Η Bell&Ross Λανσάρει Το Νέο Br 03 Gyrocompass, Replica Watches

BR 03GYROCOMPASS

Ακριβής πλοήγηση: μην χάσετε την ευκαιρία

Η Bell & Ross, η αυθεντία στα επαγγελματικά ρολόγια εργαλείων, αντλεί έμπνευση από την πιο αντιπροσωπευτική οθόνη πτήσης στο πιλοτήριο του αεροσκάφους – την ιπτάμενη γυροσκοπική πυξίδα και παρουσιάζει το νέο ρολόι Gyrocompass BR 03, περιορισμένου στα 999 κομμάτια, για τους λάτρεις των ρολογιών που αγαπούν την αεροδιαστημική τεχνολογία.

Το έντονο κίτρινο περίγραμμα ενός μαχητικού αεροσκάφους αιωρείται στο κέντρο του μαύρου καντράν του BR 03 Gyrocompass. Το νόημα πίσω από αυτό είναι ξεκάθαρο. Είναι η έμπνευση της αεροδιαστημικής χώρας που είναι οικεία στους ηλικιωμένους θαυμαστές ρολογιών. Ο σχεδιασμός του ρολογιού ευθυγραμμίζεται με τις γραφικές λεπτομέρειες των οργάνων πλοήγησης που χειρίζονται οι πιλότοι. Ο πλοηγός πτήσης στον πίνακα οργάνων έχει σαφείς οδηγίες πρώτου επιπέδου. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να το ελέγξετε με την πυξίδα. Ο πιλότος μπορεί να γνωρίζει την κατεύθυνση πτήσης του αεροσκάφους με μια ματιά. Η νέα δουλειά των Bell & Ross μεταφυτεύει την ιδέα του πλοηγού στις τετράγωνες ίντσες ενός ρολογιού, υπονοώντας ότι τηρεί πάντα τη διαδρομή πτήσης και δεν χάνει ποτέ την πτήση. Replica watches.

Το BR 03 είναι το στήριγμα της σειράς ρολογιών Bell & Ross. Από την κυκλοφορία του το 2006, έχει γίνει ένα αριστούργημα που προβάλλει την τεχνολογία ωρολογοποιίας της μάρκας και μεταφυτεύει την έννοια της οθόνης του πίνακα οργάνων πτήσης σε ένα ρολόι. Φέτος, η οικογένεια BR 03 έχει υποστεί μια λεπτή μεταμόρφωση. Η κλασική στρογγυλή θήκη έχει μειωθεί ελαφρώς στα 41 mm σε πλάτος. Το BR 03 Gyrocompass έκανε το ντεμπούτο του και σε αυτή τη θήκη νέου μεγέθους. Η μαύρη κεραμική θήκη έχει πάχος μόνο 10,6 mm και είναι αδιάβροχη έως περίπου 100 mm. ρύζι. Η Bell & Ross κυκλοφόρησε την κλασική σειρά Flight Instruments το 2010. Η Gyrocompass BR 03 δείχνει τις εξαιρετικές λειτουργίες της με μια ξεχωριστή προσωπικότητα, παρουσιάζοντας κομψά την ομορφιά των οργάνων πλοήγησης πτήσης που είναι ενσωματωμένα στη σχεδίαση του ρολογιού και γράφει ένα όμορφο κεφάλαιο για τη σειρά Flights Instruments. Ο συμπαγής μαύρος λαστιχένιος ιμάντας διαθέτει μαύρη πόρπη από επιμεταλλωμένο χάλυβα PVD. Η σταθερή υφή αντικατοπτρίζει επίσης τη σκιά των οργάνων πτήσης. Τα χαρακτηριστικά επαγγελματικού εργαλείου του ρολογιού φαίνονται με μια ματιά.

Καθαρή οθόνη μέρα και νύχτα

Ο σχεδιασμός της οθόνης του BR 03 Gyrocompass λαμβάνει υπόψη τα διαφορετικά περιβάλλοντα και τις απαιτήσεις για ευκρίνεια και αναγνωσιμότητα μέρα και νύχτα:
Το εντυπωσιακό μαχητικό αεροπλάνο μετατρέπεται σε ωροδείκτη.
Η μύτη του αεροσκάφους είναι ευθυγραμμισμένη με την κλίμακα λευκού χρόνου.
Εμφανίζεται η ώρα.
Αυτή είναι μια σχεδιαστική ιδέα που προτάθηκε από την Bell & Ross το 2013: λεπτά. Η κλίμακα μετακινείται στο εξωτερικό άκρο του καντράν, με ένα λευκό λεπτοδείκτη σε σχήμα βέλους, που διευκολύνει την ανάγνωση των ωρών και των λεπτών. Το κεντρικό δεύτερο χέρι γλιστράει αργά στην επιφάνεια με μεγάλο βάρος ισορροπίας, δημιουργώντας ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα. το παράθυρο του ημερολογίου τοποθετείται σιωπηρά στις τεσσεράμισι η ώρα. Η ημερομηνία εμφανίζεται διακριτικά χωρίς να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας από τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα.

Για καθαρή εμφάνιση σε σκοτεινό περιβάλλον, η βοήθεια των φωτεινών υλικών είναι φυσικά απαραίτητη: τα τέσσερα γράμματα αζιμουθίου και τα τριγωνικά σημάδια τους στον επιλογέα είναι επικαλυμμένα με Super-LumiNova, το οποίο θα εκπέμπει πράσινο φως, ενώ οι κλίμακες ώρας και λεπτών είναι φωτεινές σε μπλε, και το περίγραμμα του μαχητικού αεροπλάνου είναι επίσης Εκπέμπει πράσινο φως με κιτρινωπή απόχρωση.

Άριστες μηχανικές ιδιότητες

Εκτός από τη μοναδική λειτουργία προβολής, αυτό το νέο έργο ενσωματώνει την περίπλοκη μηχανική ιδέα μιας ιπτάμενης γυροσκοπικής πυξίδας. Το πιο σημαντικό πράγμα για έναν πιλότο για να πετάξει ένα αεροπλάνο είναι να γνωρίζει την κατεύθυνση πτήσης ανά πάσα στιγμή με ακρίβεια, έτσι οι μηχανικοί ανέπτυξαν ένα φαινομενικά απλό αλλά αρκετά περίπλοκο μηχανικό σύστημα που εμφανίζει την κατεύθυνση πτήσης του αεροσκάφους κάθετα στον επιλογέα. Παρόλο που η γυροσκοπική πυξίδα BR 03 δεν διαθέτει ιπτάμενη γυροσκοπική πυξίδα, είναι εξοπλισμένη με την ακριβή και αξιόπιστη κίνηση αυτοπεριέλιξης BR-CAL.302: η συχνότητα δόνησης του σήματος είναι 28.800 φορές την ώρα (4Hz) και η ισχύς Η κράτηση είναι 54 ώρες. Έχει επαγγελματικές επιδόσεις όπου κι αν πετάει. Ή καλπάζοντας σε όλη τη γη, όλοι είχαν εξαιρετική απόδοση.

Το BR 03 Gyrocompass είναι πρωτότυπο, καινοτόμο και ελκυστικό. Συμμορφώνεται στενά με την ιδέα ότι ένα ιπτάμενο εργαλείο έχει μια μοναδική ιδέα εμφάνισης και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Οι λάτρεις των αεροσκαφών θα το καλωσορίσουν.

BR 03GYROCOMPASS

999 ΤΕΜ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

  • Τύπος κίνησης: Αριθμός κίνησης BR-CAL.302. Αυτόματη μηχανική κίνηση.
  • Καθρέφτης: Κρύσταλλο ζαφείρι με αντιανακλαστική επίστρωση.
  • Λειτουργίες: ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα, ημερομηνία.
  • Αδιάβροχη απόδοση: 100 μέτρα.
  • Θήκη: Πλάτος 41mm. Πάχος 10,60mm. Μαύρο κεραμικό με μικροβολή.
  • Λουράκι: μαύρο καουτσούκ και εξαιρετικά σκληρό μαύρο συνθετικό ύφασμα.
  • Καντράν: μαύρο. Το σημείο βάσης του αζιμουθίου και οι τριγωνικοί δείκτες ώρας καλύπτονται με πράσινη φωτεινή επίστρωση Super-LumiNova—μαύρο εσωτερικό πλαίσιο με λεπτή κλίμακα με λευκή επίστρωση.
  • Πόρπη: πόρπη καρφίτσας. Επεξεργασία PVD (Physical Vapor Deposition) από ανοξείδωτο χάλυβα.