Γυναικείο Ρολόι Glashütte Original Lady Serenade Serenade, Replica Watches

Τι είναι η αγάπη? Η μαγεία φωτίζει την καθημερινή ζωή, ταξιδεύει στο χρόνο και το χώρο και εμπνέει σπουδαία έργα τέχνης και ειλικρινείς χειρονομίες, γεμάτες διασκέδαση και ατελείωτη επίγευση. Ρολόι Glashütte Original LauncherValentine’s edition Lady Serenade για τον εορτασμό της επερχόμενης Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, αποτίοντας φόρο τιμής στην τεράστια ενέργεια και τις δημιουργικές δυνατότητες της αγάπης. Αυτό το ρολόι χρησιμοποιεί έναν καινοτόμο συνδυασμό σπάνιων υλικών, όπως διαμάντια και φίλντισι, με ροζ τόνους, αποκαλύπτοντας απαλότητα και σκληρότητα. Το ρολόι περιορισμένης έκδοσης Lady Serenade VValentine’sDay συλλέγει τα πιο όμορφα συναισθήματα στον κόσμο και είναι εξαιρετικά πολύτιμο.

Πρωτότυπο αριστούργημα με εξαιρετική γεύση

Οι αρχικοί μηχανικοί και σχεδιαστές της GGlashütte δημιούργησαν αυτό το νέο γυναικείο δείγμα με την υπομονή και την εστίαση ενός ποιητή που δημιουργούσε. Κάθε στοιχείο είναι συνώνυμο της σχολαστικότητας, ενσωματώνεται αρμονικά για να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο αριστούργημα. Η ροζ απόχρωση έρχεται σε αντίθεση με την αστραφτερή θήκη και τα εκθαμβωτικά διαμάντια σε μπριγιάν. Αυτό το ρολόι διαθέτει γυαλισμένη θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι 36 mm και σετ στεφάνης με 52 διαμάντια κοπής μπριγιάν. Η κορώνα είναι τοποθετημένη με ένα διαμάντι σε μπριγιάν, κάνοντας ολόκληρο το ρολόι να μοιάζει με ένα κομψό κόσμημα. Αυτό το γυναικείο ρολόι είναι ένα αριστούργημα τέχνης, διαχρονικό και διαχρονικό: μια περιορισμένη έκδοση 50 τεμαχίων παγκοσμίως. Replica watches.

Η πολύχρωμη αγάπη φωτίζει τη ζωή.

Το καντράν του ρολογιού Lady Serenade είναι ένα αριστούργημα της αυθεντικής δεξιοτεχνίας και της έντονης διορατικότητας της GGlashütte. Πέντε κομψοί καμπύλοι αραβικοί αριθμοί και έξι ευαίσθητοι δείκτες ώρας είναι προσεκτικά τυπωμένοι στο μπροστινό και πίσω μέρος του λευκού εξαιρετικά λεπτού καντράν από φίλντισι, ερμηνεύοντας έξυπνα τους ντεγκραντέ τόνους από ματζέντα έως ροζ σε μοβ, καθιστώντας το λαμπερό.

Μετά από εξαιρετική τεχνολογία ανάγλυφης εκτύπωσης, το καντράν εμφανίζεται λαμπερό και πιο πολυεπίπεδο: οι αριθμοί και οι δείκτες ώρας ποικίλλουν ως προς το χρώμα, ανάλογα με τη γωνία από την οποία το παρατηρούμε. Η ένδειξη ημερομηνίας έχει ρυθμιστεί στις έξι η ώρα με μωβ αριθμούς και σε λευκό φόντο. Αυτό το ρολόι μπορεί να συνδυαστεί με ένα ροζ-κόκκινο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα Louisiana για ήρεμη και εκλεπτυσμένη εμφάνιση ή ένα κλασικό βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι για μια τολμηρή και σίγουρη εμφάνιση.

Εξαιρετική καρδιά, ακριβής και αξιόπιστη

Όταν βυθίζονται στην αγάπη, οι άνθρωποι μπορεί να χρειάζεται να θυμούνται τον ρυθμό του χρόνου, αλλά το ρολόι Lady Serenade είναι πάντα αξιόπιστο. Ενσωματωμένο στην αυτοδημιούργητη κίνηση Caliber 39-22, χτυπά με συχνότητα 28.800 φορές την ώρα και ο χρόνος ταξιδιού του είναι ακριβής και αξιόπιστος.

Αυτή η κίνηση δεν αποτελεί μόνο εγγύηση εξαιρετικής μηχανικής ακρίβειας, αλλά η εξαίσια διακόσμησή του συμπληρώνει επίσης την κομψή εμφάνιση του ρολογιού: μέσα από την πίσω θήκη από κρύσταλλο από ζαφείρι, παραδοσιακά διακοσμητικά όπως το Glashütte σε κιονοειδές κόκκο και μοτίβο μαργαριταριών, καθώς και τα κλασικά χαρακτηριστικά. της ωρολογοποιητικής τέχνης της GGlashütte, όπως το τριπλό κόντρα πλακέ, η συσκευή λεπτής ρύθμισης με λαιμό κύκνου και το κοίλο ταλαντευόμενο βάρος με το αυθεντικό διπλό λογότυπο G της GGlashütte, είναι ορατά και γεμάτα γοητεία.

Το Lady Serenade 2024 VValentine’s Limited Edition θα πωλείται στα παγκόσμια καταστήματα Glashütte Original και σε ορισμένες εξουσιοδοτημένες μπουτίκ αντιπροσώπων από τον Δεκέμβριο του 2023. Περιορίζεται σε 50 τεμάχια.

Περήφανος για την πρωτοτυπία