Η TAG HEUER Και Η Red Bull Racing Οδεύουν Προς Το Μέλλον Ολοταχώς, Ρεπλικα

Το βρυχηθμό των κινητήρων στο Grand Prix του Λας Βέγκας ξεκινά μια ουσιαστική στιγμή στους αγώνες της F1. Ως σύμβολο ακρίβειας και αριστείας, η TAG Heuer είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την Oracle Red Bull Racing.

Η συνεργασία μεταξύ της TAG Heuer και της Red Bull Racing που ξεκίνησε το 2016 εξελίχθηκε σε μια ισχυρή συνεργασία. Ο Max Verstappen, ο οποίος ασχολείται από τα 18 του, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη συνεργασία. Με τα χρόνια, και οι δύο πλευρές έγιναν μάρτυρες της μεταμόρφωσής του από νεαρό ταλέντο με πολλά υποσχόμενο μέλλον σε έναν 26χρονο νικητή πρωταθλητή. Αυτό έχει επίσης προσθέσει ένα στρώμα βαθιάς σημασίας στη συνεργασία μεταξύ της TAG Heuer και της Red Bull Racing.

Η TAG Heuer και η Red Bull Racing έχουν ήδη βιώσει πολλές επιτυχημένες σεζόν μαζί. Η εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα ενισχυθεί περαιτέρω με βάση το κοινό πάθος και εστίαση με τα χρόνια. Καθώς η συνεργασία συνεχίζεται, οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία νέες συναρπαστικές εμπειρίες και δραστηριότητες που τους βυθίζουν στους αγώνες F1.

Με τα χρόνια, η TAG Heuer και η Red Bull Racing έχουν γιορτάσει σημαντικά κεφάλαια στην ιστορία της F1. Αυτές οι εξαιρετικές στιγμές περιλαμβάνουν εμβληματικά γεγονότα όπως το αξιοσέβαστο Grand Prix του Μονακό, που αναγνωρίζεται ως το «κόσμημα του στέμματος» κάθε σεζόν. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών έχει φτάσει σε νέα ύψη, ειδικά όταν γιορτάζεται η νίκη του Max Verstappen στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών στο Κατάρ και το έκτο τρόπαιο του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών της Red Bull Racing στη Suzuka. Μετά από αυτό, ο Verstappen δεν σταμάτησε την επιδίωξή του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εμφανιζόταν σε κάθε στιγμή νίκης με την Red Bull Racing Team.

Επιπλέον, η TAG Heuer συνεργάστηκε επίσης με τη Red Bull Racing για να δημιουργήσει μια ζωντανή και καθηλωτική εμπειρία περιορισμένου χρόνου στη Σιγκαπούρη. Η συνεργασία είναι απόδειξη του πάθους και της αφοσίωσης που μοιράζονται και τα δύο μέρη με τους θαυμαστές τους και προσφέρει μια ματιά στον κόσμο τους. Αυτά τα γεγονότα-ορόσημα, που χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα και καινοτομία, προσφέρουν στους θαυμαστές ένα αποκλειστικό πέρασμα στα παρασκήνια στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, φέρνοντάς τους κοντά στην καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού F1 και στις συναρπαστικές ζωές των οδηγών του.

Η συνεργασία μεταξύ της TAG Heuer και της Red Bull Racing ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις βασικές αξίες και των δύο μερών και όχι μόνο συμβολίζει την επιδίωξη της αριστείας αλλά δείχνει επίσης την κοινή τους αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και εδραιώνει τη θέση τους ως ηγέτες του κλάδου.

Από τη μία πλευρά, η Red Bull Racing έφερε συνεχή καινοτομία και έναν τρόπο σπάζοντας την παράδοση στον κόσμο της F1. Το δυναμικό δίδυμο των Max Verstappen και Sergio Pérez αντιπροσωπεύει μια απαράμιλλη σειρά οδηγών που ξεπερνούν συνεχώς τα όρια για να κερδίσουν το εμβληματικό Grand Prix του Μονακό και μια σειρά από τίτλους πρωταθλημάτων.

Από την άλλη πλευρά, η TAG Heuer, μια ελβετική μάρκα ρολογιών με ιστορία και κληρονομιά 163 ετών, έχει ρίζες στενά συνδεδεμένες με τον κόσμο των αγώνων. Έχει προσφέρει υπηρεσίες σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της F1, θρυλικούς οδηγούς και εμβληματικούς αγώνες εδώ και δεκαετίες. Το Tao παρέχει υποστήριξη.

Ως απόδειξη της τεράστιας επιτυχίας της συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών, το κοινό ρολόι που λανσαρίστηκε από την TAG Heuer και τη Red Bull Racing έχει γίνει ένα από τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της TAG Heuer. Αυτά τα ρολόγια, που αντιπροσωπεύονται από την TAG Heuer F1 Series Red Bull Racing Special Edition, ενσωματώνουν την υψηλή ακρίβεια και την ανώτερη απόδοση που συνάδει με τους αγώνες F1 και αποτελούν επίσης σύμβολο της ακμάζουσας συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών. Η αγάπη αυτών των ρολογιών από τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο έχει εδραιώσει τον δεσμό μεταξύ του ωρολογοποιού και της ομάδας.

Ο Frédéric Arnault, Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Heuer, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του: “Η TAG Heuer είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες και σεβαστές μάρκες στους αγώνες F1. Τα τελευταία πενήντα χρόνια, έχουμε συμμετάσχει συνολικά σε 14 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών. τίτλους και 11 -time World Constructors’ Championship, έχουμε λοιπόν την τιμή να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με την πιο κυρίαρχη και εμπνευσμένη παρουσία στα paddock – Red Bull Racing. Αυτή η επέκταση συμβολαίου είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιό μας για να γιορτάσουμε το απίστευτο ταξίδι που έχουμε κάνει μαζί, Όλα έχουν τις ρίζες τους στο κοινό μας πάθος για την αριστεία και την αδυσώπητη επιδίωξη της προώθησης του φακέλου. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τον Max Verstappen και ο Sergio ·Perez συνεχίζει να γράφει ξανά ιστορία και ανυπομονεί να δημιουργήσει νέα ρεπλικα ρολόγια για τους παγκόσμιους οπαδούς της Red Bull Racing.”

Ο διευθυντής της ομάδας Red Bull Racing Christian Horner πρόσθεσε: “Η TAG Heuer είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και εμβληματικές μάρκες στους αγώνες Formula 1 και είμαστε πολύ περήφανοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την TAG Heuer. . Η συνεργασία μας με την TAG Heuer είναι πηγή έμπνευσης και καινοτομία στη μάντρα και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για να φέρουμε κοινές δραστηριότητες και προϊόντα με κοινό σήμα που θα εντυπωσιάσουν το κοινό σε όλο τον κόσμο.” Η καρό Σημαία για αυτό το Flying με την έκτακτη επίσημη ανακοίνωση συμβολίζει μια συναρπαστική και αρμονική συνεργασία που ενσαρκώνει το πνεύμα της καινοτομίας, της υψηλής ακρίβειας και του πάθους για τους αγώνες F1. Η TAG Heuer και η Red Bull Racing θα συνεχίσουν να θέτουν τα πρότυπα αριστείας στο άθλημα και να πιέζουν τα όρια των εφικτών στόχων.