Το Glashütte Original Παρουσιάζει Ρομαντισμό Στον Καρπό Με Εξαιρετικά Ρολόγια Ρεπλίκα Ρολόγια.

Ένας καλός σκοπός έχει γεννηθεί εδώ και πολύ καιρό και ένα καλό ζευγάρι δημιουργείται φυσικά. Ο χρόνος σταματά αυτή τη στιγμή, η εκκεντρικότητα είναι μόνο για την ΤΑ, και η αγάπη και η στοργή εξαρτώνται η μία από την άλλη.

Η Glashütte Original, μια κορυφαία γερμανική μάρκα ωρολογοποιίας, επιλέγει ρολόγια υψηλής ποιότητας και παρουσιάζει αγάπη και ρομαντισμό στον καρπό.

  • Εκκεντρικό τραγούδι αγάπης, ένα φυσικό ζευγάρι

PanoMaticCalendar Eccentric Annual Calendar / Lady Serenade Ladies Watch

Το εκκεντρικό ετήσιο ημερολόγιο ρολόι PanoMaticCalendar και το γυναικείο ρολόι Lady Serenade αντικατοπτρίζουν την εξαιρετική γερμανική δεξιοτεχνία στην ωρολογοποιία με κάθε λεπτομέρεια. Τα δύο ρεπλίκα ρολόγια είναι ένα «φυσικό ζευγάρι» με τα έξυπνα σχέδια τους. Το εκκεντρικό ετήσιο ημερολόγιο ρολόι PanoMatic Calendar είναι εξοπλισμένο με θήκη από κόκκινο χρυσό 5N και το ασημί-λευκό καντράν είναι διακοσμημένο με κόκκινο χρυσό. Το μοναδικό και δημιουργικό δαχτυλίδι μήνα βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία, που μπορεί να διακρίνει τους μεγάλους και μικρούς μήνες (30 ημέρες και 31 ημέρες). Ταυτόχρονα, εμφανίζεται με ένα μεγάλο ημερολόγιο, το οποίο είναι και όμορφο και πρακτικό και δίνει πάντα σημασία στην ομορφιά της στιγμής. Το ρολόι Lady Serenade είναι κατασκευασμένο από θήκη από χρυσό 18 καρατίων και η στεφάνη είναι τοποθετημένη με 52 διαμάντια σε μπριγιάν που λάμπουν έντονα. Το λευκό καντράν από φίλντισι είναι λαμπερό και φωτεινό, και οι δείκτες και οι ένθετοι δείκτες ώρας είναι εξ ολοκλήρου κόκκινος χρυσός, αναδεικνύοντας το τολμηρό και ικανό ταμπεραμέντο.

  • Η σύγχρονη εποχή έχει παρατεταμένα συναισθήματα.

Οι δεκαετίες του 1960 και του 1970 είναι ένας φόρος τιμής στην περασμένη σύγχρονη εποχή. Μουσική, αρχιτεκτονική, σχέδιο – η εποχή έχει δώσει στους ανθρώπους ατελείωτες πηγές έμπνευσης. Ο αρχικός σχεδιασμός ρολογιών σειράς ρετρό της Glashütte που βασίζεται σε αυτό είναι καθαρός, απλός, κομψός και μοντέρνος. Μακρινός. Το ρολόι του Sixties της δεκαετίας του 1960 είναι εξοπλισμένο με ροζ χρυσό 18 καράτια στεφάνη και ένα λεπτό επιχρυσωμένο καντράν. Οι ελαφρώς καμπυλωτοί κόκκινοι χρυσοί δείκτες ώρας και λεπτών με εξαιρετικά φωτεινή βαφή περιστρέφονται αργά με το κομψό δεύτερο χέρι για να διασφαλιστεί ο χρόνος που εμφανίζεται στο ρολόι. Μην χάσετε ποτέ την παραμικρή διαφορά. Θα είμαι μαζί σου μέρα και νύχτα. Το ρολόι χρονογράφου Πανοράματος Ημερομηνίας της δεκαετίας του ’70 με μεγάλο ημερολόγιο της δεκαετίας του 1970 κληρονομεί τα συναισθήματα και την ουσία του κλασικού γερμανικού σχεδιασμού. Η ασυνήθιστη στρογγυλεμένη τετράγωνη θήκη, τα διπλά κουμπιά μονής όψης και η βιδωτή κορώνα είναι αξέχαστα. Η θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα βουρτσίζεται και γυαλίζεται, κάτι που είναι εξαίσιο. Με διάμετρο 40 χλστ., το σκούρο μπλε επιμεταλλωμένο καντράν συνδυάζεται με τους φωτεινούς δείκτες ντοφίν Super-LumiNova, το εμβληματικό μεγάλο ημερολόγιο της μάρκας, τον επιλογέα μικρών δευτερολέπτων που κινεί την οθόνη αποθήκευσης, τον μετρητή 12 ωρών και τον μετρητή 30 λεπτών είναι έξυπνα σχεδιασμένο για να ελέγχει ξεκάθαρα την ώρα. Να είσαι πάντα με τον αγαπημένο σου.

Ημερομηνία Πανόραμα Χρονογράφου του εβδομήντα

Ρολόι χρονογράφου Big Date στη δεκαετία του 1970/Ρολόι του ’60 στη δεκαετία του 1960

  • Πρωτοπόροι και επιχειρηματικοί, οι ερωτευμένοι είναι ατρόμητοι.

SeaQ Chronograph SeaQ Chronograph Watch / Diamond SeaQ Watch

Η πρωτότυπη πρωτοποριακή σειρά της Glashütte, τηρώντας το επιχειρηματικό πνεύμα, μοιάζει με την αδάμαστη αγάπη, χωρίς φόβο ανέμου και βροχής. Το ρολόι χρονογράφο SeaQ και το ρολόι SeaQ με επικάλυψη με διαμάντια με βαθύ μπλε καντράν δίνουν στους ανθρώπους οπτική αρμονία και ενότητα, κάτι που μπορεί να περιγραφεί ως “φυσικό ταίριασμα”. Ο επιλογέας του ρολογιού SeaQ έχει διάμετρο 43,2 mm και η ανθεκτική στις γρατσουνιές περιστρεφόμενη στεφάνη μονής κατεύθυνσης είναι ενσωματωμένη με κεραμικά. Διαθέτει ισχυρό χρονισμό αναστροφής και λειτουργία επαναφοράς από δεύτερο χέρι, αποδεικνύοντας τη δύναμη του τομέα ωρολογοποιίας υψηλής πολυπλοκότητας. Το ελαφρώς μικρότερο καντράν 39,5 mm του ρολογιού SeaQ με διαμάντια είναι ιδιαίτερα λεπτό. Η στεφάνη είναι διακοσμημένη με 47 διαμάντια σε μπριγιάν και ένα ζαφείρι. Τα μπλε νάιλον λουράκια των δύο ρολογιών ταιριάζουν στον καρπό και φοριούνται άνετα. Μπορούν να αλλάξουν ελεύθερα σε διάφορες περιστάσεις για να εξερευνήσετε τη διασκέδαση της ζωής και τα υπαίθρια σπορ ανά πάσα στιγμή.

  • Ερωτεύοντας το TA, ένα ταίρι φτιαγμένο στον παράδεισο

Εκκεντρική κίνηση PanoMaticInverse ανεστραμμένο μεγάλο ρολόι ημερολογίου / ρολόι χειρός εκκεντρικής φάσης φεγγαριού PanoMaticLuna.

Το εκκεντρικό ρολόι PanoMaticInverse με ανεστραμμένο μεγάλο ημερολόγιο και το γυναικείο ρολόι PanoMaticLuna εκκεντρικής φάσης φεγγαριού έχουν σχεδιαστεί με την αισθητική της χρυσής τομής, δημιουργώντας την πρωτότυπη και μοναδική «έκκεντρη αισθητική» της Glashütte. Η κομψή οπτική ομορφιά του καντράν ώρας και λεπτών στην αριστερή πλευρά του καντράν είναι συγκρίσιμη με μια «φυσική εφαρμογή». Το ανεστραμμένο μεγάλο ημερολογιακό ρολόι PanoMatic Inverse εκκεντρικής κίνησης αντιστρέφει τον μηχανισμό λεπτομέρειας με διπλό λαιμό χήνας που αρχικά βρισκόταν στο πίσω μέρος του ματιού στο μπροστινό μέρος του καντράν, επιτρέποντας την εξαιρετική γερμανική δεξιοτεχνία στην ωρολογοποιία να φαίνεται με μια ματιά. Το γυναικείο ρολόι εκκεντρικού φεγγαριού PanoMaticLuna δίνει στην τέχνη ωρολογοποιίας υψηλής ποιότητας μια πραγματική «μαγική» πινελιά: στο αστραφτερό λευκό καντράν από φίλντισι, τα ασημένια ίχνη φεγγαριού. 64 διαμάντια στη στεφάνη, που λάμπουν σαν αστέρια. Το καντράν είναι ένθετο με 18 διαμάντια κοπής μπριγιάν ως δείκτες ώρας, με λευκούς χρυσούς δείκτες 18 καρατίων και ένα μπριγιάν διαμάντι στο στέμμα, που όλα εκφράζουν τη γλυκιά γοητεία της αιώνιας αγάπης, εκκεντρική μόνο για ΤΑ.

Η πρωτότυπη συλλογή ρολογιών της Glashütte, συνοδευόμενη από τη συγκινητική και ειλικρινή αγάπη στον κόσμο, μπορεί να δείξει γούστο ανεξάρτητα από την περίσταση και να αντικατοπτρίζει το συναίσθημα και τη σιωπηρή κατανόηση μεταξύ των ερωτευμένων. Το Glashütte Original ελπίζει ότι οι εραστές θα πεθάνουν μαζί με τη στοργή και η τρυφερότητα θα διαρκέσει για πάντα.