Το Διαχρονικό Και Κομψό Ρεπλίκα IWC Portofino Family Tourbillon Watch

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η σειρά IWC Portofino Family είναι ο εκπρόσωπος του ιταλικού τρόπου ζωής αναψυχής. Τώρα, αυτή η διαχρονική και κομψή συλλογή προσθέτει δύο νέα μέλη, ένα tourbillon και ένα φεγγάρι. Σήμερα, παρουσιάζουμε αυτό το αντίγραφο του ρολογιού IWC Portofino Family Tourbillon.

Το εγχειρίδιο Portofino Family Winding Tourbillon Replica Watch (IW516501) είναι το πρώτο Portofino Family Replica IWC ρολόι εξοπλισμένο με turbillon. Ο τροχός ισορροπίας, ο μοχλός πέλματος και ο τροχός διαφυγής συναρμολογούνται στην ίδια δομή τουρμπλόνια, η οποία περιστρέφεται γύρω από τον άξονα κάθε λεπτό. Το πρόσφατα ανεπτυγμένο “stop the tourbillon” καθιστά την ώρα του ρολογιού ακριβή στο δεύτερο. Ο πίνακας ρεπλίκα IWC βελτιώνει επίσης τη γεωμετρία του μοχλού συγκράτησης και του τροχού διαφυγής, σε συνδυασμό με τμήματα πυριτίου με επίστρωση διαμαντιών για τη μείωση των συγκρούσεων, επιτρέποντας στην κίνηση να παρέχει έως και 8 ημέρες απόθεμα ισχύος μετά από πλήρη περιέλιξη.

Το ρολόι ρεπλίκα IWC διαθέτει ασημένιο δίσκο με επιχρυσωμένα χέρια και στερεόχρυσο εφαρμοζόμενο δείκτη ώρας. Η θήκη του ρολογιού IWC είναι κατασκευασμένη από κόκκινο χρυσό 18Κ. Μέσα από την κρυστάλλινη θήκη ζαφείρι, μπορείτε να θαυμάσετε τις χειροκίνητες κινήσεις περιέλιξης 59900 διακοσμημένες με ρίγες της Γενεύης. Αυτό το ρολόι ρεπλίκα IWC συνδυάζεται με δερμάτινο ιμάντα Santoni.

Σε προηγούμενα μοντέλα του ρολογιού ρεπλίκα IWC, το tourbillon ήταν ακόμα ενσωματωμένο σε νάρθηκα διακοσμημένο με κυκλική διαδικασία λείανσης. Σε αυτό το ρετρό ρολόι IWC tourbillon, είναι ενσωματωμένο σε δαχτυλίδι γυαλισμένο στον καθρέφτη στο εσωτερικό και τα εξαρτήματα διαφυγής αντανακλώνται ξανά σε αυτό, καθαρά ορατά. Εκτός από την εξαιρετική τεχνολογία της απόδρασης, το πορτογαλικό ρολόι οπισθοδρομικής turbillon μας έδειξε μια οπτική γιορτή.

Για πολλά χρόνια, το ρολόι ρεπλίκα IWC με περιστρεφόμενο απόσπασμα ήταν ένα από τα πιο όμορφα ρολόγια. Τώρα, εκτός από την επίδειξη ισχύος 7 ημερών, έχει προστεθεί μια ειδική οθόνη ημερομηνίας για να προσθέσει γοητευτική γοητεία. Αυτό το ρολόι ρεπλίκα IWC είναι σαγηνευτικό, όμορφο και μυστηριώδες, και έχει πολλούς οπαδούς.

Η γοητεία του ρεπλίκα του ρολογιού IWC προέρχεται από τη γενναιόδωρη και χαριτωμένη εμφάνισή του, κομψό στιλ και κοινή απόδραση turbillon – σε σκούρο φόντο. Φαίνεται ότι ένας χορευτής κυλάει συνεχώς στις 12. Η λεπτή δομή του ενσωματωμένου τροχού ισορροπίας του τουρμπίλωνα φαίνεται να περιστρέφεται στον αέρα, προσθέτοντας ένα μυστηριώδες χρώμα στην ψευδαίσθηση της πραγματικότητας. Προσθέτοντας μια οθόνη ημερομηνίας εξοπλισμένη με τη λειτουργία επιστροφής στο τέλος του μήνα σε αυτό το ρεπλίκα IWC, γέννησε το μυστηριώδες και κομψό πορτογαλικό ρολόι τουρμπίνι.

Θα σας παρέχουμε τα καλύτερα ελβετικά ρεπλίκα ρολόγια δοκιμάστε το καλύτερό μας. Αυτός ο ιστότοπος συγκεντρώνει μια ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων σχετικά με τα καλύτερα ρολόγια ρεπλίκα, συμπεριλαμβανομένων άρθρων πληροφοριών, αξιολογήσεων ρολογιών που σχετίζονται με τις τιμές και των φωτογραφιών των καλύτερων ρολογιών αντιγράφου. Ακολουθούν τα τελευταία προϊόντα της καλύτερης σειράς αντιγράφων αντιγράφων.