Η Νέα Γυναικεία Σειρά Ladybird Της Blancpain Με Διαμάντια Χρωματιστό Ρολόι Χορού Ρεπλίκα Ρολόγια

Όταν η άνοιξη ενεργοποιεί την έμπνευση και όλα είναι γεμάτα χρώματα, η Blancpain ξεκίνησε ένα δημιουργικό παιχνίδι “συνδυασμού χρωμάτων”, ανανεώνοντας τα δύο κλασικά και διαχρονικά γυναικεία ρεπλίκα ρολόγια χορού με διαμάντια της μάρκας – το ρολόι σύνθετης φάσης σελήνης και το ρολόι των μικρών δευτερολέπτων. Το αξέχαστο πρόσωπο φάσης φεγγαριού “beauty mole” και ο λεπτεπίλεπτα περιστρεφόμενος μικρός επιλογέας δευτερολέπτων, που περιβάλλεται από πολύτιμα μέταλλα και διαμάντια, ταιριάζουν ακριβώς στο εκθαμβωτικό φωτοστέφανο του εκθαμβωτικού ρολογιού κοσμημάτων με γυναικεία διαμαντένια μπάλα Ladybird.

Ο ήλιος γίνεται όλο και πιο λαμπερός, καλώντας δυνατά για χρώμα. Επιλέξαμε τα πιο εκλεκτά χρώματα στην γκαρνταρόμπα. Τα ταιριάξαμε με το γυναικείο ρολόι Blancpain Ladybird Diamond Prom Colorful και φορέσαμε “νέα ρούχα και νέα ρούχα”, ανθίζοντας πολύχρωμο και εκθαμβωτικό φως στον ήλιο. Δύο νέα έργα——Diamond Ball Moon Goddess Watch και Diamond Ball Small Seconds Watch, παρουσιάζουν διαχρονικό χρόνο με καντράν από φίλντισι με λεπτή υφή. Στα καντράν από φίλντισι υπάρχουν 70 αγνά, άψογα και όμορφα κομμένα διαμάντια επιπέδου VVS 4C. Επιλέξτε διαμάντια για να φυλάξετε τη ροή του χρόνου. Μετά από ένα «παιχνίδι χρωμάτων», οι ρωμαϊκοί αριθμοί και το λουράκι αλλάζουν σε μπλε του μεσάνυχτα, πράσινο του μαλαχίτη, πράσινο του δάσους, ονειρεμένο μωβ ή τιρκουάζ πράσινο, συνδυάζονται αρμονικά με τα πολύτιμα υλικά από κόκκινο χρυσό ή λευκό χρυσό.

Όταν κοιτάξετε προσεκτικά το καντράν, θα βρείτε μια λεπτή ασυμμετρία, δημιουργώντας μια οπτική εμπειρία που σπάει την παραδοσιακή αίσθηση ισορροπίας. Όλα τα στοιχεία στο καντράν έχουν ακανόνιστες κλίσεις, είτε οι ρωμαϊκοί αριθμοί είτε οι δακτύλιοι από πολύτιμα μέταλλα που περιβάλλονται από διαμάντια. Και αυτός ο σχεδιασμός εφαρμόζεται επίσης στην οθόνη της φάσης της σελήνης και στη μικρή περιοχή προβολής μεταχειρισμένων. Η ομορφιά αυτού του σχεδίου “κινούμενος σε ακινησία” έχει γίνει μια χαρακτηριστική έκφραση του πολύχρωμου ρολογιού με διαμάντια για να τονίσει την προσωπικότητά του.

Το πολύχρωμο ρολόι Blancpain Diamond Prom αναδεικνύει την χαρακτηριστική έκφραση της προσωπικότητας, δημιουργώντας μια οπτική εμπειρία που σπάει την παραδοσιακή αίσθηση ισορροπίας.

Το ολοκαίνουργιο γυναικείο ρολόι Ladybird Diamond Prom Colorful είναι κατασκευασμένο από διαμάντια VVS, με ένθετα 138 μπριγιάν διαμάντια άνω των 2 καρατίων. Η θήκη διαμέτρου 34,9 mm είναι ο κύριος «χώρος» για τη μεταφορά και την έκφραση της ομορφιάς των διαμαντιών—59 Τα διαμάντια λάμπουν στη στεφάνη, στις ωτίδες και στην κορώνα, επιτυγχάνοντας μια ευχάριστη και πολυτελή αναλογία στον καρπό. Όταν η Blancpain δημιούργησε τη σειρά Diamond Ball, χρησιμοποίησε χρώματα και διαμάντια για να συνυφάνει για να εκφράσει την ομορφιά των γυναικών. Επέμεινε στη διαδικασία ένθεσης κοσμημάτων υψηλών προδιαγραφών όπου κάθε παράμετρος πρέπει να ρυθμίζεται προσεκτικά με το χέρι, και γυαλίστηκε στο χέρι και γυαλίστηκε εξαιρετικά με προηγμένες τεχνικές ωρολογοποιίας. Το φύλλο από πολύτιμο μέταλλο των διαμαντιών κάνει τα διαμάντια άνω των 2 καρατίων να φλέγονται πολλές φορές και η «ομορφιά και το φως» τελικά συνυπάρχουν αρμονικά με την «προηγμένη ωρολογοποιία».

Το νέο εκθαμβωτικό ρολόι της γυναικείας σειράς διαμαντιών Ladybird χρησιμοποιεί διαμάντια ποιότητας VVS.

Τα νέα έργα Ladybird Diamond Ball είναι εξοπλισμένα με καθαρές μηχανικές κινήσεις: το ρολόι της θεάς είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό 1163 λίτρων και το ρολόι του μικρού δευτερολέπτου είναι εξοπλισμένο με κίνηση 1163. Και τα δύο έχουν απόθεμα ισχύος έως και 4 ημέρες και είναι εξοπλισμένα με ελατήρια μαλλιών αντι-μαγνητικού πυριτίου, στοχεύει να δημιουργήσει μια μοναδική, ακριβή και χωρίς ανησυχία εμπειρία χρήσης για ανεξάρτητες, ρομαντικές και έξυπνες ευγενείς γυναίκες. Λόγω της λεπτής στίλβωσης, κάθε εξάρτημα είναι λειτουργική αναγκαιότητα και αξίζει αισθητικής προσοχής. Το χρυσό ταλαντευόμενο βάρος του ρολογιού Diamond Ball είναι διακοσμημένο με ένα κυκλικό κοίλο σχέδιο, το οποίο απηχεί θετικά και αρνητικά το σχέδιο του καντράν. Κάθε φορά που αναποδογυρίζεται και παίζεται, μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η Blancpain είναι μια γνήσια μάρκα “προηγμένης ωρολογοποιίας”.

Σχετικά με το Ladybird

Η γυναικεία συλλογή Ladybird δείχνει τον πρωτοποριακό ρόλο της Blancpain στην ιστορία των γυναικείων ρολογιών. Είτε πρόκειται για το πρώτο γυναικείο ρολόι με αυτοπεριέλιξη που κυκλοφόρησε το 1930, είτε για τη μικρή κυκλική μηχανική κίνηση εκείνη την εποχή, που γεννήθηκε το 1956 στο ρολόι πασχαλίτσας, και για την εξαίσια και μοντέρνα σύγχρονη σχεδίαση που συνεχίζεται μέχρι σήμερα: Η σειρά γυναικείων ρούχων Blancpain Ladybird αντικατοπτρίζει τον ενθουσιασμό της μάρκας για προηγμένη ωρολογοποιία και εξαιρετική ποιότητα.

Η ένδοξη ιστορία των γυναικείων ρολογιών Blancpain είναι αδιαχώριστη από τη σταθερή αποφασιστικότητα της τότε ηγέτη της μάρκας, κας Betty Fiechter. Η Betty έγινε διευθυντής επωνυμίας στις αρχές της δεκαετίας του 1930 και έγινε η πρώτη ωρολογοποιός—μια γυναίκα στέλεχος εταιρείας. Η εφευρετικότητα και η προνοητικότητα της Betty άνοιξαν τον δρόμο για την Blancpain να εισέλθει στον χώρο του κοσμήματος και των ρολογιών, γεγονός που ενίσχυσε σημαντικά τη διεθνή φήμη της Blancpain.