Η Bell & Ross Λανσάρει Το Ρολόι Περιορισμένης Έκδοσης Year Of The Dragon, Ρεπλικα

Το 2024, το Έτος του Δράκου, οι άνθρωποι με το ζώδιο του δράκου είναι δραστήριοι, επίμονοι, με αυτοπεποίθηση και επιχειρηματικότητα. Για να καλωσορίσουμε τον ερχομό της Πρωτοχρονιάς, η Bell & Ross παρουσίασε ειδικά το ρολόι περιορισμένης έκδοσης BR 05 Artline Dragon Year of the Dragon. Το μοναδικό μοτίβο χαραγμένο με λέιζερ έχει τη γοητεία των παραδοσιακών τατουάζ, που σημαίνει ότι ο δράκος είναι δυνατός, η τίγρη είναι δυνατή και ο δράκος είναι επικεφαλής.

Artline: Χαράξτε ένα μοναδικό στυλ

Η Bell & Ross έχει δημιουργήσει πολλά επαγγελματικά, λειτουργικά ρολόγια για επαγγελματίες όλα αυτά τα χρόνια, καθιερώνοντας μια έγκυρη θέση στα επαγγελματικά ρολόγια. Ωστόσο, η μάρκα είναι επίσης αποφασισμένη να καινοτομήσει. Για παράδειγμα, το BR 05 Artline προέρχεται από τη σειρά BR05. Το σχέδιο είναι γεμάτο με καλλιτεχνική στιβαρή αίσθηση και δίνει προσοχή στην υπέροχη διακόσμηση, συμπεριλαμβανομένης της λεπτής στρογγυλής σκάλισης σε καλούπι. Ο δημιουργικός διευθυντής της Bell&Ross, Bruno Belamich, εξήγησε: “Θέλαμε να συλλάβουμε ένα ρολόι με υπέροχη διακόσμηση και εξαιρετική διακόσμηση. Είναι πολύ κατάλληλο για να ξεκινήσετε με τη σειρά BR 05 επειδή η θήκη έχει αρκετό χώρο για να χωρέσει διακοσμητικές λεπτομέρειες.”

Η Bell & Ross έχει δεσμευτεί να διευρύνει τα όρια της τεχνολογίας ωρολογοποιίας. Η καινοτομία του BR 05 Artline Dragon είναι να ενσωματώσει την κουλτούρα της χειροτεχνίας του τατουάζ. Οι παχιές ή λεπτές υφές χάραξης αντανακλούν το φως και τη σκιά και τα γραφικά μοτίβα μετατρέπονται σε χαρακτικά μοτίβου τατουάζ στη μεταλλική επιφάνεια.

Jiachen Year of the Dragon: Γυρίζοντας τα τραπέζια

Σύμφωνα με το σεληνιακό ημερολόγιο, η 10η Φεβρουαρίου 2024 είναι η πρώτη ημέρα του Σεληνιακού Νέου Έτους στο Έτος του Δράκου. Στην παραδοσιακή κινεζική κουλτούρα, οι δράκοι δεν είναι μόνο ευοίωνα ζώα, αλλά οι θρύλοι λένε επίσης ότι οι δράκοι εξασφαλίζουν καλό καιρό και καλές σοδειές παγκοσμίως. Όταν η Bell & Ross σχεδίασε το BR 05 Artline Dragon, χρησιμοποίησε στοιχεία που συμβολίζουν τη φύση, όπως ο ήλιος, το φεγγάρι, τα χελιδόνια, τα ζώα και τα φυτά, για να εκφράσουν τη βαθιά πολιτιστική και πνευματική χροιά του δράκου. Ρεπλικα.

Όσοι υπογράφουν τον δράκο έχουν δύναμη, θάρρος και δύναμη. Ο δράκος συμβολίζει την καλοσύνη, την ευημερία και την καλή τύχη και είναι καλός οιωνός.

Για τους καλλιτέχνες, οι δράκοι είναι μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης, εμπνέοντας αμέτρητες συμβολικές ή εκλεπτυσμένες εικόνες. Η εικόνα του δράκου είναι ένας συνδυασμός από σώμα φιδιού, κέρατα, νύχια αετού, λέπια ψαριού και μάτια κουνελιού. Οι γραφίστες της Bell & Ross συνεργάστηκαν στενά με ωρολογοποιούς για να συλλάβουν αρμονικά και ενοποιημένα θέματα και χαρακτικά που καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια του ρολογιού.

Το BR 05 Artline Dragon διατηρεί τη σχεδίαση της στρογγυλεμένης στεφάνης της σειράς BR 05 και των τεσσάρων βιδών που είναι ενσωματωμένες στη θήκη, επιτρέποντας την ακριβή απεικόνιση του χρόνου χωρίς να διακυβεύεται η συνοχή της συνολικής σχεδίασης.

Διαδικασία χάραξης

Οι κινεζικές χειροτεχνίες έχουν μακρά ιστορία. Το καντράν και το βραχιόλι του BR 05 Artline Dragon είναι πολύ ευαίσθητα και εντυπωσιακά.

Οι παραδοσιακοί κύκλοι ωρολογοποιίας θεωρούν τη χαρακτική ως την πρώτη διακόσμηση χωρίς λειτουργία ρολόι. Η παραγωγή του BR 05 Artline Dragon της Bell & Ross αποτίει φόρο τιμής στην κινεζική κουλτούρα και την τεχνολογία χαρακτικής και ανεβάζει την τεχνολογία ωρολογοποιίας της σε υψηλότερο επίπεδο. Η παραγωγή της θήκης και του βραχιολιού του ρολογιού Year of the Dragon περιλαμβάνει τεχνολογία αιχμής χάραξης με λέιζερ. Κάθε σύνδεσμος του βραχιολιού χαράσσεται και στη συνέχεια συναρμολογείται. Η τεχνολογία είναι ακριβής και το σχέδιο δεν πρέπει να παραμορφώνεται. Δεν υπάρχει χώρος για λάθη σε κάθε σχολαστική διαδικασία. Κάθε σύνδεσμος γίνεται με ακρίβεια, ώστε το συνολικό σχέδιο να είναι συνεπές.

BR 05: Κομψή αίσθηση των καιρών

Η σειρά BR05, που κυκλοφόρησε το 2019, είναι το αριστούργημα της Bell & Ross στην εξερεύνηση της αστικής αγοράς ρολογιών μόδας. Κάθε στυλ αποπνέει μια έντονη αίσθηση κομψότητας και σύγχρονου στυλ.

Όλα τα ρολόγια που αναπτύχθηκαν από την Bell & Ross ακολουθούν την αρχή της τεχνικής υπεροχής και το BR 05 Artline Dragon δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτή η περιορισμένης έκδοσης νέα δουλειά είναι εξοπλισμένη με την κίνηση αυτοπεριέλιξης BR-CAL.321 με αποθεματικό ισχύος 54 ωρών, εξασφαλίζοντας ακριβή και σταθερό χρόνο ταξιδιού και είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τον ενεργό τρόπο ζωής όμορφων ανδρών της πόλης. Η κλίμακα ώρας έχει ρυθμιστεί στο λοξότμητο άκρο του καντράν και δεν θα επηρεάσει την ακεραιότητα του σχεδίου χάραξης της βρύσης στον επιλογέα.

Premium ρολόγια

Καθώς πλησιάζει το Έτος του Δράκου, το BR 05 Artline Dragon απεικονίζει έντονα τη συμπεριφορά και το συμβολικό νόημα του δράκου. Η τέχνη είναι εκλεπτυσμένη και πολύπλοκη και η ιδέα και ο σχεδιασμός είναι σπάνια.