Εξερευνήστε Το Ταξίδι Του Χρόνου Με Τους Λάτρεις Του Ρολογιού, Replica Watches Greece

Ως δημοφιλής σειρά ρολογιών, η ετήσια σειρά Heritage BiCompax είναι σύμβολο εξαιρετικής τεχνολογίας και ελβετικής δεξιοτεχνίας στην ωρολογοποιία. Έχει γίνει από καιρό πρότυπο της ένδοξης ιστορίας του Carl F. BUCHERER. Το πιο πρόσφατο ετήσιο ημερολόγιο Heritage BiCompax 2024 Double The Heritage BiCompax Annual είναι μια επανερμηνεία των ιστορικών έργων του Bucherer που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1950. Ως πρωτότυπο ρολόι, το πρωτότυπο έφερε τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του πρωτοποριακού πνεύματος της εποχής. Το νέο μοντέλο διατηρεί τις βασικές έννοιες και τις λειτουργίες αισθητικής σχεδίασης του πρωτότυπου, με πολλαπλά χρώματα καντράν και στυλ λουριών ειδικά προσαρμοσμένα για παίκτες που προτιμούν το μοντέρνο σχεδιασμό.

Ισορροπία μεταξύ παλιού και νέου

Το τελευταίο Heritage BiCompax Annual διατηρεί τα χαρακτηριστικά που αγαπούσαν οι λάτρεις των ρολογιών όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η σειρά το 2019. Αποτίει φόρο τιμής στον μοναδικό σχεδιασμό της δεκαετίας του 1950 και επιβεβαιώνει τα προηγούμενα επιτεύγματα και τις φιλοδοξίες της Bucherer. Οι εξαιρετικές μηχανικές και χρονικές λειτουργίες του αντικατοπτρίζουν την πρώιμη δεξιοτεχνία. Replica watches greece.

Το Heritage BiCompax Annual έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί ένα ρολόι κατάλληλο για κάθε καθημερινή σκηνή. Η ρετρό ατμόσφαιρα συνδυάζεται με μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία. Η θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι 41 mm με νέο ασημί-γκρι καντράν κάνει την εμφάνιση πιο εντυπωσιακή και ελαφρύτερη και ταιριάζει απόλυτα με τους δύο νέους ιμάντες (και οι δύο ιμάντες παρέχονται με το ρολόι). Γνωρισμένο στη σχεδίαση χαμηλών τόνων, το βραχιολάκι από ανοξείδωτο ατσάλι παρουσιάζει ομαλή αισθητική και το ανοιχτό γκρι λουράκι “σουέτ” μεταδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας. Τα λουριά είναι όλα σχεδιασμένα για γρήγορη απελευθέρωση, βελτιώνοντας την πρακτικότητα και την ευκολία του ρολογιού.

Πρακτικότητα και απόδοση ακριβείας

Το Heritage BiCompax Annual χρησιμοποιεί τον επιλογέα BiCompax του ρετρό προκατόχου του: δύο συμμετρικά διατεταγμένα χρονόμετρα κατανέμονται στον οριζόντιο κεντρικό άξονα: το χρονόμετρο βρίσκεται στις 3 η ώρα και το χρονόμετρο 30 λεπτών βρίσκεται στις 9 η ώρα. . Το πλαίσιο του καντράν είναι εξοπλισμένο με μια κλίμακα ταχυμέτρου για τη μέτρηση της μέσης ταχύτητας.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Heritage BiCompax Annual έχει ένα ετήσιο ημερολόγιο και μια εκτεταμένη λειτουργία ημερολογίου. Η ημερομηνία πρέπει να προσαρμόζεται μόνο μία φορά το χρόνο και οι πληροφορίες για τις σημαντικές ημερομηνίες είναι ευανάγνωστες. Το ρολόι χρησιμοποιεί την κίνηση χρονογράφου CFB 1972, η οποία έχει απόθεμα ισχύος 42 ωρών και είναι αδιάβροχο στα 3 bar (30 μέτρα βάθος). Αντικατοπτρίζει πώς η σύγχρονη τεχνολογία ωρολογοποιίας μπορεί να αντιμετωπίσει την ολοένα και πιο αυστηρή σύγχρονη ζωή.

Σειρά Heritage

Τα ρολόγια της σειράς Bucherer Heritage Series επανερμηνεύουν και αναβαθμίζουν παλαιότερα κλασικά ρολόγια. Ανασκοπούν, επανασχεδιάζουν και σχεδιάζουν σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις, σύνθετες λειτουργίες και αισθητικά σχέδια με βάση τις τρέχουσες αλλαγές γεύσης και τις ανάγκες του τρόπου ζωής.

Το τελευταίο Heritage BiCompax Annual περιορίζεται σε 888 κομμάτια σε όλο τον κόσμο, αντιπροσωπεύοντας την εξαιρετική δεξιοτεχνία της Bucherer στην ωρολογοποιία και το εξαιρετικά μοντέρνο στυλ σχεδίασης κατά τη διάρκεια του ένδοξου παρελθόντος της για περισσότερα από 135 χρόνια. Στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο με γρήγορο ρυθμό, τα ρολόγια υπενθυμίζουν στον χρήστη να εξερευνήσει το χρόνο στο ταξίδι της ζωής και να αισθανθεί τις αλλαγές στις παραδοσιακές ανθρωπιστικές επιστήμες.