των διαμαντιών περιβάλλει την αντανάκλασή του. Στο σκοτεινό περιβάλλον, το απαλό και κινούμενο καντράν εκπέμπει μια μωβ λάμψη κάτω από την ευλογία της φωτεινής επίστρωσης και ο διαυγής λωτός ανθίζει μέρα και νύχτα, δείχνοντας την ευρηματικότητα της ροής φωτός και σκιάς. Το νέο ρολόι Huaying διαθέτει αυτόματη μηχανική κίνηση Caliber80, παρέχοντας έως και 80 ώρες αποθήκευσης κινητικής ενέργειας. Το κομψό στυλ της θήκης με χρυσό τριαντάφυλλο και η άνεση του δερμάτινου ιμάντα λεβάντας αλληλοσυμπληρώνονται για να ολοκληρώσουν αυτό το εκπληκτικό αριστούργημα, που μαζί παρουσιάζει την πιο ελκυστική θηλυκότητα. Replica watches.

Το Qingying σε προσκαλεί σαν όνειρο.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το εμβληματικό λουλούδι λωτού της σειράς Huaxi ανθίζει τα πέταλά του στο καντράν από φίλντισι και η χαριτωμένη φιγούρα του αντανακλάται στα ιριδίζοντα κύματα, σκιαγραφώντας το διαχρονικό και κομψό πρόσωπο της σειράς ρολογιών Huaying Huaxi. Οι ωροδείκτες είναι σετ με 11 πολύτιμα διαμάντια και διακοσμημένοι με ροζ χρυσά μεταλλικά δαχτυλίδια. Καθώς πέφτει η νύχτα, τα πέταλα αντιμετωπίζονται με Super-LumiNova, τους κούφιους δείκτες ώρας και λεπτών. Το απλό και χαμηλών τόνων παράθυρο ημερομηνίας βρίσκεται στις 6 η ώρα στο καντράν. Ο καθρέφτης είναι κατασκευασμένος από ημισφαιρικό διπλής όψης αντιθαμβωτικό γυαλί ζαφείρι, το οποίο προστατεύει την εξαίσια εμφάνιση του ωροδείκτη.

Νεανικό και κομψό, τέλειο και τέλειο

Το νέο ρολόι Huaying της σειράς Huaxi υιοθετεί θήκη από χρυσό τριαντάφυλλο και οι πλαϊνές άκρες χρησιμοποιούν εναλλάξ γυαλισμένες και αμμοβολημένες επιφάνειες, ακριβώς όπως τα πέταλα ενός καθαρού λωτού που βλέπει στον γαλάζιο ουρανό. Το δερμάτινο λουράκι λεβάντας με πτυσσόμενη πόρπη παρέχει μια άνετη εμπειρία χρήσης και εμποδίζει το ρολόι να γλιστρήσει από τον καρπό, προσθέτοντας μια πινελιά απαλότητας στις απλές και συνοπτικές γραμμές του ρολογιού Huaying.

Το ρολόι Huaying της σειράς Huaxi είναι εξοπλισμένο με αυτόματη μηχανική κίνηση Mido Caliber80, η οποία παρέχει έως και 80 ώρες αποθήκευσης κινητικής ενέργειας. Η εξαιρετικά σκαλισμένη δραστηριότητα μπορεί να παρατηρηθεί μέσα από τη διάφανη πλάτη. Το αυτόματο ταλαντευόμενο βάρος είναι χαραγμένο με το αποκλειστικό σχέδιο λωτού της σειράς Huaxi, που θυμίζει τις διασταυρούμενες δοκούς και κολώνες στο κέντρο του Μουσείου ArtScience της Σιγκαπούρης. Αποδώστε ξανά φόρο τιμής στην πηγή έμπνευσης για τη συλλογή.

Η Swiss Mido χρησιμοποιεί αλλαγές φωτός και σκιάς για να αφυπνίσει το κινούμενο άρωμα και δημιουργεί το πιο κομψό και κομψό νέο ρολόι της σειράς Huaxi Huaying.