Το Αθηναϊκό Ρεπλικα Ρολόι Λάνσαρε Ένα Κοίλο Ρολόι Tourbillon Μοντέλο Μπλε Χρυσού.

Μετά την ουσία της σύγχρονης αισθητικής του σύγχρονου σχεδιασμού στον 21ο αιώνα είναι ακριβώς αυτό που οι προκλήσεις της σειράς Ulysse Nardin Athens Blast. Τα νεοσυσταθέντα κοίλα Tubular ρολόγια Blast του The Athens Watch Blue Gold είναι συγκλονιστικά και καινοτόμα. Για πρώτη φορά, η φλόγα Rose Gold, και το κλασικό μπλε χρώμα αντιστοίχισης του συμβόλου του DNA της μάρκας.

Στις 13 Φεβρουαρίου 2023, η σειρά Blast Watch Lelock Athens έσπασε τους κανόνες και σφυρηλατήθηκε μπροστά, αντικαθιστώντας την ωρολογοποιία υψηλής ποιότητας με ένα νέο αισθητικό στυλ. Τα νέα ρολόγια Tusso Flywheel BLAST είναι μοντέλα μπλε χρυσού με άκρες και γωνίες που συνδυάζουν τα διπλά στοιχεία αναγνώρισης “Χ” που αντιπροσωπεύουν την εξερεύνηση και ανοίγουν την πόρτα που συμβολίζει τη μελλοντική βιομηχανία ωρολογοποιίας.

Η σύγχρονη περίπτωση έχει μια κοίλη κίνηση πτήσης και μηχανισμό διαφυγής πυριτίου. Η μοναδική εμφάνιση του ρολογιού εμπνέεται από το σχεδιασμό της γραμμής του μαχητή Stealth. Η εξαιρετική χειροτεχνία του ρολογιού της Αθήνας εμφανίζεται πλήρως μέσω της σύντηξης διαφορετικών υλικών συμφιλίωσης χρωμάτων και της συναρμολόγησης των αυστηρών εξαρτημάτων ραφής. Ως πηγή της δύναμης του ματιού, το κίνημα επανειλημμένα σχεδιασμένο και αναπτύχθηκε από τους ωρολογοποιούς του κύριου επιπέδου στο Watch ρεπλικα Athens είναι απόλυτα ενσωματωμένο στην υπόθεση δύο χρωμάτων, με σταθερή δομή και εξαιρετική άνεση.

Η εξαιρετικά παρουσιαζόμενη κίνηση του UN-172 με διαφανή δομή και μηχανικό επίπεδο είναι εξοπλισμένο με αυτόματο τροχό πτήσης πυριτίου σιλικόνης, συχνότητα 2,5 Hz και εξοπλισμένη με αποθήκευση ισχύος 3 ημερών. Το φως μπορεί να διεισδύσει στην κοίλη περίπτωση και να πάει κατευθείαν στο ρολόι, το οποίο εκτιμά διαισθητικά το εξαιρετικό τεχνικό επίπεδο που αντιπροσωπεύει αυτό το έργο χρονισμού ακριβείας. Επιπλέον, η νέα εμφάνιση διατηρεί τα μοναδικά στοιχεία σχεδιασμού προσωπικότητας με τη σειρά BLAST:
Ορθογώνια σύνορα
Εικονικό αυτί ρολόι τριών σταδίων
Χρωματική διακοσμητική στεφάνη
Ο κατακόρυφος σχεδιασμός της κίνησης ορθογώνιων πλαισίων
Ο κατακόρυφος σχεδιασμός
Το μεσημέρι, το Flying Tourbillon βρίσκεται στις έξι.

Η διάμετρος της θήκης είναι 45 mm και είναι χτισμένη με τριαντάφυλλα χρυσού και μπλε PVD Coating Titanium. Είναι γυαλισμένο, σατέν -shiny, και το αδιάβροχο βάθος είναι 50 μέτρα. Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με ένα μπλε βελούδο ελαστικό λουρί, ο οποίος είναι διπλωμένος με μια πτυσσόμενη επιφάνεια από ροζ χρυσό και μπλε PVD επίστρωση τιτανίου.

Το νέο Watch Tourbillon Watch, το μοντέλο Blue Gold, υπογραμμίζει πλήρως την καινοτόμο δύναμη του Watch Athens. Ως ανεξάρτητη μάρκα ωρολογοποιίας που τολμά να σπάσει την κορυφαία τεχνολογία ωρολογοποιίας και να εξερευνήσει το άγνωστο μονοπάτι, η Αθήνα προωθεί συνεχώς την ανάπτυξη της τεχνολογίας ωρολογοποιίας και άνοιξε ένα νέο μέλλον για ρολόγια.