Η De Bethune Λανσάρει Το Ρολόι Db28xs Interstellar Sea, Replica Watches Greece

Ο De Bethune τηρεί πάντα την ιδέα της ωρολογοποιίας με πυρήνα την καινοτομία, δεσμεύεται να ενσωματώσει την εφευρετικότητα και τη δημιουργικότητα και επιδιώκει την τεχνολογική καινοτομία, με στόχο τη δημιουργία ρολογιών που παραβιάζουν τους κανόνες. Ο De Bethune εστιάζει στην εφεύρεση παρά στην επανάληψη των υπαρχουσών τεχνικών. Το ολοκαίνουργιο ρολόι DB28xs Interstellar Sea είναι πιο μικροκαμωμένο και υιοθετεί νέες ιδέες. Ταυτόχρονα, έχει βελτιωθεί περαιτέρω όσον αφορά την ακρίβεια, την αξιοπιστία, την αναγνωσιμότητα και την άνεση χρήσης, ανοίγοντας επίσημα μια νέα εποχή στην ανάπτυξη του De Bethune. Κεφάλαιο. Το νέο ρολόι προορίζεται να μείνει στην ιστορία της μάρκας De Bethune επειδή σηματοδοτεί ένα νέο στάδιο εξέλιξης στη συναρπαστική ιστορία ωρολογοποιίας που διηγείται ο ιδρυτής της μάρκας και κύριος ωρολογοποιός Denis Flageollet τα τελευταία 20 χρόνια.

Το ρολόι DB28 είναι το εμβληματικό έργο της μάρκας και το νέο ρολόι DB28xs Interstellar Sea έχει μια ιδιαίτερη σημασία, επομένως έχει τραβήξει περισσότερη προσοχή. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα έργα του De Bethune’sBethune, η διάμετρος της νέας εμφάνισης έχει μειωθεί σημαντικά στα 39 mm. Ταυτόχρονα, ακολούθησε τη μοναδική και εμβληματική σχεδίαση της μάρκας της μάρκας, δημιουργώντας ένα μικρό θαύμα – όχι μόνο πραγματοποιώντας βασικές τεχνολογικές καινοτομίες, αλλά, το πιο σημαντικό, επαναπροσδιορίζοντας την εξαιρετική προηγμένη τεχνολογία ωρολογοποιίας με τις εξαιρετικές δεξιότητές της, εισάγοντας το πνεύμα ωρολογοποιίας του Η Εποχή του Διαφωτισμού στο ρολόι του 21ου αιώνα και τελικά η δημιουργία αυτού του πρωτοφανούς αισθητικού αριστουργήματος. Replica watches greece.

Η διαδικασία δημιουργίας του νέου ρολογιού δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα πλήρες αντίγραφο της ιστορίας, αλλά η επιδίωξη να διεγείρει τις μοναδικές συναισθηματικές εμπειρίες των ανθρώπων όταν αντιμετωπίζουν εξαιρετικά πράγματα. Η αρχική πρόθεση του ιδρυτή και κύριου ωρολογοποιού De Bethune Denis Flageolet είναι καθαρή: εξετάζει τις παραδόσεις ωρολογοποιίας από μια καινοτόμο προοπτική. Έχει δεσμευτεί να κάνει τα σύγχρονα μηχανικά ρολόγια έναν πολιτιστικό φορέα καρπού για τη μέτρηση του χρόνου.

Οι ικανές δεξιότητες κάνουν τέλεια αριστουργήματα.

Το ρολόι DB28xs Interstellar Sea είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα δεξιοτεχνίας. Συνδυάζει την επισημότητα των ρολογιών της Εποχής του Διαφωτισμού και την ακρίβεια των επιστημονικών οργάνων στον καρπό. Η συναρπαστική μικρο-μηχανική του δομή και ο ευχάριστος σχεδιασμός εμφάνισης καταδεικνύουν επίσης έντονα την εφευρετικότητα πίσω από αυτό. Δημιουργικότητα. Πίσω από το φαινομενικά απλό μικρότερο μέγεθος, η μοναδικότητα αυτού του ρολογιού και ο σχεδιασμός του ξεπερνούν κατά πολύ τη μείωση μεγέθους και τον τρόπο λειτουργίας του.

“Αυτό το έργο γεννήθηκε από την πολιτιστική μου κατανόηση μεταξύ δεξιοτεχνίας και αντικειμένων. Για να δημιουργήσω το ρολόι DB28xs Interstellar Sea, άντλησα δημιουργική έμπνευση από την ιαπωνική φιλοσοφία του Wabi-Sabi, η οποία είναι στην πραγματικότητα μια επιδίωξη προσωπικής, καλλιτεχνικής αντίληψης του αρμονικού συνύπαρξη αντικειμένων και περιβαλλόντων».

Ο σχεδιασμός της φυσικής εμφάνισης δείχνει καθαρή και αρμονική ομορφιά.

Η φιλοσοφία wabi-sabi είναι μια ιαπωνική φιλοσοφία αυθεντικότητας που συνδυάζει δύο αισθητικές και πνευματικές αρχές που ήταν ιστορικά σημαντικές στον ιαπωνικό πολιτισμό. Το Wabi (wabi) αντιπροσωπεύει την αίσθηση της αφθονίας που νιώθουν οι άνθρωποι όταν εκτιμούν την ομορφιά της φύσης, υπονοώντας τη μοναξιά και την απλότητα, που συνοδεύεται από ένα άγγιγμα μελαγχολίας. Από την άλλη, ο Σάμπι ασχολείται περισσότερο με τον χρόνο, αναφερόμενος στα συναισθήματα των ανθρώπων όταν αντιλαμβάνονται τον χρόνο ή την ανθρώπινη επιρροή στα πράγματα.

Εμπνευσμένος από την ιδέα του wabi-sabi, ο Denis Flageolet λαχταρούσε μια ειρηνική ζωή μακριά από τη φασαρία της πόλης και βρήκε γαλήνη εκτιμώντας εκείνα τα πράγματα που έγιναν πιο όμορφα με τον καιρό. «Είμαστε δεσμευμένοι να εξερευνούμε συνεχώς τις δυνατότητες του σχεδιασμού και παρά τη συνεχή ανάπτυξη της βιομηχανικής τεχνολογίας, αυτή η λεπτή σύνδεση μεταξύ ανθρώπου και φύσης που παραδοσιακά εμφανίζεται στους τομείς της τέχνης, της λογοτεχνίας και της χειροτεχνίας φαίνεται να υπάρχει ακόμα και να παραμένει ζωντανή».

Η ιδέα του wabi-sabi είναι συγκρίσιμη με την ελληνική αντίληψη του δυτικού πολιτισμού για την ομορφιά και την τελειότητα. Στο ιαπωνικό αρχιπέλαγος, αυτή η ιδέα δεν είναι μόνο η ουσία πολλών καλλιτεχνικών τομέων, όπως ο σχεδιασμός και η κηπουρική, αλλά οδηγεί επίσης στην τάση της απλότητας και της λιτότητας. Μετά την καταναλωτική έκρηξη και τις οικονομικές φούσκες, το κίνημα επιστρέφει ισχυρό, όπως αποδεικνύεται από την επιτυχία των βιβλίων για την αποανάπτυξη.

Η ήσυχη ομορφιά του κόσμου

Ο Denis Flageolet γενικά ξέρει πώς να σταματήσει τον ρυθμό από το να προχωρήσει περισσότερο. Έχει δεσμευτεί να επιδιώκει την αριστεία στη δημιουργία και να αναζητά την τελειότητα στην ατέλεια. Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσει, αυτές οι ιδιότητες τον οδήγησαν να μετατοπίσει την οπτική του από μια κουλτούρα που δίνει έμφαση στην επιστήμη και την αυστηρή αισθητική του Διαφωτισμού σε μια φιλοσοφία αφιερωμένη στην ανακάλυψη της ήσυχης ομορφιάς του κόσμου. Το ρολόι DB28xs Interstellar Sea ενσωματώνει πλήρως την ηρεμία και την ειρήνη και καταδεικνύει την επιδίωξη της αγνότητας και της ηρεμίας της μάρκας της μάρκας. Αποτίει φόρο τιμής στην παραδοσιακή τέχνη και υιοθετεί τη νέα τεχνολογία για να ερμηνεύσει ζωντανά την ομορφιά της απλότητας και της απλότητας.

Οι τρεις αρχές της έννοιας wabi-sabi που ερμηνεύονται από το ρολόι DB28xs Interstellar Sea:

Το ρολόι DB28xs Interstellar Sea χρησιμοποιεί το πρώτο τυχαίο μοτίβο γραμμών στον κόσμο για να παρουσιάσει το ψημένο μπλε μεταλλικό κυματοειδές καντράν από τιτάνιο που συμβολίζει τον λαμπερό έναστρο ουρανό για να δείξει μία από τις τρεις αρχές της έννοιας Wabi-sabi: την ομορφιά της μονιμότητας και της ελλιπούς ατέλειας .

Το μικρό του μέγεθος και το νέο ασημένιο δαχτυλίδι και η κίνηση ερμηνεύουν τη δεύτερη αρχή της φιλοσοφίας wabi-sabi: την ομορφιά της απλότητας και της απλότητας. Ή τουλάχιστον μια απατηλά απλή σχεδίαση, επειδή σε μικροσκοπική ωρολογοποιία που απαιτεί εξαιρετική δεξιοτεχνία, αυτό το ρολόι είναι αναμφίβολα μια τεχνολογική καινοτομία, που αντικατοπτρίζεται κυρίως στη μικρογραφία του πατενταρισμένου συστήματος πλωτών ωτίδων της DB28.

Τελικά, η μάρκα δημιούργησε ένα ξεχωριστό και μοναδικό ρολόι που ενσωματώνει την τρίτη αρχή της φιλοσοφίας wabi-sabi: την ομορφιά της παροδικότητας.

Η παθιασμένη σύγκρουση τέχνης και επιστήμης

Οι ιδιοφυΐες της Εποχής του Διαφωτισμού στόχευαν να δημιουργήσουν επιστημονικά όργανα που εξέφραζαν την αισθητική μέσω της λειτουργικότητας, της απλής μηχανικής και του μινιμαλιστικού σχεδιασμού. Εκείνη την εποχή, οι ισχυροί και εξέχοντες άνθρωποι κάλεσαν ειδικευμένους τεχνίτες, συμπεριλαμβανομένων επιπλοποιών, τεχνιτών μπρούτζου και εμαγιέ, όπως ο Boulle, ο Caffieri και ο Coteau, για να μετατρέψουν αυτά τα όργανα σε αληθινά έργα τέχνης.

Το ρολόι DB28xs Interstellar Sea κυκλοφόρησε επιτέλους με επιτυχία, γεγονός που δείχνει ότι η ομάδα του Denis Flageollet κατανοεί πλήρως και εφαρμόζει το πνεύμα του De Bethune που προέρχεται από αυτήν την κουλτούρα. Υπό συνεχή καθοδήγηση βελτιστοποίησης και αναβάθμισης, συνεχώς αμφισβητούσαν και επανεξέταζαν τις υπάρχουσες δεξιότητες κατά τη δημιουργική διαδικασία, βασιζόμενοι σε παραδοσιακές δεξιότητες ωρολογοποιίας και νέες τεχνολογίες για την προώθηση της βελτίωσης. Η De Bethune τηρούσε πάντα αυτή την ιδέα της συνεχούς βελτίωσης, επειδή είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ανάπτυξης της μάρκας της μάρκας.

Ο Denis Flageolet είπε: “Η εργασία δεν έχει νόημα εκτός αν θέλετε να σημειώσετε πρόοδο και ο μόνος τρόπος για να σημειώσετε πρόοδο είναι να συνεχίσετε να αμφισβητείτε τις υποθέσεις σας. Πρέπει να συνεχίσουμε να επιστρέφουμε στο σημείο εκκίνησης, να ξανασκεφτούμε την τρέχουσα εργασία, αλλάζοντας ένα στοιχείο . διαδικασίες και τεχνικές για βελτιστοποίηση, και το αποτέλεσμα είναι μερικές φορές μόνο μικρές βελτιώσεις που είναι δύσκολο να εντοπιστούν».

Ένα ελαφρύτερο, πιο ανθεκτικό σε κραδασμούς ρολόι DB28

Για αιώνες, οι ωρολογοποιοί έχουν εξαλείψει τις εξωτερικές επιρροές στην ακρίβεια χρονισμού τοποθετώντας μηχανισμούς χρονισμού σε πύργους, τραπέζια και γενικούς αρμούς. Καθώς η ακρίβεια της χρονομέτρησης βελτιωνόταν, οι άνθρωποι άρχισαν να φιλοδοξούν να φορούν αυτά τα ρολόγια. Για να διασφαλιστεί ότι αυτά τα ρολόγια διατηρούν εξαιρετική ακρίβεια χρονομέτρησης σε διάφορα περιβάλλοντα ακραίας χρήσης, πρέπει να είναι σε θέση να αντέχουν τις επιπτώσεις των κραδασμών, της επιτάχυνσης και των μαγνητικών πεδίων. Ωστόσο, αυτά τα ζητήματα απαιτούν αφοσιωμένη έρευνα και σχετίζονται στενά με τον μικρότερο σχεδιασμό των ρολογιών. Η κίνηση DB2005 έχει βελτιστοποιηθεί και προσαρμοστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες αυτής της τάσης σχεδιασμού μικρογραφίας χωρίς να διακυβεύεται η εξαιρετική της ακρίβεια χρονομέτρησης. Ακόμη καλύτερα, ο ελαφρύτερος σχεδιασμός βελτιώνει την απόδοση απόκρισης του ρολογιού του ρολογιού σε κραδασμούς επιτάχυνσης.

Όσον αφορά τον αισθητικό σχεδιασμό, η επιλογή του μπλε δεν είναι μόνο για να ληφθεί υπόψη η οπτική ομορφιά. Από τη μια πλευρά, το μπλε συμβολίζει τη σοφία και την ηρεμία του ουρανού, της θάλασσας και ολόκληρου του σύμπαντος, απηχώντας τη φιλοσοφία wabi-sabi που ενέπνευσε αυτό το ρολόι. από την άλλη, το μπλε έχει μεγάλη τεχνική αξία στα μηχανικά ρολόγια της De Bethune’sBethune. Μάλιστα, κατά την ανάπτυξη του νέου τροχού ισορροπίας De Bethune, ο Denis Flageolet, αρχικά προσπαθώντας να λύσει τα τεχνικά προβλήματα σταθερότητας και ακρίβειας, δημιούργησε έναν πρωτοποριακό νέο ταλαντωτή του οποίου το χρώμα συνδυάζει τη λευκή μεταλλική βαφή του παλλαδίου με το τιτάνιο. Μεταλλικό ζωηρό μπλε. Από τότε, αυτό το μπλε χρώμα που αναδύθηκε στην τεχνολογική καινοτομία έχει γίνει κεντρικό συμβολικό στοιχείο της μάρκας. Μέσω της αντανάκλασης και της διάθλασης του φωτός, αυτό το χρώμα μπορεί να λάμπει έντονα σε διαφορετικά υλικά και φινιρίσματα, δημιουργώντας ατελείωτες λεπτές τονικές αλλαγές.

Ο σκοπός του De Bethune είναι να συνεχίσει την αδιάκοπη αναζήτηση της άψογης ακρίβειας και της εκπληκτικής αισθητικής σχεδίασης από τους μεγάλους ωρολογοποιούς του 18ου αιώνα. Χρησιμοποιώντας τα τελευταία επιτεύγματα της σύγχρονης επιστήμης και τεχνολογίας, οι διάφορες ομάδες της μάρκας δεσμεύονται να βρουν μοναδικές και καινοτόμες αποτελεσματικές λύσεις. Για περισσότερα από 20 χρόνια, η De Bethune τηρούσε πάντα αυτή την αρχή: να δημιουργεί εξαιρετικά ρολόγια που κληρονομούν την παράδοση της ωρολογοποιίας ενσωματώνοντας ταυτόχρονα σύγχρονες μηχανικές, τεχνικές και αισθητικές καινοτομίες.