Επιλογή Ελβετικού Φεστιβάλ Ρολόι Ραντάρ, Φθηνα Ρολογια

Το τέλος του χρόνου χτυπάει και η ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς γεμίζει τον αέρα του χειμώνα. Καθώς πέφτουν οι νιφάδες του χιονιού, στη ζεστή ατμόσφαιρα των αστραφτερών αστεριών και του φωτός των κεριών που τρεμοπαίζουν, ανταλλάσσονται προσεκτικά προετοιμασμένα δώρα μεταξύ τους, φωτίζοντας τις όμορφες στιγμές του φεστιβάλ. Η Rado έχει επιλέξει τρία premium ρολόγια, συνδυάζοντας την πρωτοποριακή σχεδίαση με καινοτόμα υλικά για να μετατρέψει την αγάπη σε συντροφιά κάθε λεπτό και να φέρει ζεστασιά το χειμώνα.

Η αγνή «εκχύλιση» υγρών κρυστάλλων λάμπει στο φεστιβάλ.

Αφήστε ένα ρολόι της σειράς Rado Centrix να ξεκινήσει το υπέροχο πρελούδιο του καρναβαλιού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε αυτή τη ρομαντική σεζόν. Όταν ο ελκυστικός επίχρυσος συναντά το εξαιρετικό “χρυσό καφέ”, το μικρό καντράν 30,5 mm αντανακλά ένα απλό, εξαιρετικό, αισθησιακό και γοητευτικό ταμπεραμέντο. Το ακτινωτό μοτίβο του ήλιου στο καντράν είναι ανάγλυφο και βαμμένο για να παρουσιάζει ένα ομαλό επίπεδο, δίνοντάς του μια καθηλωτική αισθητική αίσθηση κάτω από τη ζεστή ηλιοφάνεια. Είναι επίσης ένθετο με πολύτιμα διαμάντια και εξαιρετική γκραβούρα “Jubilé”, που το κάνει ακόμα πιο υπέροχο. Ο μεσαίος σύνδεσμος του ιμάντα είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό στη φθορά και φιλικό προς το δέρμα κεραμικό υλικό υψηλής τεχνολογίας, έτσι ώστε όταν φοριέται το χειμώνα, να μπορεί να ταιριάζει άμεσα στη θερμοκρασία του δέρματος χωρίς να αισθάνεται κρύο. Φορώντας το “Golden Brown” στον καρπό σας στολίζει παθιασμένες στιγμές, σαν μια γουλιά ζεστό ζεστό κρασί, ζεσταίνει την καρδιά σας και χαρίζει ζεστές και αξέχαστες αναμνήσεις της Πρωτοχρονιάς.

«Φωτιά» θερμό έπαινο και απόλαυσε τη «φλόγα»

Σε μια πικρή χειμωνιάτικη μέρα που περιβάλλεται από ψυχρούς ανέμους, χρειάζεστε ένα «φλεγόμενο πυροτέχνημα». Τα ρολόγια ραντάρ Rado Swiss Η σειρά “Fire Cook” του Captain Cook πυροδοτεί τη ζωντάνια σας. Το “Blazing Cook” παρουσιάζεται σε ένα εξαιρετικό, μοντέρνο και χαλαρό στυλ. Απελευθερώνει τη μοναδική του προσωπικότητα και κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να βγουν από την πόρτα, να μπουν στο χιόνι και να ξεκινήσουν μια δωρεάν και εύκολη πρωτοχρονιάτικη περιπέτεια. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από την εξαίσια κεραμική τεχνολογία υψηλής τεχνολογίας πλάσματος της Rado, που δείχνει μια μυστηριώδη και βαθιά γκρι καπνιά ματ υφή. Οι ζεστοί και φωτεινοί ροζ χρυσοί δείκτες ώρας συμπληρώνουν τον καπνό τόνο του καντράν και τη σπορ περιστρεφόμενη στεφάνη, δείχνοντας μια αντίθετη υφή μόδας. Εκτός από την κομψή και εξαιρετική εμφάνισή του, το “Blazing Cook” είναι εξοπλισμένο με το νέο αυτόματο κοίλο Rado R808. Μέσα από τον καθρέφτη από ζαφείρι, μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά της ανοιχτής κίνησης κατά τη λειτουργία, δείχνοντας την εφευρετικότητα κάθε ίντσας μηχανικής δεξιοτεχνίας. Ο ρυθμός της κίνησης καταγράφει τις καλές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους και μεταδίδεται από τον καρπό.

Η πολύχρωμη ευγένεια “Fang” δείχνει τον πραγματικό χαρακτήρα.

Σπάζοντας τον βαρετό χειμώνα με έντονα χρώματα, το εξαιρετικά λεπτό ρολόι Rado True Square Thinline “Cream White” είναι εμπνευσμένο από τον χρωματικό συνδυασμό ντοπαμίνης για να φωτίσει τη ζωντάνια των Χριστουγέννων. Ξεφεύγοντας από τη συμβατική εορταστική ρουτίνα ντυσίματος, το ευγενές και γοητευτικό «κρεμ λευκό» δείχνει το πολυτελές και κομψό στυλ του παλιού χρήματος. Είναι σαν ένας Βρετανός κύριος που στηρίζεται στο τζάκι για να πιει τσάι και να διαβάσει τον χιονισμένο χειμώνα, περιτριγυρισμένος από το άρωμα του ξύλου πεύκου, και να απολαύσει την ηρεμία αυτής της χειμωνιάτικης μέρας με τον ήχο των καυσόξυλων. Ως το πρώτο εξαιρετικά λεπτό τετράγωνο μονοκόμματο κεραμικό ρολόι υψηλής τεχνολογίας της μάρκας, το “Cream White” είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ και ανθεκτικό στη φθορά κεραμικό υλικό υψηλής τεχνολογίας. Το μοναδικό τετράγωνο και στρογγυλεμένο σχέδιο γωνίας παρουσιάζει μια ορθολογική και ρομαντική υφή, ενώ το μινιμαλιστικό στυλ διευκολύνει την αντιμετώπιση διαφόρων σκηνών ντυσίματος. Η εξαιρετικά λεπτή θήκη των μόλις 5 mm είναι εξοπλισμένη με ένα τριπλό κούμπωμα τιτανίου με επίστρωση PVD, το οποίο φοριέται εύκολα, καταγράφει κάθε στιγμή της συγκέντρωσης με την οικογένεια και τους φίλους και φωτίζει τη χαρά και τη ζεστασιά κάθε στιγμής.

Σε αυτήν την περίοδο δώρων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, αφήστε το ρολόι Rado Swiss Radar να σας δώσει ατελείωτη ζεστασιά με τα μοναδικά και έξυπνα φθηνα ρολογια του και να απολαύσετε υπέροχες και χαρούμενες στιγμές μαζί.