Ο Tudor Είναι Πολύ Πιο Ισχυρός Από Όσο Φαντάζεστε Replica Watches

Έχοντας θεωρηθεί από καιρό ως «ο μικρότερος αδερφός της Rolex», η ελβετική μάρκα ρολογιών πολυτελείας Tudor φαίνεται να ζει στη σκιά της Rolex.

Με τον ίδιο ιδρυτή, τον Hans Wilsdorf, τη δεκαετία του 1930, στην ευρωπαϊκή περιοχή με επίκεντρο το Ηνωμένο Βασίλειο, η τιμή της Rolex ήταν γενικά υψηλή και πολλοί άνθρωποι χρειάζονταν βοήθεια για να αντέξουν οικονομικά το υψηλό κόστος της Rolex.

Για να καταλάβει την αγορά, ο Hans Wilsdorf αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ρολόι με ποιότητα συγκρίσιμη με τη Rolex αλλά σε πιο προσιτή τιμή, και εμφανίστηκε ο Tudor.

Με το όνομα “TUDOR”, το όνομα μεταφράζεται σε “Δυναστεία Tudor”. Το πρώιμο ρολόι Tudor είχε μια πολύ χαρακτηριστική ατμόσφαιρα Rolex. Χρησιμοποίησε το λογότυπο της κορώνας της Rolex και μοιράζονταν μέρη με τη Rolex, ακόμη και την κίνηση.

Επειδή το στυλ σχεδίασης είναι παρόμοιο και τοποθετημένο ως πρακτικό και ανθεκτικό, στα μάτια πολλών ανθρώπων, συνηθίζεται να θεωρούμε το ρολόι Tudor ως ένα «μικρό Rolex».

Όταν πρόκειται για τον απόλυτο χωρισμό του Tudor από τη Rolex, πρέπει να ανατρέξουμε στην έκθεση της Βασιλείας το 2012. Οι άνθρωποι εκείνη την εποχή εξεπλάγησαν όταν βρήκαν ένα νέο περίπτερο δίπλα στο περίπτερο της Rolex, ένα ανεξάρτητο περίπτερο αφιερωμένο στον Tudor.

Μέχρι στιγμής, η Tudor έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τη Rolex και σταδιακά έχει αναδειχθεί στα αθλητικά replica watches. Την ίδια χρονιά, ο Tudor λάνσαρε το καταδυτικό ρολόι Qicheng Biwan 79220R με την εμβληματική βελόνα του τσεκούρι, που είναι το είδος του «μικρού κόκκινου λουλουδιού» στο στόμα των θαυμαστών του ρολογιού.

Εντελώς διαφορετική από το προηγούμενο στυλ Rolex, η εμφάνιση του «μικρού κόκκινου λουλουδιού» είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη. Αργότερα, το «μικρό μπλε λουλούδι» και το «μικρό μαύρο λουλούδι» κυκλοφόρησαν διαδοχικά και τα ρολόγια τύπου Tudor άρχισαν να απασχολούν το βλέμμα των ανθρώπων.

Από το 2015, η Tudor έχει λανσάρει δύο αυτοπαραγωγικά κινήματα μαζικής παραγωγής, τα MT5612 και MT5621, και τα εφαρμόζει στα κορυφαία και ακραία ρολόγια.

Μεταξύ αυτών, η έλευση του MT5621 έκανε τον Tudor να δείξει ένα επίπεδο απόδοσης παρόμοιο με αυτό της Rolex. Πιστοποιημένο από την COSC, είναι εξοπλισμένο με ρότορα αυτόματης περιέλιξης διπλής κατεύθυνσης με δυναμική αποθήκευση έως και 70 ώρες και συχνότητα δόνησης 28.800 φορές την ώρα. Επειδή είναι εξοπλισμένο με χειριστήριο τροχού ισορροπίας με ελατήριο μαλλιών σιλικόνης και στερεωμένο με οριζόντιους νάρθηκες και στις δύο πλευρές, έχει εξαιρετική αντοχή στους κραδασμούς.

Μετά το 2016, ο Tudor δεν χρησιμοποιούσε πλέον λουλούδια τριαντάφυλλου στο καντράν Qicheng Biwan, αλλά χρησιμοποίησε ομοιόμορφα ασπίδες Tudor και τα σχεδιαστικά στοιχεία των τριαντάφυλλων διατηρήθηκαν μόνο στο στέμμα.

Αναπτυγμένο μέχρι σήμερα, το Tudor έχει γίνει ηγέτης στην επιλογή επιπέδων 30.000. Τόσο ανθεκτικότητα όσο και πρακτικότητα, πλούσιο σε πνεύμα κληρονομικότητας και συνεχώς ενσωματωμένο στη μοντέρνα σχεδίαση, το σημερινό Tudor έχει γίνει η επιλογή ολοένα και περισσότερων ανθρώπων.

Η Tudor θα παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα στο 2023 «Watches and Miracles Haute Horlogerie Fair». Εκτός από τη συνεχή βελτίωση της απόδοσης, και όλα αυτά είναι online, θέλω να κάνω τους ανθρώπους all in.

Πρώτον, αυτό που πρέπει να παρουσιαστεί είναι το αποκορύφωμα της φετινής χρονιάς – το ρολόι Black Bay Biwan τρίτης γενιάς. Συνεχίζοντας το αρχικό μπορντό πλαίσιο, το νέο Biwan έχει μειώσει το πάχος της θήκης. Υιοθετεί ένα μαύρο καντράν διακοσμημένο με μοτίβα ηλιοφάνειας και τους εμβληματικούς δείκτες νιφάδας χιονιού. Πολλές μικρές αλλαγές έχουν γίνει στο σχήμα, ώστε να φαίνεται πιο τρισδιάστατο και συμπαγές.

Φυσικά, το πιο εντυπωσιακό μέρος είναι η κίνηση. Διαθέτει κίνηση αυτοπεριέλιξης MT5602-U, δυναμική αποθήκευση για 70 ώρες και αδιαβροχοποίηση 200 μέτρα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει λάβει την πιστοποίηση του ρολογιού ακριβείας του Master Observatory METAS. Η ακρίβεια του χρόνου ταξιδιού μπορεί να φτάσει μέσα σε 0/+5 δευτερόλεπτα και να αντισταθεί αποτελεσματικά στο ισχυρό μαγνητικό πεδίο των 15.000 Gauss. Πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή είναι μια διαμόρφωση που ακόμη και η Rolex δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμη.

Επιπλέον, η Tudor έφερε και ένα νέο ρολόι Biwan 54 στον τομέα των καταδυτικών ρολογιών.

Ο σχεδιασμός μεγέθους 37mm είναι απλά το ευαγγέλιο για εμάς τους Ασιάτες. Εξοπλισμένο με την αυτοπαραγωγική κίνηση του MT5400, παρέχει 70 ώρες δυναμικής αποθήκευσης και 200 μέτρα αντοχή στο νερό.

Σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό εμφάνισης του πρώτου καταδυτικού ρολογιού μοντέλου 7922, το οποίο αναπαράγεται σχεδόν πιστά, είναι γεμάτο ρετρό αίσθηση. Είναι μια σειρά που παρακολουθούν τους θαυμαστές που επιδιώκουν το μικρό μέγεθος και την γραφική αίσθηση μπορούν να κλείσουν τα μάτια τους.

Ένα άλλο νέο ρολόι Tudor Greenwich είναι αρκετά αναζωογονητικό στην εμφάνιση.

Ο πίνακας χρώματος πρωτεΐνης συνδυάζεται με τον κόκκινο και μπλε εξωτερικό δακτύλιο GMT και το μοναδικό εφέ χρωματικής αντίθεσης έχει υψηλό βαθμό αναγνώρισης. Μετά τη διαδικασία επιμετάλλωσης, η συμφωνία παρουσιάζει μια λευκή-γκρι ματ υφή και μπορεί επίσης να αναβοσβήνει ελαφρά ασημί λάμψη καθώς αλλάζει το φως. Οι γύρω δείκτες ώρας έχουν εμβαθύνει και διακοσμηθεί με στιβαρή φωτεινή βαφή, η οποία μπορεί να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία ανάγνωσης ακόμη και σε αμυδρά περιβάλλοντα.

Εξοπλισμένο με την κίνηση MT5652, την οποία η Tudor αναπτύσσει ειδικά για το GMT-Master, συνδυάζει λειτουργία ζώνης πολλαπλής ώρας και ανάδρομη ημερομηνία. Με την πιστοποίηση COSC, η δυναμική αποθήκευση 70 ωρών, ο σχεδιασμός και η απόδοση είναι ολοκληρωμένες.

Όσο για το φετινό hot καντράν «σομόν χρώματος», το Tudor το εφάρμοσε και στη βασιλική σειρά του.

Το χρώμα είναι ροζ και πορτοκαλί. Ο κορεσμός χρώματος που ονομάζεται “σομόν ροζ” που χρησιμοποιεί ο Tudor δεν είναι υψηλός. Έχει λίγο γκρι τόνο, ώστε να μπορεί να παρουσιάσει ένα πιο απαλό οπτικό αποτέλεσμα και να δείχνει ζεστό. Και ρετρό.

Ταυτόχρονα, η σειρά Royal πρόσθεσε επίσης μια επιλογή από καντράν σοκολάτας φέτος. Η χρήση μοναδικού υλικού από χρυσό χάλυβα μπορεί να αναδείξει την ατμόσφαιρα και την κομψότητα του σκούρου καφέ καντράν.

Όσον αφορά τα κεντρικά ρολόγια Black Bay 31/36/39/41, αν και η Tudor δεν έχει κάνει πολλές αλλαγές, έχει προσθέσει τρία σχέδια καντράν μπλε, γκρι ανθρακί και σαμπάνιας στην επιλογή καντράν, ώστε να είναι διαθέσιμα για επιλογή. Τα στυλ ρολογιών είναι πιο άφθονα.

Υπάρχει ένα ρητό στη φιλοσοφία που λέγεται, “κοίτα τα πράγματα από την προοπτική της ανάπτυξης”, και είναι το ίδιο για τη βιομηχανία ρολογιών.

Από το να βασίζεται στη Rolex, έχει εξελιχθεί σε μια ανεξάρτητη ελβετική μάρκα ωρολογοποιίας σε λίγο περισσότερο από δέκα χρόνια. Όταν εξετάζουμε το Tudor σήμερα, δεν μπορούμε πλέον να χρησιμοποιούμε την ετικέτα “Rolex’s xxx” για να το συνοψίσουμε.

Απορρίψτε το διαρκές όραμα. Ανατρέξτε στην απόδοση των Tudor τα τελευταία χρόνια. θα διαπιστώσετε ότι όχι μόνο έχει αυτοπαραγωγή κίνηση και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο σχεδιασμό αλλά έχει και πλεονέκτημα τιμής σε σύγκριση με ρολόγια ίδιου επιπέδου.

Η Tudor είναι αναμφίβολα μια υποτιμημένη μάρκα ρολογιών και πολύ πιο ισχυρή από όσο φαντάζεστε.