Ρομαντικό Ντεμπούτο Του Ρεπλίκα Jaeger-LeCoultre Rendez-vous Tourbillon Watch

Ένα άλλο αριστούργημα με τις καλύτερες πωλήσεις στον καλύτερο ιστότοπο ρολογιών ρεπλίκα, το ρολόι Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Tourbillon, κάνει ένα ρομαντικό ντεμπούτο, διορθώνοντας όλες τις αδυναμίες οποιασδήποτε έκδοσης στην αγορά, απλές κυρίες, δείχνοντας ρομαντικά συναισθήματα.

Το ρεπλίκα Jaeger-LeCoultre έχει διαστάσεις 34mmX8.8mm. Το ικανό και απλό κέλυφος είναι στιλβωμένο και το αρχικό καλούπι ανοίγει ένα προς ένα στην κορυφαία έκδοση του κελύφους ρεπλίκα. Βεβαιωθείτε ότι η διαδικασία λείανσης είναι συνεπής και ότι η υφή είναι αυθεντική. Το στεφάνι είναι διαμορφωμένο με συνολικά 60 κορυφαία διαμάντια Swarovski βάρους 0,69 καρατίων.

Το ένθετο είναι αυστηρό και αποκαθίσταται το πιο όμορφο στυλ. Τεχνολογική ανακάλυψη: Χρησιμοποιώντας το 9015 για να αλλάξετε την κίνηση CAL.898A / 1 που παράγεται από την Jaeger-LeCoultre, πραγματοποιήστε πλήρως την αρχική λειτουργία μετατροπής ημέρας και νύχτας. Σταθερό όταν περπατάτε, ισχυρή ποιότητα. Πόρπη: Το ιταλικό μοσχάρι είναι ελαφρύ και αναπνέει, με καλή υφή, με την κλασική πτυσσόμενη αγκράφα του Jaeger-LeCoultre. Διατίθενται τρεις επιλογές αντιστοίχισης: μπλε, χρυσός και ασήμι.

Η κίνηση ρεπλίκα Jaeger-LeCoultre χρησιμοποιεί 9015, η νέα έκδοση έχει το ίδιο πάχος με το πρωτότυπο και η παλιά έκδοση των ημερομηνιών Jaeger-LeCoultre είναι παχύτερη. Πρέπει να ειπωθεί ότι το πάχος είναι η κύρια ανακάλυψη. Οι πολύτιμοι λίθοι και τα γράμματα βρίσκονται απευθείας στο κατάστρωμα της κίνησης, και δεν προσποιείται ότι είναι μια παχιά γέφυρα όπως η παλιά έκδοση, και η σταθερότητα είναι εγγυημένη.

Η αρχική σχεδίαση της πτυσσόμενης πόρπης με μια συσκευή γρήγορης απελευθέρωσης σάς επιτρέπει να αλλάζετε το κουμπί χωρίς εργαλεία. Πολύ φθηνά, ορισμένες φθηνότερες εκδόσεις δεν διαθέτουν αυτήν τη δυνατότητα.

Συνοπτικά: Τα γυναικεία ρολόγια Jaeger-LeCoultre ήταν πάντα πολύ ανησυχητικά, αλλά το πάχος της παλιάς έκδοσης είναι ένα ελάττωμα. Στη νέα έκδοση, λύνουμε τέλεια το γυναικείο ρολόι Jaeger-LeCoultre, ενώ το πάχος είναι λανθασμένο, η κυριολεκτική λεπτότητα βελτιώνεται περαιτέρω, αλλά επειδή ο χρυσός επιμεταλλώνεται, είναι αναπόφευκτο αν το χρώμα είναι παλιό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ελπίζω οι φίλοι μου που ήταν καινούριοι για πολύ καιρό να προτείνουν να επιλέξουν τις γυναικείες ρεπλίκες Jaeger-LeCoultre για να παρακολουθήσουν με ασημένια θήκη.