Η ZENITH Γιορτάζει Το Νέο Έτος Με Πολλά Ρολόγια Υψηλής Ποιότητας, Replica Watches

Όλα είναι καινούργια και η χρονιά αλλάζει. Η ZENITH παρουσιάζει πέντε εξαιρετικά ρολόγια για το Νέο Έτος στη Χρονιά του Δράκου. Με αφορμή την αλλαγή της χρονοσειράς, η Zenith παρουσιάζει τα εξαιρετικά και ξεχωριστά ρολόγια της σειράς DEFY και τα εξαιρετικά ρολόγια της σειράς ELITE elite, καθώς και την πρωτοποριακή και ρετρό πιλοτική σειρά PILOT κινέζικα ρολόγια περιορισμένης έκδοσης και τα διαχρονικά κλασικά ρολόγια της σειράς CHRONOMASTER. την ειλικρίνειά του. Επιθυμία. Replica watches.

Ο τυχερός Najib, γιορτάζοντας τον νέο ουρανό, το ρολόι ZENITH DEFY SKYLINE τυλίγει τον κόκκινο ουρανό γύρω από τον καρπό, τυλίγοντας την αγνή αυθεντικότητα με ειλικρίνεια και ενθουσιασμό. Η περιορισμένη έκδοση των ρολογιών DEFY SKYLINE Xiaoxia Red είναι διακοσμημένη με λαμπρά διαμάντια στο καντράν και συνδυάζεται με μια δωδεκαγωνική πολυεπίπεδη θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι. Ο συνδυασμός του χαριτωμένου βάθους και του εξαίσιου περιγράμματος δίνει στην περίσταση μια αστραφτερή λάμψη. Η σειρά κλασικών ρολογιών ELITE συνδυάζει επίσης ένα ήρεμο και πλούσιο κόκκινο με έναν συγκρατημένο και κομψό σχεδιασμό. Διακοσμεί τη χαριτωμένη και γαλήνια, χαρούμενη ατμόσφαιρα του φεστιβάλ με ένα χαριτωμένο και υπέροχο λουράκι από δέρμα κροκόδειλου σε μπορντό χρώμα στον καρπό που αλληλοσυμπληρώνονται.

Ο ευοίωνος δράκος πετάει στα σύννεφα, πλέοντας στον άνεμο, χρησιμοποιώντας το λαμπερό χρυσό που αντιπροσωπεύει το φως και την ευοίωνη. Η πιλοτική σειρά ZENITH PILOT Κινεζικά ρολόγια περιορισμένης έκδοσης ενσωματώνει τη φιλοσοφία της ανατολίτικης αισθητικής στα εμβληματικά ρετρό έργα της κλασικής πιλοτικής σειράς PILOT της μάρκας. Η avant-garde fusion της μπρούτζινης θήκης και του νέου χρυσού καντράν από οψιανό προσθέτει μια μοναδική πινελιά στη νέα χρονιά. Το αθλητικό ρολόι CHRONOMASTER Sport χρησιμοποιεί ζεστά, πολύτιμα μέταλλα και την εμβληματική του κίνηση χρονογράφου υψηλής συχνότητας El Primero 3600, δίνοντάς του ένα υπέροχο χρυσό πλαίσιο για να παγώνει κάθε 1/10 δευτερόλεπτο του χαρούμενου χρόνου με ακρίβεια. Συνειδητοποιώντας την εξαιρετική συγχώνευση της μοντέρνας εμφάνισης και της εξαιρετικής απόδοσης, όλα τα χαμηλών τόνων κλασικά πολυτελή είναι διαχρονικά στα πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονιάς και πηγαίνουν μαζί στο ταξίδι της Πρωτοχρονιάς.