Ρολόι Carrera Series Date Plasma Pioneer Diamond, Φθηνα Ρολογια

Η πρωτοποριακή ελβετική μάρκα ωρολογοποιίας TAG Heuer λάνσαρε ένα σετ ρολογιών με κίτρινα διαμάντια της σειράς Carrera (Carrera) τύπου ημερομηνίας Plasma pioneer. Αυτό το πρωτοποριακό ρολόι είναι σετ με διαμάντια 4,8 καρατίων που καλλιεργούνται στο εργαστήριο. , συμπεριλαμβανομένου του εκπληκτικού κίτρινου διαμαντιού 1,4 καρατίων Diamant d’Avant-Garde.

Αυτό είναι το δεύτερο έγχρωμο διαμάντι που καλλιεργείται στο εργαστήριο που δημιουργήθηκε από την ωρολογοποιία και η TAG Heuer συνεχίζει να οδηγεί την καινοτομία με υψηλούς ρυθμούς. Ο προκάτοχος του νέου ρολογιού, το σετ ρολογιών διαμαντιών TAG Heuer Carrera Series Date Plasma Pioneer με ροζ διαμάντια, τράβηξε πολύ την προσοχή στο 2023 “Watches and Wonders” της Γενεύης Haute Horlogerie Show (Watches and Wonders). Η εισαγωγή κίτρινων διαμαντιών στη συλλογή ρολογιών Pioneer Diamond δείχνει τη δέσμευση της TAG Heuer στην καινοτομία και προσθέτει ποικιλία και χρώμα στα ρολόγια της TAG Heuer.

Ο πυρήνας αυτής της πρωτοποριακής εργασίας είναι η επαναστατική τεχνολογία Plasma της TAG Heuer, η οποία κάνει τη διαδικασία ανάπτυξης των διαμαντιών που καλλιεργούνται στο εργαστήριο πιο εκλεπτυσμένη και ευαίσθητη. Τα εξαίσια διαμάντια, με συνολικό βάρος 4,8 καρατίων, αποδεικνύουν πλήρως τη μαεστρία της μάρκας σε αυτήν την υπέροχη τεχνολογία και την ικανότητα της TAG Heuer να ξεπερνά τα δημιουργικά όρια και να δημιουργεί συνεχώς ανατρεπτικά σχέδια.

Τα διαμάντια αποτελούνται από κανονικά διατεταγμένα άτομα άνθρακα. Ένα άψογο διαμάντι είναι άχρωμο και η διάταξη του ατόμου άνθρακα του συχνά δεν έχει σχεδόν καθόλου ελαττώματα. Για να αποκτήσετε χρωματιστά διαμάντια, αυτή η τέλεια διάταξη πρέπει να διαταραχθεί με ελεγχόμενο τρόπο.

Αυτή η σκόπιμη καταστροφή μπορεί να περιλαμβάνει την προσθήκη ατόμων διαφορετικών στοιχείων ή την εισαγωγή μοναδικών χαρακτηριστικών, όπως η απουσία ορισμένων ατόμων άνθρακα. Αυτή η διαδικασία χημικής εναπόθεσης ατμών, γνωστή στο TAG Heuer ως τεχνολογία Plasma, παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να προκληθούν αυτές οι αλλαγές κατά το στάδιο ανάπτυξης του διαμαντιού. Αυτό που είναι μοναδικό σε αυτήν την προσέγγιση αιχμής είναι ότι αυτή η ελεγχόμενη διαταραχή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ένα πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον, με αποτέλεσμα διαμάντια υψηλής ποιότητας που καλλιεργούνται στο εργαστήριο.

Κυρίως, η τεχνολογία Plasma εξασφαλίζει ομοιόμορφο χρώμα σε όλο το διαμάντι και ομοιογένεια ολόκληρης της δομής του διαμαντιού. Η τεχνική τεχνογνωσία είναι απαραίτητη για την κυριαρχία αυτής της πολύπλοκης διαδικασίας και τη συνεπή αναπαραγωγή συγκεκριμένων χρωμάτων στη σειρά παραγωγής.

Το νέο σετ ρολογιών TAG Heuer Carrera Series Date Plasma Diamond Pioneer με κίτρινα διαμάντια χρησιμοποιεί θήκη 36 mm από λευκό χρυσό. Το εμβληματικό διαμαντένιο στέμμα του είναι φτιαγμένο από ένα εργαστηριακό κίτρινο διαμάντι βάρους 1,3 καρατίων, ένα θαύμα της τεχνολογίας κοπής πολύτιμων λίθων.

Το ρολόι διαθέτει επίσης ένα διαμάντι Pioneer σε σχήμα ασπίδας, που κοσμεί κομψά ένα πολυκρυσταλλικό διαμαντένιο καντράν. Αυτό το πρωτοποριακό καντράν επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη πολλών κρυστάλλων διαμαντιών σε έναν, δημιουργώντας μια ενιαία οντότητα διαμαντιών. Δημιουργήστε εκπληκτικές αντανακλάσεις και εφέ φωτός. Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές καινοτόμες εφαρμογές της τεχνολογίας Plasma, η οποία έχει επίσης χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενα ρολόγια Plasma Pioneer Diamond της σειράς TAG Heuer Carrera. Αυτό το πολυκρυστάλλινο καντράν 2,9 καρατίων είναι διακοσμημένο με 12 δείκτες ώρας από λευκό χρυσό και είναι σετ με λευκά διαμάντια 0,5 καρατίων, κομμένα σε μπαγκέτα εργαστηριακής καλλιέργειας. Οι δείκτες της ώρας και των λεπτών έχουν κουφωθεί και η ελβετική πρωτοπόρος μάρκα ωρολογοποιίας τοποθέτησε ένα εμβληματικό κίτρινο διαμάντι που καλλιεργήθηκε σε εργαστήριο το μεσημέρι, ακριβώς κάτω από το λογότυπο καντράν της σειράς Carrera.

Η κίνηση αυτοπεριέλιξης TAG Heuer Caliber 7 που είναι εξοπλισμένη με το ρολόι είναι ορατή μέσα από την πίσω θήκη από ζαφείρι.

Η TAG Heuer έδειξε για άλλη μια φορά την καινοτόμο δύναμή της στα φθηνα ρολογια πολυτελείας στην Εβδομάδα Watch LVMH και συνέχισε να επαναπροσδιορίζει τα όρια της πολυπλοκότητας, της πολυπλοκότητας και του στυλ μόδας. Κάθε «τικ» ενός ρολογιού TAG Heuer καλεί τους λάτρεις του ρολογιού να αγκαλιάσουν τις εξαιρετικές δημιουργίες και να θέσουν ένα νέο πρότυπο στα διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο.