Κλασικό Σχέδιο Ρεπλίκα Breitling Navitimer Watch

Η ελβετική ανεξάρτητη μάρκα ρολογιών Breitling, που ιδρύθηκε το 1884, έγινε πρωτοπόρος των χρονογράφων με τα επαγγελματικά ρολόγια χειρός με εξαιρετική ακρίβεια και αξιοπιστία. Σήμερα, διασχίζει τα τρία πεδία της θάλασσας, της ξηράς και του αέρα, παρουσιάζοντας λειτουργικά ρολόγια με εμφάνιση και απόδοση. Έχουμε δεσμευτεί επίσης για την έρευνα και την αντιγραφή ρολογιών Breitling. Το ρολόι αναπαραγωγής Breitling Navitimer είναι ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα στη βιομηχανία ρολογιών φέτος. Το Breitling ήταν πάντα γνωστό για τον περίπλοκο σχεδιασμό κλήσης και τα ισχυρά χαρακτηριστικά του. Φυσικά, η δημιουργία αυτού του ρολογιού αναπαραγωγής Breitling είναι επίσης εξαιρετικά δύσκολη.

Αυτό το ρολόι αναπαραγωγής Breitling είναι κατασκευασμένο από εισαγόμενο ανοξείδωτο ατσάλι και έχει μεγάλο μέγεθος 43 mm. Η μεσαία θήκη είναι ενσωματωμένη στις προεξοχές, οι προεξοχές είναι ελαφρώς κυρτές προς τα κάτω και είναι πολύ ευαίσθητες και μικρές από την πλευρά. Η συνολική στίλβωση της θήκης είναι προφανής. Ο επιτραπέζιος καθρέφτης χρησιμοποιεί τον ίδιο γυάλινο καθρέφτη σαπφείρου με το πρωτότυπο και είναι επικαλυμμένο με ένα διπλό στρώμα από αντιθαμβωτικό μπλε φιλμ. Είναι επίσης ανθεκτικό στις γρατσουνιές και γεμάτο ομορφιά. Ο καθρέφτης είναι ενσωματωμένος στη στεφάνη, η οποία είναι πολύ λεία. Έχει γίνει πολλή δουλειά για τη στίλβωση των φακών.

Η διαδικασία κατασκευής αυτού του δακτυλίου ρολογιού Breitling είναι πολύ δύσκολη. Παρόλο που είναι περίπλοκο, ο δακτύλιος αντιγραφής αντιγράφου είναι πολύ ευαίσθητος. Η διαδικασία εκτύπωσης με κλίμακα εσωτερικού κύκλου είναι πολύ καλή. Τα “60” και “10” εκτυπώνονται με κόκκινο χρώμα και οι υπόλοιπες κλίμακες εκτυπώνονται με μαύρο χρώμα. Το χρώμα φόντου του εσωτερικού δακτυλίου είναι λευκό πορσελάνης, το οποίο έρχεται σε έντονη αντίθεση με την επιφάνεια του μαύρου δίσκου. Ο δακτύλιος μπορεί να περιστραφεί και προς τις δύο κατευθύνσεις καλύτερα. Από την ευαίσθητη θεραπεία του κύκλου στο στόμα, μπορούμε να δούμε τις προθέσεις και τις δεξιότητές μας.

Εκτός από το μαύρο καντράν, το χρυσό λογότυπο της πτέρυγας στις δώδεκα είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει το βλέμμα. Δεύτερον, οι πολύπλοκες ζυγαριές και οι αριθμοί λειτουργίας είναι εξαιρετικά διακοσμητικοί. Η διάταξη του επιλογέα συνεχίζει τον κλασικό σχεδιασμό του Navitimer. Τα εντυπωσιακά κόκκινα χέρια στο κέντρο και οι άγκυρες στο πίσω άκρο είναι πολύ πλούσια σε σχεδιασμό. Το λεπτό χέρι χρονογράφου στις τρεις, η ώρα χρονογράφου στις έξι και το κανονικό δεύτερο χέρι στις εννέα. Τα τρία δευτερεύοντα κανάλια λειτουργίας είναι όλα λευκά με νήμα και ευαίσθητα. Το παράθυρο ημερολογίου έχει κλίση στις τέσσερις η ώρα και η γραμματοσειρά είναι καθαρή και τρισδιάστατη. Οι δείκτες ώρας του ρολογιού Breitling και τα χέρια γεμίζουν με φωτεινά υλικά για να επιτύχουν την ίδια αυθεντική έκδοση. Ας δούμε τις λειτουργικές κλίμακες χρονογράφου στην άκρη του καντράν. Κάθε πολύπλοκη κλίμακα είναι πολύ σαφής και λεπτή, κάτι που είναι πολύ πρακτικό. ,

Η κορυφή του κορώνα του ρολογιού ρεπλίκα Breitling είναι ένα κλασικό λογότυπο “B”, γυαλισμένο όπως το στέμμα και η μεσαία θήκη. Υπάρχουν δύο λαβές χρονογράφου στο πάνω και κάτω μέρος της κορώνας. Μία κορώνα και δύο λαβές βρίσκονται στην ίδια ευθεία γραμμή. Αυτός ο σχεδιασμός είναι πολύ όμορφος και γενναιόδωρος. Το κοχλιωτό στέμμα είναι πιο αδιάβροχο και το καθιστά ένα ισχυρό και ασφαλές ρολόι.

Το ρολόι αναπαραγωγής Breitling έχει ισχυρή σχεδίαση κάτω θήκης και ο σχεδιασμός πολλαπλών στρωμάτων κάνει το ρολόι πιο βιομηχανικό. Το ανάγλυφο λογότυπου Breitling στη μέση του κάτω καλύμματος είναι πολύ υφής και ο γύρω κύκλος είναι ένας πίνακας μετατροπής μεταξύ Κελσίου και Φαρενάιτ. Το βάθος όλων των γραμματοσειρών είναι το ίδιο με το πρωτότυπο. Μετά τη δοκιμή και το σφάλμα, διαπιστώνεται ότι αυτός ο πίνακας μετατροπών δεν είναι πολύ πολύτιμος, αλλά μπορεί να προσθέσει μια αίσθηση σχεδιασμού.

Πολλοί άνθρωποι δίνουν προσοχή στην άνεση του ρολογιού, οπότε ο ιμάντας του ρολογιού Breitling replica είναι εισαγόμενο από κίτρινο-καφέ μοσχάρι δέρμα, με καθαρές και ευθείες γραμμές. Το λογότυπο Breitling και το όνομα του δημιουργού του είναι χαραγμένα στο εσωτερικό του ιμάντα και η πόρπη είναι επίσης κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό.

Περίληψη: Αυτό το ρολόι αναπαραγωγής Breitling είναι πολύ περίπλοκο. Λόγω των πολύπλοκων λειτουργιών και των κλιμάκων του, έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην παραγωγή απομίμησης. Δουλεύαμε πολύ σκληρά για να φτιάξουμε ρεπλίκα Breitling ρολόγια που ευχαριστούν όλους. Εάν είστε λάτρης του ρολογιού που του αρέσει η μεγάλη διάμετρος και ο σχεδιασμός, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το ρολόι ρεπλίκα.