Νέα Panoinverse Limited Edition Edit Ecact Movement Poly Ρεπλικα Watch

Το Urban Canyon, οι ουρανοξύστες, οι διαφημιστικές πινακίδες και οι καλλιτέχνες γκράφιτι: Glashütte Original Glashuti ξεκίνησε αρχικά ένα νέο ρολόι για να σας προσκαλέσει να πάτε βαθιά μέσα στην αστική ζούγκλα και να εξερευνήσετε την πηγή των απεριόριστων δυνατοτήτων. Ωστόσο, είναι ακόμη πιο κρίσιμο. Κανένα σκυρόδεμα και άσφαλτο, μόνο πολύτιμα μέταλλα και μηχανήματα ακριβείας, εκτυπώνονται στο μάτι. Ο θόρυβος και η αναταραχή στην πόλη δεν είναι οι μαλακοί ήχοι που περνούν στα αυτιά. Η ακρίβεια λέιζερ με λέιζερ της πόλης Huamei αντικατοπτρίζεται στην αρχική σπιτική κίνηση του Grasuti.

Urban Jungle -παρασκευάζεται

Η Panoinverse Limited Edition Edition Polying Motor Inverted ρεπλικα Watch Limited Edition παρουσιάζει το όμορφο τοπίο στον πίνακα. Λαμβάνοντας το κίνημα ως καμβά, η νέα ερμηνεία της τέχνης του δρόμου είναι ότι το μέτωπο και η πλάτη είναι διακοσμημένες με γοητευτική αστική διακόσμηση, όπως ένα εμμονή Mirage. Βαθιά στους δρόμους και τα σοκάκια, να βρείτε νέα πράγματα παντού και να δημιουργήσετε μια αίσθηση εμβάπτισης -από τις απλές γραμμές της αστικής αρχιτεκτονικής στην παραγωγή τοιχογραφιών. Στο μπροστινό μέρος του κινήματος, ανεβαίναμε στην απόσταση, την άποψη του πουλιού για την ευημερία και τη στοχαστικότητα της πόλης. Στο πίσω μέρος του κινήματος, συνεχίστηκε η αστική εξερεύνηση. Όχι μόνο μπορείτε να απολαύσετε τους ουρανοξύστες κοντά κοντά, αλλά μπορείτε να δείτε ακόμη και τα εμπνευσμένα συνθήματα στις διαφημιστικές πινακίδες. Μπορείτε να δείτε το προσωπικό καθαρισμού παραθύρων που εργάζεται σκληρά και οι καλλιτέχνες γκράφιτι που σχεδιάζουν ένα γνωστό διπλό λογότυπο στον τοίχο. Τελικά, ένας κάτοικος στάθηκε στο μπαλκόνι σαν να μας κοίταζε.

Εξαιρετική χειροτεχνία μπορεί να δει κανείς.

Ο λόγος για τον οποίο οι δρόμοι των αστικών δρόμων επιλέγονται ως θέμα του νέου ρολογιού περιορισμένης έκδοσης είναι στοχαστικό. Το περίγραμμα της πόλης συμβολίζει τον εκσυγχρονισμό, την τεχνολογική πρόοδο και το κοινό όραμα -Panoinverse του εκκεντρικού κινήματος ανεστραμμένα ρολόγια. Η μοναδική δομή θα παρατηρείται συνήθως μέσα από το κάλυμμα του κατώτατου πίνακα και τους μηχανισμούς συντονισμού των δύο goosenecks. Για το σκοπό αυτό, ένα φυτό που παρακολουθείται έχει αναπτύξει διάφορες κινήσεις και μέρη και υιοθέτησε μια ανεστραμμένη συναρμολόγηση.

Σε αυτό το ρολόι περιορισμένης έκδοσης, ένα εξαίρετο μαύρο μαύρο ορίζοντα με λέιζερ με μαύρο μαύρο ορίζοντα διατρέχει την επιφάνεια των τριών τετάρτων του νάρθηκα και της πλάκας γέφυρας πεταλούδας και συνεχίζει στο πίσω μέρος του ρολογιού. Ο καθρέφτης Glass Crystal Sapphire, το κάτω κάλυμμα και κάποιο κοίλο σχέδιο κίνησης παρουσιάζουν μια οπτική γιορτή της τέχνης του δρόμου: ο καρπός του Watch Wearer έχει επίσης γίνει μέρος του ρολογιού και είναι ενσωματωμένο μαζί του. Ενας.

Κομψή αρχιτεκτονική, σοφία για να δείτε την εφευρετικότητα

Μια κομψή πόλη, που περιγράφεται προσεκτικά από τους αρχικούς σχεδιαστές του Grasuti και των ωρολογοποιών, ήταν αξέχαστη. Αυτό το ρολόι διαθέτει θήκη λυρίδας 42mm/σατέν. Η διάταξη του κτιρίου στον πίνακα ακολουθεί τη χρυσή αναλογία και συνειδητοποιεί την ομορφιά της αρμονικής ισορροπίας. Το ποσοστό του προσεκτικού υπολογισμού αντανακλάται πλήρως στον ασύμμετρο σχεδιασμό που εμφανίζεται στην ώρα, τα λεπτά και τα μικρά δευτερόλεπτα και η αποθήκευση ισχύος εμφανίζεται στις 2 η ώρα. Αυτό το ρολόι είναι εξοπλισμένο με ένα γκρίζο δερμάτινο λουράκι Louisiannana Crocodile με μια πόρπη πεταλούδας Platinum, η οποία είναι άνετη και κομψή.

Αστικές διακοπές γυρίσματα, πηδήξτε περισσότερο από τη μετακίνηση.

Ο παλμός της καρδιάς της πόλης είναι ατελείωτος και το παραδοσιακό αφέψημα της χαλάρωσης και της ευχάριστης. Οι κινήσεις χειροκίνητης αλυσίδας Caliber 66-12 σταθεροποιούνται με συχνότητα 4 Hz και ο χρόνος εκτέλεσης είναι 41 ώρες-αρκετά για να ολοκληρωθεί το γρήγορο αστικό ταξίδι μία φορά. Το κίνημα, το οποίο είναι προσεκτικά κατασκευασμένο, εξαιρετικά διακοσμημένο και με ακρίβεια, είναι η έξυπνη κρυσταλλοποίηση του Craftsman του Glashütte Original Glashte. Πολλές λεπτομέρειες δείχνουν ότι η Panoinverse Limited Edition Edition Polying Motor’s Purple Watch Limited έκδοση: Βιδώστε σταθερό χρυσό σετ, ρουμπίνι, μπλε χάλυβα βίδα, ακραία άκρη, πολωνικά μέρη χάλυβα κλπ. Η ισχυρή απόδειξη του αρχικού αριστουργηματικού έργου!

Υπερηφάνεια

Το εκκεντρικό κίνημα του New Panoinverse θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 23 Μαρτίου 2023, με περιορισμένη έκδοση 50 τεμαχίων, και ξεκίνησε στην Κίνα στο Πεκίνο SKP, στο Chengdu SKP και στο Xi’an SKP.