Το Νεοεμφανιζόμενο Dbd Digitale “Season 2” Του De Bethune Ρεπλίκα Ρολόγια

Πρόσφατα, η De Bethune ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με τον διάσημο καλλιτέχνη και παραγωγό μουσικής Swizz Beatz για να ξεκινήσει το ρολόι DBD “Season 2”. Αυτή είναι μια άλλη συνεργασία μεταξύ των δύο. Η εμφάνιση περιορίζεται σε 13 κομμάτια παγκοσμίως, και στις 19 Μαρτίου, ο De Bethune και ο Swizz Beatz γιόρτασαν την κυκλοφορία του DBD “Season 2” σε ένα πάρτι brunch στο κατάστημα Watch West Hollywood. Τα συμμετέχοντα αστέρια περιλαμβάνουν επίσης την Alicia Keys και το LL Cool J.

Το 2021, ο De Bethune και ο Swizz Beatz έφτασαν σε συνεργασία για πρώτη φορά για να δημιουργήσουν από κοινού ένα Dream Watch5 “Season 1”, ένα ρολόι Tourbillon. Μέσω του Crystal Sapphire, αυτή η παράσταση δείχνει σχεδόν όλα τα μυστικά μέσα, εντελώς διαφορετικά από το αισθητικό στυλ ολόκληρης της σειράς. Σήμερα, η DBD “Season 2” που ξεκίνησε από την Debethune αντιπροσωπεύει επίσης ότι είναι πιστοί στην ουσία τους και την αδιάκοπη επιδίωξη της ομορφιάς και της τεχνολογίας. Η αισθητική χαμηλού κλειδιού αυτού του ρολογιού υπονοεί τον πολύπλοκο μηχανισμό πίσω από αυτό.

Το ρολόι DBD, εξοπλισμένο με κίνηση χειροκίνητης αλυσίδας, ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2006, διαμορφωμένο με δείκτες ημερολογίου παραθύρων με πλευρική εμφάνιση και λειτουργίες ψηφιακής χρονικής ένδειξης. Υπάρχουν δύο εκδόσεις αυτού του ρολογιού, και 39 ROS Gold και Platinum απελευθερώνονται, ένα ορόσημο που έχει ορίσει ο De Bethune ως ολόκληρη η βιομηχανία ωρολογοποιίας. Η DBD “Season 2” που σχεδιάστηκε με Swizz Beatz χρησιμοποιεί μια θήκη από γυαλισμένη στέγαση άνθρακα, τοποθετεί το στέμμα το μεσημέρι και χρησιμοποιεί αυτιά τύπου τορπίλου. Ο κρασί-κόκκινος επιλογέας είναι διακοσμημένος με το μοτίβο γραμμής της Γενεύης, που δείχνει το λεπτό φως και το σκιώδες αποτέλεσμα του τέλειου συντονισμού με τη δραστηριότητα του καρπού του χρήστη. Αυτή η τολμηρή και σύγχρονη DBD “Season 2” αντικατοπτρίζει πλήρως την επιδίωξη της αισθητικής των πολυδιάστατων καλλιτεχνών.

Από την ίδρυση της μάρκας, η De Bethune έχει εμπνευστεί από τα παραδοσιακά ρεπλίκα ρολόγια του 18ου αιώνα. Για την επιδίωξη της σύνθετης μηχανικής μηχανικής, ο ιδρυτής της μάρκας Denis Flageolet επιδιώκει επίσης να μεταφέρει την τέχνη της ωρολογοποιίας. Το DBD “Season 2” είναι εξοπλισμένο με πέντε δίσκους μέσα και η θέση του μεσημέρι εμφανίζεται την εβδομάδα, την ημερομηνία και το μήνα μέσω του πλευρικού παραθύρου και τα ακόλουθα είναι τα λεπτά και οι ώρες χτυπήματος με τη σειρά τους. Εκτός από το ασυνήθιστο κίνημα, η πιο σημαντική καινοτομία της DBD είναι να διακοσμήσει τις γραμμές της Γενεύης στον πίνακα. Λόγω της διπλής αντι-γυαλικής επεξεργασίας του κρύσταλλο ζαφείρι, μπορείτε να δείτε τις εξαιρετικές βιοτεχνίες που έφεραν η τελευταία τεχνολογία της De Bethune μέσω της πλάτης. Αυτό το ρολόι είναι εξοπλισμένο με CALIBRE2044, χειροκίνητη μηχανική κίνηση 2.8800 φορές την ώρα και είναι εξοπλισμένη με τα νεότερα στελέχη τιτανίου και τα τριπλά συστήματα απορρόφησης αλεξίπτωτου.

Το DBD “Season2” είναι ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης διαθέσιμο σε μόνο 13 τεμάχια, το καθένα με διαφορετικό αριθμό χαραγμένο στο πίσω μέρος, ένα κόκκινο ιμάντα υφάσματος που ταιριάζει με τον πίνακα και ένα αντικαταστάτη σούπερ μαλακό, σούπερ μαλακό μαύρο δερμάτινο λουράκι. Αυτό το ρολόι είναι ένα αφιέρωμα στη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την τέχνη της ωρολογοποιίας. Οι υπέροχες δεξιότητες και η εξαιρετική ποιότητα του De Bethune από την άποψη της ωρολογοποιίας συγκρούστηκαν για άλλη μια φορά με τη μοναδική αισθητική φάση του Swizz Beatz, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό έργο. Ουσία