Η Πολύχρωμη Αγάπη Φωτίζει Τον Ρομαντισμό Και Τις Παραδόσεις Των Διακοπών, Ρολογια Φθηνα

Προστατεύοντας τη ρομαντική παράδοση για περισσότερα από 20 χρόνια, οι μάστορες της ωρολογοποιίας της Blancpain έχουν αφοσιωθεί στη δημιουργία αποκλειστικών εορταστικών ρολογιών για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2024. Η Blancpain άντλησε έμπνευση από τη γυναικεία σειρά Ladybird Diamond Ball, μια πολύχρωμη οικογένεια ρολογιών, και δημιούργησε μια νέα περιορισμένη έκδοση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παρακολουθώ. Το ρουμπινί κόκκινο συμβολίζει την παθιασμένη αγάπη και το κλασικό και διαχρονικό μοτίβο σε σχήμα καρδιάς και τα λαμπερά διαμάντια αλληλοσυμπληρώνονται για να δημιουργήσουν αυτό το αποκλειστικό ρολόι του Αγίου Βαλεντίνου, που συλλέγει ρομαντικές και γλυκές διαχρονικές στιγμές. Ρολογια φθηνα.

Blancpain Ladybird Γυναικεία Σειρά Diamond Ball Valentine’s Day Limited Edition Ρολόι 3660C

Η οικογένεια χρωματιστών ρολογιών της γυναικείας σειράς Blancpain Ladybird με διαμάντια μπάλα έχει νέα έργα το ένα μετά το άλλο και έχει αγαπηθεί ευρέως. Κάθε εκλεκτό προϊόν είναι γεμάτο λάμψη, κινητοποιεί τις διάφορες αισθήσεις του χρήστη και μεθάει τους ανθρώπους, όπως ακριβώς το όνομα “πολύχρωμο”.

Για να ταιριάζει στη γλυκιά ατμόσφαιρα της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, η νέα σειρά Blancpain Ladybird Women’s Diamond Ball Colorful Watch Valentine’s Day Limited Edition θα ανθίσει με παθιασμένους, τολμηρούς και ειλικρινείς κόκκινους τόνους. Το καντράν χρησιμοποιεί μοναδικό φίλντισι για να δημιουργήσει ένα πολύχρωμο εφέ μουαρέ και είναι διακοσμημένο με κόκκινους ρωμαϊκούς δείκτες ώρας. Πέντε ανεξάρτητες διαδικασίες χρωματισμού δίνουν στους δείκτες ώρας πιο πλούσιο οπτικό βάθος. Η θέση της ώρας 6 στο καντράν κάθε ρολογιού με διαμάντια γυναικείας σειράς Ladybird είναι διακοσμημένη με ένα λεπτό χρυσό δαχτυλίδι ως διαμαντένιο κομμάτι, που χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση πολύτιμων διαμαντιών διαφόρων μεγεθών. Στο ρολόι περιορισμένης έκδοσης του Αγίου Βαλεντίνου 2024, αυτό το διαμαντένιο δαχτυλίδι μεταμορφώνεται σε κομψό σχήμα καρδιάς, δείχνοντας εορταστική ευρηματικότητα. Επιπλέον, το ρολόι υιοθετεί επίσης ένα μεγάλο μεταχειρισμένο σχέδιο σε σχήμα βέλους του Έρως, σε συνδυασμό με εξαίσιες κόκκινες καρδιές και φτερά βέλους, αποπνέοντας τη βαθιά αγάπη της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Το νέο ρολόι είναι εξοπλισμένο με την κίνηση αυτόματης περιέλιξης 1153, ανεξάρτητα σχεδιασμένη και κατασκευασμένη από την Blancpain, με συχνότητα δόνησης 3 Hz. Η κίνηση έχει διπλές κάννες και απόθεμα ισχύος έως και τέσσερις ημέρες. Ο ρότορας περιέλιξης σε σχήμα καρδιάς από λευκό χρυσό, κατασκευασμένος με κούφια χειροτεχνία, εμφανίζεται μέσα από τη θήκη από ζαφείρι στο πίσω μέρος του ρολογιού.

Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με κάσα 34,9 mm από λευκό χρυσό και η στεφάνη και οι ωτίδες είναι διακοσμημένα με διαμάντια χειρός. Τα διαμάντια που είναι εντοιχισμένα στη στεφάνη, στις ωτίδες, στο καντράν και στην πόρπη ζυγίζουν περισσότερα από 2 καράτια, μεταφέροντας τα αγαπημένα συναισθήματα μεταξύ των ερωτευμένων.

Το αποκλειστικό ρολόι της γυναικείας σειράς Blancpain Ladybird Diamond Ball 2024 για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου περιορίζεται σε 99 κομμάτια παγκοσμίως.

Σειρά γυναικείων ρούχων Blancpain Ladybird

Η λέξη “Ladybird” συνδέεται βαθιά με τον Blancpain, του οποίου η γέννηση μπορεί να εντοπιστεί σχεδόν 70 χρόνια πίσω. Εκείνη την εποχή, η κα Betty Fiechter, τότε διευθύνουσα σύμβουλος της Blancpain, χρησιμοποίησε τη ρομαντική της φαντασία για να δημιουργήσει ένα γυναικείο ρολόι με μικρή διάμετρο στρογγυλή μηχανική κίνηση εκείνη την εποχή και το ονόμασε «Lady Bird». Αυτό το ορόσημο είναι συγκρίσιμο με το ρολόι κοσμημάτων κοκτέιλ Blancpain που αγάπησε η απαράμιλλη ηθοποιός Marilyn Monroe και μαζί καθιέρωσαν την ηγετική θέση της Blancpain στη βιομηχανία γυναικείων ρολογιών.