Σύσταση Ρολογιού Swiss Mido, Replica Watches Greece

Τα πλούσια χρώματα βάφουν σταδιακά τις κορυφές των δέντρων και η δροσιά των αρχών του φθινοπώρου δεν έχει διεισδύσει ακόμα στον αέρα. Ο ευχάριστος φθινοπωρινός καιρός συμπίπτει με τις χρυσές διακοπές, μια εξαιρετική εποχή για να ταξιδέψετε με τους συντρόφους σας. Τα ελβετικά ρολόγια Mido θα σας συνοδεύσουν αμέσως με τη σειρά Navigator “Rainbow Circle”. Από τις καταδύσεις σε εξωτικές χώρες μέχρι την αναρρίχηση σε ποτάμια, μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν με πρακτικές λειτουργίες, κάνοντας το ταξίδι πιο ξεκούραστο. Το ρετρό ουράνιο τόξο λάμπει στον καρπό σας, προσθέτοντας μια πινελιά εκθαμβωτικού χρώματος στα ρούχα των διακοπών σας. Είτε ταξιδεύετε με την οικογένειά σας είτε με φίλους, προσθέτει ένα φίλτρο χρώματος ουράνιου τόξου στις όμορφες αναμνήσεις σας. Replica watches greece.

Κάνοντας ιππασία στον άνεμο και τα κύματα, βουτώντας μέχρι την καρδιά σας, η σεζόν θαλάσσιων σπορ του νησιού δεν έχει τελειώσει. Με ένα αεροπορικό εισιτήριο, μπορείτε να μαζέψετε φίλους και συντρόφους, να αποδράσετε από τις τέσσερις διαφορετικές εποχές, να βουτήξετε στο νησί του αιώνιου καλοκαιριού και να είστε με γλάρους και ερωδιούς σαν να κολυμπάτε χαρούμενοι σαν ψάρι. Η θαλάσσια αύρα φυσά από τα αυτιά, η παλίρροια φτάνει στους αστραγάλους, ο ήλιος δύει, το φεγγάρι δεν έχει ολοκληρωθεί και η ώρα των μπλουζ εκτελείται όπως έχει προγραμματιστεί, ενσωματώνοντας τη θάλασσα και τον ουρανό στο απέραντο γαλάζιο. Μετά από μια σύντομη περίοδο λαμπρότητας, ο ουρανός βυθίστηκε στο απέραντο σκοτάδι, ενώ το ουράνιο τόξο στον καρπό έρχεται σε αντίθεση με τους τόνους του μπλε της θάλασσας, λέγοντας πιστά το πάθος του κυνηγιού των κυμάτων και τα θαύματα του μπλουζ.

Το τρισδιάστατο πλάγιο λογότυπο MIDO είναι έτοιμο να εμφανιστεί στο μπλε καντράν του ελβετικού ρολογιού Mido OCEAN STAR Pilot Series “Rainbow Circle”. Αυτό το ρολόι παίρνει κάθε 6 μέτρα κάτω από το νερό ως επίπεδο αποσυμπίεσης και το αντιπροσωπεύει με τέσσερις έγχρωμους κύκλους: κίτρινο, πράσινο, ροζ και μπλε. Προσθέστε περισσότερη ζωντάνια. Η περιστρεφόμενη στεφάνη έχει μπλε δακτύλιο αλουμινίου και χρησιμοποιεί ασημένιες κουκκίδες για να σηματοδοτήσει σημαντικές πόλεις σε όλο τον κόσμο. Το κόκκινο βέλος υποδεικνύει τη ζώνη ώρας ταξιδιού, ενώ οι δείκτες ώρας, λεπτών και δευτερολέπτων με διαμάντια υποδεικνύουν “ώρα στο σπίτι”. Τα δύο παρουσιάζουν έντονη αντίθεση. Οι δείκτες ώρας, λεπτών και δευτερολέπτων, η νέα παγκόσμια ζώνη ώρας και οι κλίμακες και οι κουκκίδες στη στεφάνη καλύπτονται όλα με φωτεινή επίστρωση φυσικού χρώματος Super-LumiNova, η οποία μπορεί να διαβαστεί ακόμα και σε αμυδρά περιβάλλοντα, εξασφαλίζοντας άνεση σε διάφορα ταξιδιωτικά σενάρια.

Αφήστε κάτω τις αποσκευές της ζωής στην πόλη, πάρτε τις αποσκευές για το ταξίδι και ξεκινήστε τώρα για να αγριέψετε στα βουνά και τα δάση για να απαθανατίσετε τη στιγμή που τα φύλλα γίνονται κόκκινα. Όταν η νύχτα πέφτει σταδιακά ανάμεσα στο κελάηδισμα των πουλιών ή όταν ο ήλιος που ανατέλλει κρυφοκοιτάζει ανάμεσα στις κορυφογραμμές των βουνών, οι ακτίνες του φωτός διαπερνούν τα σύννεφα και αντανακλούν στις κόρες του ματιού, ανάβοντας τα πάντα ανάμεσα στα αστέρια και σε εμένα με χρυσό φως. Ένας ζεστός ήλιος λάμπει εδώ από το σύμπαν μέχρι τον καρπό.

Στο μαύρο καντράν του ελβετικού ρολογιού Mido OCEAN STAR Pilot Series “Rainbow Circle”, τα τέσσερα επίπεδα αποσυμπίεσης εμφανίζουν πολύχρωμους κύκλους από κίτρινο έως πορτοκαλί, δείχνοντας ένα ντεγκραντέ χρώμα τόσο φωτεινό όσο ο ήλιος, το οποίο είναι λαμπερό, εντυπωσιακό και τέλειο. για διακοπές. Προσθέστε μια τελευταία πινελιά στην εμφάνιση. Το ρολόι της σειράς Navigator “Rainbow Circle” γεννήθηκε τη δεκαετία του 1960 και χρησιμοποιεί μια λειτουργία έγχρωμης απεικόνισης του χρόνου παραμονής αποσυμπίεσης. Σήμερα, η νέα πιλοτική σειρά ρολογιών OCEAN STAR “Rainbow Circle” διατηρεί αυτή τη μοναδική λειτουργία, συνεχίζει τον ρετρό σχεδιασμό και προσθέτει μια πρόσθετη λειτουργία εμφάνισης παγκόσμιας ζώνης ώρας για να βοηθήσει τους εξερευνητές ιστιοπλοΐας να ανοίξουν έναν νέο μπλε κόσμο και να γίνουν μάρτυρες διαφορετικών ρεκόρ. Η όμορφη λάμψη της ζώνης ώρας. Το ρολόι χρησιμοποιεί κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με μερσερισμένη διάμετρο 40,5 mm, που είναι ανθεκτικό και πρακτικό. Είναι εξοπλισμένο με πλήρως αυτόματη μηχανική κίνηση Mido Caliber80. Η ζωτική κινητική του ενέργεια διασφαλίζει ότι ο χρήστης μπορεί να απολαύσει τη διασκέδαση σε εξωτερικούς χώρους. Το ρολόι έχει δύο λουράκια: ένα βαθύ ματ μαύρο λουράκι από καουτσούκ και ένα μερσεριζέ από ανοξείδωτο χάλυβα μιλανέζικο πλεγμένο λουράκι. Επιπλέον, είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα έξυπνο σύστημα αντικατάστασης ιμάντα, το οποίο μπορεί να αλλάξει γρήγορα τους ιμάντες και να προσφέρει μια άνετη εμπειρία χρήσης.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τεχνικές πληροφορίες

Ελβετική πιλοτική σειρά Mido OCEAN STAR “Rainbow Circle” Ρολόι [Μοντέλο: M026.829.17.041.00]

Movement Mido Caliber80 πλήρως αυτόματη μηχανική κίνηση (με βάση την κίνηση ETA C07.661), 11½”, διάμετρος 25,60 mm, πάχος 5,86 mm, 25 διαμάντια, 21.600 κούνιες/ώρα, ελατήριο μαλλιών Nivachron, λεπτή σκαλιστή κίνηση με αυτόματο ρολό, λεπτή κοπή λογότυπο de Genève και MIDO Λειτουργίες: ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα, ημερομηνία + ένδειξη “24ωρη ώρα GMT”, προσαρμόστε την ακρίβεια του χρόνου ταξιδιού σε τρεις κατευθύνσεις.

Θήκη Θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι με μερσεριζέ φινίρισμα, διάμετρος 40,5 mm, αποτελούμενη από 2 μέρη, αμφίδρομη περιστρεφόμενη στεφάνη με μπλε δακτύλιο αλουμινίου και ασημί δείκτες, φωτεινή επίστρωση φυσικού χρώματος Super-LumiNova το μεσημέρι Δείκτες ώρας χειρισμού. Καθρέφτης από ζαφείρι σε σχήμα κουτιού, βιδωτή κορώνα και θήκη, πλάτη θήκης διακοσμημένη με γυαλιστερό σχέδιο αστερίας, χαραγμένος σειριακός αριθμός, αδιάβροχο έως 200 μέτρα, συνολικό μήκος ωτίδας 46,99 mm.

Το σκούρο μπλε λαστιχένιο λουρί έχει μια πόρπη από ανοξείδωτο ατσάλι με χαραγμένο το λογότυπο MIDO.

Διαθέτει επίσης ένα μερσερισμένο γυαλισμένο ανοξείδωτο λουρί από μιλανέζικο πλεγμένο λουρί με συρόμενη πόρπη για εύκολη προσαρμογή και άνετη εμπειρία χρήσης.

Καντράν Μπλε καντράν, γυαλισμένες τρισδιάστατες ζυγαριές επεξεργασμένες με φωτεινή επίστρωση φυσικού χρώματος Super-LumiNova, παράθυρο ημερομηνίας στις 3 η ώρα και φινίρισμα με γυαλιστερό πλάγιο λογότυπο MIDO. Το επίπεδο αποσυμπίεσης αντιπροσωπεύεται από τέσσερις έγχρωμους κύκλους (κίτρινο, πράσινο, ροζ και μπλε).

Χέρια: δείκτες ώρας και λεπτών με διαμάντι, επεξεργασμένοι με φυσικό χρώμα Super-LumiNova. Μεταχειρισμένο σε διαμάντι, χέρι ζώνης δεύτερης φοράς, κόκκινο σπρέι και διακοσμημένο με φυσικό χρώμα Super-LumiNova.

Ελβετική πιλοτική σειρά Mido OCEAN STAR “Rainbow Circle” Ρολόι [Μοντέλο: M026.829.17.051.00]

Movement Mido Caliber80 πλήρως αυτόματη μηχανική κίνηση (με βάση την κίνηση ETA C07.661), 11½”, διάμετρος 25,60 mm, πάχος 5,86 mm, 25 διαμάντια, 21.600 κούνιες/ώρα, ελατήριο μαλλιών Nivachron, λεπτή σκαλιστή κίνηση με αυτόματο ρολό, λεπτή κοπή λογότυπο de Genève και MIDO Λειτουργίες: ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα, ημερομηνία + ένδειξη “24ωρη ώρα GMT”, προσαρμόστε την ακρίβεια του χρόνου ταξιδιού σε τρεις κατευθύνσεις.

Θήκη Θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι με μερσεριζέ φινίρισμα, διαμέτρου 40,5 mm, αποτελούμενη από 2 μέρη, αμφίδρομη περιστρεφόμενη στεφάνη με μαύρο δακτύλιο αλουμινίου και ασημί δείκτες, διακοσμημένη με δείκτες φυσικού χρώματος Super-LumiNova κατά το μεσημέρι. Γυάλινος καθρέφτης από ζαφείρι σε σχήμα κουτιού, στέμμα και θήκη βιδωτή, το πίσω μέρος της ύλης είναι διακοσμημένο με γυαλιστερό σχέδιο αστερίας, χαραγμένο με αύξοντα αριθμό, αδιάβροχο έως 200 μέτρα, και το συνολικό μήκος ωτίου είναι 46,99 mm.

Λουράκι Μαύρο λουράκι από καουτσούκ με αγκράφα από ανοξείδωτο ατσάλι χαραγμένο με το λογότυπο MIDO.

Διαθέτει επίσης ένα μερσερισμένο γυαλισμένο ανοξείδωτο λουρί από μιλανέζικο πλεγμένο λουρί με συρόμενη πόρπη για εύκολη προσαρμογή και άνετη εμπειρία χρήσης.

Καντράν Μαύρο καντράν, γυαλισμένες ζυγαριές επεξεργασμένες με φωτεινή επίστρωση φυσικού χρώματος Super-LumiNova, παράθυρο ημερομηνίας στις 3 η ώρα και φινίρισμα με γυαλιστερό πλάγιο λογότυπο MIDO. Το επίπεδο αποσυμπίεσης αντιπροσωπεύεται από τέσσερις έγχρωμους κύκλους (κλίση από κίτρινο σε πορτοκαλί).

Χέρια: δείκτες ώρας και λεπτών με διαμάντι, επεξεργασμένοι με φυσικό χρώμα Super-LumiNova. Μεταχειρισμένο σε διαμάντι, χέρι ζώνης δεύτερης φοράς, κόκκινο σπρέι και διακοσμημένο με φυσικό χρώμα Super-LumiNova.