Η Μινιμαλιστική Γοητεία Των H. Moser & Cie Διαχρονικά, Ρεπλίκα Ρολόγια

Η τολμηρή καινοτομία, η μοναδικότητα και η αδιάκοπη αναζήτηση των λεπτομερειών έχουν κάνει την ελβετική ανεξάρτητη μάρκα ωρολογοποιίας H.MOSER&CIE. Γίνετε ηγέτης στον τομέα της εξαιρετικής ωρολογοποιίας. Έχει επίσης κάνει τον ιδρυτή, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Sohu, τον Ma Zhang Chaoyang, Ph.D. στη φυσική από το Επαρχιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας, να γίνει ηγέτης στη βιομηχανία του Διαδικτύου. Στα τέλη του 2023, οι H. Moser & Cie. και Zhang Chaoyang ένωσαν τα χέρια για να εκφέρουν την πρώτη τους ομιλία για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η αποκρυπτογράφηση της αλήθειας του χρόνου με βάση τη γενική θεωρία της σχετικότητας οδήγησε το κοινό να περάσει μια μοναδική, σκληροπυρηνική παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Σε αυτό το μάθημα φυσικής της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, ο Zhang Chaoyang χρησιμοποίησε το ρολόι της σειράς H. Moser & Cie. Speedster ως παράδειγμα για να αποδομήσει τις φυσικές αρχές της κίνησής του, να ερμηνεύσει την απόλυτη αναζήτηση ρολογιών υψηλής ποιότητας από τις λεπτές λεπτομέρειες και να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ ρολογιών και φυσικής. Η διαστατική σήραγγα μεταξύ. Στα σχεδόν 800 χρόνια ανάπτυξης των μηχανικών ρολογιών, τα ρεπλίκα ρολόγια υψηλής τεχνολογίας ήταν πάντα στενά συνδεδεμένα με τη φυσική και την αστρονομία: η κίνηση των πλανητών και των αστεριών είναι η βάση της μέτρησης του χρόνου και ο συνδυασμός αυτών των μεθόδων μέτρησης και των φυσικών αρχών έθεσε το βάση για μηχανισμούς ρολόι. Δομή. Η H. Moser & Cie. εμμένει στην άπειρη επιδίωξη προηγμένων δεξιοτήτων ωρολογοποιίας και δίνει στο τετράγωνο καντράν σύνθετες λειτουργίες όπως αέναο ημερολόγιο, φάση σελήνης και ανάδρομη. Ο ακριβής έλεγχος του χρόνου ενός ρολογιού είναι αδιαχώριστος από τα βασικά τεχνικά μέρη της κίνησης και της διαφυγής. Το Henry Moser & Cie. είναι μια από τις λίγες ελβετικές μάρκες ρολογιών που μπορούν να παράγουν ελατήρια μαλλιών υψηλής ποιότητας. Ως κλασικό της μάρκας, η σειρά Speedster απηχεί το όνομα της σειράς με ένα μινιμαλιστικό στυλ σχεδίασης εμπνευσμένο από τρένα υψηλής ταχύτητας στη δεκαετία του 1920 και στις αρχές της δεκαετίας του 1930, επιδεικνύοντας πλήρως το στυλ της μάρκας να διαπερνά συνεχώς τον εαυτό της. Τζέιν γούρι.

Ο χρονογράφος αυτόματης περιέλιξης flyback της σειράς Speedliner έκδοση 2.0 (Streamliner Flyback Chronograph Funky Blue 2.0) είναι ένα ρολόι που κέρδισε την τιμή του καλύτερου ρολογιού της GPHG στο “Oscar of the Watch Industry” του 2020. Η έκδοση 2.0 του είχε κυκλοφορήσει παλαιότερα. Εξέλιξη δύο ρολογιών. Το ρολόι παρουσιάζει το λογότυπο της διαφανούς λάκας H. Moser & Cie. στο εμβληματικό καπνιστό καντράν Funky Blue της μάρκας, υπογραμμίζοντας διακριτικά τη μοναδικότητα του ρολογιού. Εξοπλισμένος με την κίνηση HMC 907 που αναπτύχθηκε από τον συνεργάτη AGENHOR των H. Moser & Cie., ο αυτοπεριτυλιγμένος ρότορας τοποθετείται έξυπνα μεταξύ της κίνησης και του καντράν, επιτρέποντας την ορατότητα της περίπλοκης δομής και των στοιχείων της κίνησης του χρονογράφου.

Το Streamliner Flyback Automatic Chronograph Boutique Edition είναι η πρώτη φορά που η μάρκα δεν χρησιμοποιεί μεταλλικό βραχιόλι από τότε που κυκλοφόρησε η σειρά το 2020. Είναι εξοπλισμένο με υλικό από κόκκινο χρυσό 5N και ένα λαστιχένιο λουράκι… Το λουράκι είναι έξυπνα ενσωματωμένο στη θήκη , και ο κόκκινος χρυσός τόνος 5N και το καπνιστό καντράν Aurora Green (Matrix Green) παρουσιάζουν ένα νέο αισθητικό στυλ. Αυτό το ρολόι ακολουθεί επίσης τη σταθερή μινιμαλιστική φιλοσοφία της μάρκας και το διαφανές λογότυπο της μάρκας λάκας στο καντράν είναι σαν μια μυστική υπογραφή. Είναι επίσης εξοπλισμένο με HMC907, ένα από τα πιο εξαιρετικά σχεδιασμένα κινήματα χρονογράφου στην ιστορία της μάρκας. Φημίζεται για την απλότητα και την αναγνωσιμότητά του. Διαθέτει απόθεμα ισχύος 72 ωρών και πολύ μοντέρνο φινίρισμα. Κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια είναι προσεγμένη. Επίδειξη εξαιρετικής προηγμένης δεξιοτεχνίας στην ωρολογοποιία.

Το ρολόι Streamliner Small Seconds Blue Enamel είναι εξοπλισμένο με το 18ο νέο αυτο-τυλιγμένο, αυτοπαραγόμενο κίνημα HMC 500, το οποίο είναι 100% ανεξάρτητα σχεδιασμένο, αναπτυγμένο και κατασκευασμένο από τη μάρκα. Είναι επίσης το πρώτο μοντέλο των H. Moser & Cie.Η παραμικρή κίνηση αναπτύχθηκε αυτόν τον αιώνα. Λόγω του μικρότερου μεγέθους της νέας κίνησης, οι αναλογίες της εμβληματικής θήκης σε σχήμα μαξιλαριού έχουν επανασχεδιαστεί, δίνοντάς της πιο λεπτές γραμμές που συνδυάζονται τέλεια με αυτήν. Η H. Moser & Cie. επέλεξε ειδικά το καντράν από σμάλτο “Grand Feu” και το ονόμασε “Aqua Blue” για να ερμηνεύσει εκ νέου το κλασικό καπνιστό φινίρισμα της μάρκας. Ο μη κεντρικός μικρός δείκτης του δευτερολέπτου βρίσκεται στο λακαρισμένο στρογγυλό υποκαντράν στις 6 η ώρα, δημιουργώντας μια γοητευτική αντίθεση με τον υποκείμενο καντράν. Αυτό το ρολόι επιδεικνύει πλήρως την τεχνική και αισθητική δύναμη των H. Moser & Cie και προορίζεται να γίνει ένα από τα απαραίτητα ρολόγια στον κόσμο της ανεξάρτητης ωρολογοποιίας.

H.MOSER&CIE. χρησιμοποιεί πρωτοποριακή σκέψη για να δείξει τις μοναδικές της γνώσεις σχετικά με την προηγμένη δεξιοτεχνία ωρολογοποιίας.