Ρολόι Επιλογής Ρολογιού Rado Swiss Ραντάρ Αφιέρωμα Στην Ημέρα Της Θεάς, Replica Watches

Τα λεπτά αλλάζουν και η άνοιξη στροβιλίζεται την «Ημέρα της Θεάς». Το ρολόι ραντάρ Rado Swiss κυκλοφόρησε ειδικά το κοίλο μηχανικό ρολόι της σειράς True Round, περιορισμένης έκδοσης “Core Movement Colorful”, με μοναδικό νόημα να ευλογεί τη δύναμη των σύγχρονων γυναικών, ως ειδικό φόρο τιμής στην Ημέρα της Θεάς. Το νέο ρολόι παρουσιάζεται μέσω ενός μοναδικού ντεγκραντέ καντράν. Περιορίζεται σε 888 κομμάτια παγκοσμίως και θα παρουσιαστεί σε όλα τα κανάλια την Ημέρα της Θεάς. Υπάρχουν επίσης δύο επιλεγμένα ρολόγια Goddess’ Day που εμφανίζονται έξυπνα.

Προωθήστε την καλή τύχη και μια εκθαμβωτική εμφάνιση.

Χωρίς να ακολουθεί ποτέ το πλήθος, το True Round κοίλο μηχανικό ρολόι περιορισμένης έκδοσης “Core Movement Color” δείχνει την εκθαμβωτική εμφάνισή του και είναι η καλύτερη επιλογή για σύγχρονες, υψηλής ποιότητας γυναίκες. Ο κοίλος σχεδιασμός “8” με νόημα στο καντράν είναι εντυπωσιακός και μεταδίδει την άπειρη λαχτάρα για μια καλύτερη ζωή. Δώστε το στη «θεά» που δίνει εξαιρετική σημασία στο νόημα, και ευλογήστε την ευοίωνη «πυρήνα» τύχη φέτος. Το μοναδικό ντεγκραντέ γυαλί από ζαφείρι κάνει το καντράν στιβαρό και ανθεκτικό στη φθορά, καθιστώντας το ένα ρολόι επιβατών χωρίς άγχος, ενώ εμφανίζει οπτικά εκθαμβωτικά χρώματα. Μονοκόμματη γυαλισμένη λευκή κεραμική θήκη και κορώνα υψηλής τεχνολογίας και πλάτη από τιτάνιο με μοναδική χάραξη: περιορισμένη έκδοση 888 τεμαχίων (LIMITED EDITION ONE OUT OF 888), που δείχνει ευρηματικότητα στις λεπτομέρειες και κατάλληλη για συλλογή. Εξαιρετική ΕΠΙΛΟΓΗ. Το ροζ χρυσό φάλτσο και το γκρι εμπριμέ δαχτυλίδι λεπτό κάνουν το ρολόι πιο ξεχωριστό. Οι εξαίσιες κλίμακες χρόνου που καλύπτονται με λευκή φωτεινή επίστρωση Super-LumiNova και το λογότυπο αιώρησης από ροζ χρυσό έρχονται σε έντονη οπτική αντίθεση με το λευκό καντράν Sunray. Είναι σαν μια πολύπλευρη επίδειξη σύγχρονων γυναικείων στάσεων, απελευθερώνοντας μια αποκλειστική αισθητική. Σημείο μνήμης. Replica watches.

Να είστε ήρεμοι και ατρόμητοι και να προχωρήσετε με τόλμη.

Οι σύγχρονες γυναίκες δεν έχουν περιορισμούς. Όσο περνάει ο καιρός, η «αυτή» παραμένει γενναία. Το ρολόι συνεργασίας σχεδιαστών της σειράς Captain Cook “Golden Rainbow Cook” βοηθά τις γυναίκες να μεγαλώνουν όπως θέλουν. Οκτώ πολύτιμοι λίθοι είναι αστραφτεροί και πολύχρωμοι, διακοσμούν το καντράν, αναδεικνύοντας τη δύναμη των τολμηρών γυναικών. Οι χρυσοί μεταλλικοί δείκτες ώρας και οι αριθμοί απηχούν τη γυαλισμένη χρυσή θήκη και τη στεφάνη με επίστρωση PVD και η λευκή κεραμική επένδυση υψηλής τεχνολογίας είναι ευθυγραμμισμένη με το καντράν. εξαιρετικά πρωτότυπο Το χαρακτηριστικό δεύτερο χέρι παρουσιάζεται στην εικόνα ενός παλλόμενου καρδιακού παλμού, φέρνοντας άπειρη ζωντάνια κατά την κυκλοφορία. συνδυάζοντας στυλ avant-garde και πραγματισμό, το “Golden Rainbow Cook” συνοδεύει την εξαιρετική “θεά” που τρέχει την άνοιξη.

Ένας συνδυασμός δύναμης και απαλότητας, αληθινή υπεράσπιση του εαυτού

Ελεύθερη και αγνή, έχοντας στο μυαλό της τη φαντασία, «αυτή» απολαμβάνει τη ζωή με περιστασιακή στάση. Η σειρά True Square “White Square” ανοιχτού πυρήνα μηχανικό ρολόι αποκαλύπτει την πραγματική δύναμη των γυναικών. Ως το πρώτο τετράγωνο ρολόι της μάρκας με μονοκόμματη κεραμική θήκη υψηλής τεχνολογίας, η σειρά True Square δείχνει τη μοναδική ομορφιά της ισορροπίας μεταξύ στρογγυλού και τετράγωνου, άκαμπτου και απαλού. Τα 12 διαμάντια Wesselton στην κλίμακα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, αιχμαλωτίζοντας τις καρδιές του λαού Yuejili με μια πτώση. Μέσω της συνεχούς εξερεύνησης της ισορροπίας μεταξύ της εξωτερικής και της εσωτερικής πτυχής της γυναικείας ταυτότητας, είτε επιστρέφοντας στην οικογένεια είτε ταξιδεύοντας στην πόλη, η σειρά ρολογιών ανοιχτού πυρήνα True Square “λευκό τετράγωνο” ενθαρρύνει τις γυναίκες να αναζητήσουν την αληθινή ομορφιά.

Η στάση είναι το θεμέλιο της ελευθερίας των γυναικών. Εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία ως δικαιολογία, το Rado Swiss Radar Watch παρουσιάζει τις σύγχρονες γυναίκες την Ημέρα της Γυναίκας και πουλά μια περιορισμένη έκδοση 888 κομματιών του κοίλου μηχανικού ρολογιού της σειράς True Round “Core and Colorful” για να έχει καλή τύχη κάθε μέρα και να το παρακολουθεί. Προχωρήστε με θάρρος.