Γκρίνουιτς Τη Δεκαετία Του 1980, Ρολογια Φθηνα

Το τρίτο μοντέλο του GMT-MASTER, Ref.16750, κυκλοφόρησε γύρω στο 1980. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, Ref.1675, υπάρχει μικρή αλλαγή στο σχεδιασμό. Είναι πιο βολικό και ακριβές από την τελευταία κίνηση, Cal.1570. Όλα έχουν βελτιωθεί πολύ. Δομικά, το Cal.3075 βασίζεται στην κίνηση Cal.3035 με συνάρτηση ημερομηνίας και προσθέτει μια συνάρτηση GMT που μπορεί να εμφανίσει δύο διαφορετικές ζώνες ώρας μέσω ενός δείκτη 24 ωρών. Η κίνηση διαθέτει επίσης λειτουργία γρήγορης αλλαγής ημερολογίου, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα και την αδιάβροχη απόδοση από 50 μέτρα έως 100 μέτρα. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το ρολόι, το καντράν χρησιμοποιούσε αυτό που ήταν κοινώς γνωστό ως ωροδείκτες “χωρίς πλαίσιο”, οι οποίοι ήταν επικαλυμμένοι με φωτεινή μπογιά, αλλά σύντομα αυτό άλλαξε σε αυτό που είναι ευρέως γνωστό ως ωροδείκτες “πλαισίου” με μεταλλικό πλαίσιο. Σε σύγκριση με το τέταρτο μοντέλο που παρήχθη αργότερα, η Ref. 16700, ο καθρέφτης του ρολογιού άλλαξε σε ζαφείρι, ο οποίος έχει πιο αντίκα γεύση και είναι πιο δημοφιλής. Ρολογια φθηνα.

Κυκλοφόρησε γύρω στο 1980 και τελείωσε γύρω στο 1988. Σήμερα, παρουσιάζουμε το χωρίς πλαίσιο Ref. 16750 του 1982, το οποίο είναι επίσης σε άριστη κατάσταση. Οι δείκτες ώρας στο καντράν έχουν ξεθωριάσει όμορφα και ο καντράν δεν δείχνει σημάδια διάβρωσης ή ξεφλούδισμα. Τα χέρια επίσης ξεθώριασαν σε κρεμ χρώμα και το χέρι 24 ωρών ήταν κατεστραμμένο, αλλά δεν ήταν εμφανές συνολικά και δεν επηρέασε την τακτική χρήση. Το χρώμα της στεφάνης εξακολουθεί να διατηρεί το αρχικό του χρώμα, υπάρχουν πολύ λίγες γενικές ουλές και ο μεταλλικός εξωτερικός δακτύλιος είναι τόσο καθαρός όσο πριν. Η θήκη μοιάζει με την προηγούμενη, αλλά δυστυχώς δεν είναι ακατέργαστη. Ο αριθμός βραχιολιού είναι 580, ο αριθμός βραχιολιού είναι 78360 και ο αριθμός πόρπης είναι G, που σημαίνει ότι είναι γνήσιο και το έτος είναι σωστό. Ένα τόσο καλό ρολόι είναι σπάνιο αλλά δύσκολο να βρεθεί.

Μπορείτε να καταλάβετε από τη χάρτινη εγγύηση ότι είναι ένα ρολόι αντίκα από την Ιαπωνία, αλλά παραδόξως έχουν διατηρηθεί ακόμη και τα άλλα αυθεντικά αξεσουάρ. Ιαπωνική εγγύηση, κουτί, εγχειρίδιο οδηγιών, εγχειρίδιο οδηγιών ιαπωνικής έκδοσης, ετικέτα πιστοποίησης παρατηρητηρίου. Επιπλέον, το εγχειρίδιο χρονολογείται επίσης από το 1982 και το αυτοκόλλητο με τον αριθμό μοντέλου στο κουτί είναι επίσης ευδιάκριτο. Αυτό που μοιράζομαι παραπάνω θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να έχει κάποια αξία αναφοράς για όλους.