Το Longines Παρουσιάζει Την Επιλογή Σας, Ρολογια Φθηνα

Το κουδούνι του τέλους του χρόνου χτυπά, η γιορτινή ατμόσφαιρα γεμίζει τον χειμώνα και η εποχή των δώρων και των δώρων έφτασε όπως ήταν αναμενόμενο. Η Longines έχει επιλέξει μια ποικιλία από κομψά ρολόγια για να φωτίσει την έμπνευση των γιορτών, να μεταφέρει καλές ευχές και να προσθέσει μια αίσθηση τελετουργίας στις διακοπές. Ρολογια φθηνα.

Το φεστιβάλ έρχεται, τα φώτα αναβοσβήνουν και οι κορδέλες μπλέκονται, προσθέτοντας στη γιορτινή ατμόσφαιρα. Η Longines παρουσιάζει με περηφάνια τη σειρά ρολογιών Mini Datro Wiener, τα οποία συνδυάζουν τη σκληρότητα και την απαλότητα μεταξύ τετράγωνων και στρογγυλών σχημάτων για να αναδείξουν τη γοητεία του χειμώνα. Ο κλασικός σχεδιασμός της τετράγωνης θήκης απεικονίζει τη μοντέρνα αισθητική. Η εξαιρετική θήκη συνδυάζεται με ένα ασημί ορθογώνιο ρωμαϊκό καντράν για να εξισορροπήσει τη ρετρό και τη σύγχρονη κομψότητα. Εκτός από το στυλ από ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέρει επίσης ζωηρά χρώματα για να σπάσει τη θαμπάδα του χειμώνα και να συμπυκνώσει την καρδιά σας στον καρπό με έναν ψίθυρο. Ζεστή συντροφιά.

Στο τέλος του χρόνου, ανυπομονούμε για το νέο έτος και προσευχόμαστε για ατελείωτη εξερεύνηση και ατελείωτα ταξίδια τη νέα χρονιά. Η σειρά Longines Pioneer ενσαρκώνει το πρωτοποριακό πνεύμα και συνοδεύει τη νέα σας περιπέτεια. Το ρολόι ώρας Zulu της σειράς Forerunner υποστηρίζει προβολή ζωνών πολλαπλής ώρας. Η θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι συνδυάζεται με έγχρωμο κεραμικό πλαίσιο, ενσωματώνοντας κομψή αισθητική και εξαιρετική απόδοση. Το ρολόι χρονογράφου flyback της σειράς Pioneer είναι εξοπλισμένο με λειτουργία flyback, η οποία είναι ένας πιο βολικός και ταχύτερος τρόπος χρονομέτρησης, επιτρέποντάς σας να γνωρίσετε έναν καλύτερο εαυτό το νέο έτος.

Τα αστέρια και τα ποτάμια ρέουν, και ο ήλιος και το φεγγάρι περνούν. Το νέο ρολόι καταδυτικής σειράς Concas της Longines GMT αντλεί έμπνευση από τα θαλάσσια σπορ. Είναι εξοπλισμένο με την αποκλειστική κίνηση GMT του Longines και εμφανίζει πολλές ζώνες ώρας ταυτόχρονα. Συνεχίζει το κλασικό σπορ στυλ και σε συνοδεύει γενναία εξερευνώντας το άγνωστο και «βουτάς» κομψά την Πρωτοχρονιά.

Κάντε μια ευχή για χρόνο και απολαύστε τη στιγμή της ευγένειας. Το Longines παρουσιάζει κομψά ρολόγια που συμπυκνώνουν όμορφες ευλογίες και προσευχές, προσθέτοντας ζεστασιά στο χειμώνα και επιτρέποντας στην κομψότητα να ανθίσει το χειμώνα.