Girard-Perregaux Double Flybridge Aston Martin Limited Edition, Replica Watches

Ένας τέλειος συνδυασμός αισθητικής και μηχανικής σχεδίασης

Το 2021, η ελβετική μάρκα ωρολογοποιίας υψηλής ποιότητας GP Girard-Perregaux έγινε επίσημα ο επίσημος συνεργάτης ρολογιών της βρετανικής μάρκας κλασικών υπερπολυτελών αυτοκινήτων Aston Martin. Ο Girard-Perregaux και η Aston Martin έχουν και οι δύο πλούσια ιστορική κληρονομιά. Οι δύο μάρκες έχουν συνδυασμένη ιστορία περισσότερα από 300 χρόνια. Μοιράζονται κοινές αξίες και επιδιώκουν τον εξαιρετικό και καθαρό σχεδιασμό. Η συνεργασία τους έχει δημιουργήσει πολλά εξαιρετικά ρολόγια. Δουλειά.

Οι Girard-Perregaux και Aston Martin συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το πέμπτο κοινό ρολόι – το Double Flying Bridge Aston Martin Limited Edition – που αντικατοπτρίζει τη δέσμευση και των δύο μερών να ξεπεράσουν τα όρια απόδοσης στις δεξιότητες σχεδιασμού και ωρολογοποιίας. Το ρολόι είναι μοντέρνο σε μοντέρνο στιλ, ενσωματώνοντας απρόσκοπτα την αισθητική και τις έννοιες του μηχανικού σχεδιασμού, επιτυγχάνοντας εξαιρετική και εξαιρετική απόδοση.

“Για το Aston Martin Limited Edition Double Flybridge που μόλις κυκλοφόρησε, μια κοινή δημιουργική ομάδα που αποτελείται από σχεδιαστές και από τα δύο μέρη αποφάσισε να αμφισβητήσει ορισμένες από τις αποδεκτές συμβάσεις ωρολογοποιίας σχετικά με το σχέδιο κίνησης. Η εστίασή της είναι στη δομική ακαμψία, την απόδοση και την αισθητική. Νέες σκέψεις έγιναν και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα».

Ο Patrick Pruniaux, Διευθύνων Σύμβουλος της Girard-Perregaux, δήλωσε: “Δεν πρόκειται μόνο για την τοποθέτηση του ονόματος Aston Martin στα ρολόγια μας. Η Aston Martin είναι επίσης παθιασμένη με αυτό το ρολόι. έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σύλληψη, εξετάζοντας τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο ρολόι και ο σχεδιασμός της κίνησης. Η Double Flying Bridge Aston Martin Limited Edition είναι ένα εξαιρετικό επιστέγασμα της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών». Replica watches.

Σεβαστείτε την παράδοση και αγκαλιάστε το μέλλον

Το Double Flying Bridge Aston Martin Limited Edition είναι το πιο πρόσφατο προϊόν της σειράς Girard-Perregaux Golden Bridge, το οποίο έχει από καιρό αφοσιωθεί σταθερά στο DNA της μάρκας. Το 1867, ο Constant Girard σχεδίασε ένα ρολόι τσέπης με τρεις παράλληλες γέφυρες. Κάποτε ουσιαστικό μέρος της κίνησης, οι γέφυρες έλαβαν εξαιρετική διακόσμηση και έγιναν ένα διάσημο στοιχείο αισθητικής σχεδίασης. Ενώ το GP Girard-Perregaux είναι περήφανο για την κληρονομιά του, δεν μένει στο παρελθόν αλλά αγκαλιάζει το μέλλον ολόψυχα. Τα έργα του συχνά συνδυάζουν έξυπνα μεμονωμένα σχέδια που προκαλούν σκέψη με υλικά αιχμής και δημιουργικές συσκευές – ένα νέο ρολόι διπλής πτήσης. Το Bridge Watch Aston Martin Limited Edition επιδεικνύει αυτό το χαρακτηριστικό.

Ομοϊδεάτες

Ο Girard-Perregaux και η Aston Martin μοιράζονται μια κοινή γλώσσα στην «πολυτέλεια». Και τα δύο μέρη γνωρίζουν ότι η διατήρηση ενός συνεπούς σχεδιασμού είναι εξίσου σημαντική με την αναζήτηση καινοτομιών. Η εδραίωση αυτής της κοινής φιλοσοφίας σημαίνει ακράδαντα πίστη ότι τα μηχανικά εξαρτήματα πρέπει να προκαλούν συναισθηματική σταθερή απήχηση.

Το ρολόι Aston Martin Limited Edition, Double Flybridge κληρονομεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία των προηγούμενων κοινών ρολογιών μεταξύ των δύο μερών και ερμηνεύει εκ νέου την εμφάνιση, προσθέτοντας εξαιρετικές λεπτομέρειες. Το ρολόι εγκαταλείπει τον συμβατικό σχεδιασμό του καντράν και εκθέτει την κίνηση GP0840000-2164, η οποία συνήθως βρίσκεται στο πίσω μέρος του ρολογιού, στο μπροστινό μέρος του ρολογιού με ανεστραμμένο τρόπο. Ως αποτέλεσμα, κάθε λειτουργικό στοιχείο γίνεται μέρος της συνολικής οπτικής γοητείας του ρολογιού, τηρώντας πιστά τον πνευματικό πυρήνα της σειράς Golden Bridge. Η νέα γέφυρα σε σχήμα βέλους παρέχει υποστήριξη για τον τροχό μετάδοσης κίνησης και τον τροχό ισορροπίας. Ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει την αλληλεπίδραση διαφορετικών εξαρτημάτων και να πει το πέρασμα του χρόνου μαζί. Κληρονομώντας την παράδοση των Girard-Perregaux, η διάταξη των στοιχείων κίνησης είναι συμμετρική, επιτυγχάνοντας μια αρμονική και ενιαία εμφάνιση.

Συνεπής σχεδιασμός

Με βάση την πρακτική της αυτοκινητοβιομηχανίας να εξαλείφει τα περιττά υλικά για να μειώσει το βάρος, αυτό το ρολόι εγκαταλείπει το παραδοσιακό καντράν. Ο σχεδιασμός των χεριών και των ζυγαριών του χρόνου κληρονομεί το στυλ των προηγούμενων κοινών ρολογιών. Οι δείκτες ώρας σκελετού σκυτάλης υποδεικνύουν τις ώρες και τα λεπτά. Τα χέρια είναι κατασκευασμένα από φωτεινό υλικό και το χρώμα είναι απλό και κομψό. Aston Martin Competition Green. Η αιωρούμενη κλίμακα χρόνου βρίσκεται στον δακτύλιο του καντράν και προεξέχει προς τα έξω. Χρησιμοποιεί επίσης πράσινο φωτεινό υλικό, το οποίο ευνοεί την ανάγνωση του χρόνου σε περιβάλλον με κακό φωτισμό. Τα πράσινα σημάδια μεταξύ κάθε κλίμακας ώρας ορίζονται στον δακτύλιο κλήσης για να υποδεικνύουν κάθε λεπτό. Οι δύο νέοι άξονες στο Aston Martin Green είναι ένα σύγχρονο νεύμα στις δημιουργίες της Constant τον 19ο αιώνα. Αντίθετα, το χρώμα των αξόνων αποτίει φόρο τιμής στην Aston Martin και την πλούσια ιστορία της σε εκλεπτυσμένα αυτοκίνητα επιδόσεων.

Απαραίτητη δύναμη για εξαιρετική απόδοση

Η δύναμη είναι προϋπόθεση για την απόδοση και η ουσία των έργων του Girard-Perregaux και της Aston Martin. Η «δεξαμενή καυσίμου» του Aston Martin Limited Edition Double Flybridge Watch – το βαρέλι, έχει οριστεί στη 1:30. Η κάννη υποστηρίζεται από μια μαύρη κούφια γέφυρα που φέρει το εμπορικό σήμα Girard-Perregaux. Το ρολόι τυλίγει αυτόματα, αντλώντας ενέργεια από τη φυσική κίνηση του καρπού χάρη σε έναν μικρό ρότορα που ονομάζεται μικρο-ρότορας. Το πάχος του μικρο-ρότορα είναι μόνο 5,45 mm, γεγονός που συμβάλλει στη λεπτή εμφάνιση της κίνησης και την κάνει ορατή. Ο μικρο-ρότορας του ρολογιού είναι χαραγμένος με το εμπορικό σήμα Aston Martin, το οποίο συμπληρώνει το εμπορικό σήμα Girard-Perregaux στην κάννη. Κατά τον σχεδιασμό της κάννης και του μικρο-ρότορα, η κοινή δημιουργική ομάδα εμπνεύστηκε από τα φρένα πίσω από τους τροχούς DB12 με ακτίνες της Aston Martin, επιδεικνύοντας έντονες γραμμές και επιπλέον ανοίγματα.

Παίξτε με τα χρώματα στον καρπό σας.

Το χρώμα είναι ένας πρακτικός τρόπος για να τονίσετε τα σχήματα, να δανείσετε φως, συναισθήματα και πάθος στις γλυπτικές φόρμες. Στο ρολόι Aston Martin Limited Edition Double Flying Bridge, το ματ γκρι, το ζωηρό ρουμπινί, τα μαγευτικά μαύρα και ασημί γρανάζια ερμηνεύουν από κοινού τη ροή του χρόνου. Η Aston Martin Competition Green στο New Banqiao ακολουθεί το φως, παρουσιάζοντας πλούσια και ποικίλα χρώματα. Το να δώσεις το χρώμα της γέφυρας ήταν μια απόλυτη τεχνική πρόκληση διατηρώντας παράλληλα την γοητευτική τρισδιάστατη εμφάνισή της.

Η ελαφριά θήκη με διάμετρο 45 mm είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο και η επιφάνεια επεξεργάζεται με μαύρη διαδικασία επίστρωσης DLC – απλή και κομψή. αναδεικνύει τη μοναδική προσωπικότητα του ρολογιού και τα στοιχεία στατικής και δυναμικής κίνησης μπορούν να αναδείξουν το εκθαμβωτικό στυλ τους.

DB12 στον καρπό

Το πρώτο σπορ αυτοκίνητο super GT στον κόσμο, η καμπυλωτή Aston Martin DB12, έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει άνεση κατά την οδήγηση μεγάλων αποστάσεων, ενώ κάνει κάθε εμπειρία χιλιομέτρου αξέχαστη. Το Double Flybridge Aston Martin Limited Edition μοιράζεται την ίδια φιλοσοφία. Κάθε γραμμή και επιφάνεια έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για απόδοση και εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Ο συνδυασμός διαφορετικών υλικών δημιουργεί μια εξαιρετική πινελιά. Το λουράκι είναι κατασκευασμένο από μαύρο καουτσούκ με εφέ υφάσματος, πράσινες ραφές και τριπλό πτυσσόμενο κούμπωμα με επίστρωση τιτανίου DLC, δίνοντας στον καρπό απαράμιλλη άνεση και ελκυστική εμφάνιση.