Πώς Είναι Η Ποιότητα Του Ρολογιού Ρεπλίκα Carbon Fiber RM35-02 Του Richard Mille;

Σήμερα θα εξηγήσω αυτό το ρολόι ρεπλίκα ανθρακονήματος Richard Mille RM35-02 στους φίλους ρολογιών στο φόρουμ παρακολούθησης ρεπλίκα. Το Richard Mille RM35-02 είναι ένα πολυτελές ελβετικό ρολόι με το ίδιο όνομα. Richard Mille RM35-02 ιδρύθηκε το 1999 και έχει περάσει λιγότερο από 20 χρόνια. Το αντίγραφό μας Richard Mille RM35-02 ανθρακονήματα είναι κατασκευασμένο από ελαφριά και ανθεκτικά υλικά, με εξαιρετικά ανοιχτό φινίρισμα. Ελπίζω ότι όλοι θα σας αρέσουν αυτό το ρολόι ρεπλίκα Richard Mille, ας ρίξουμε μια ματιά στα διάσημα ελβετικά ρεπλίκα ρολόγια μαζί με όλους!

Το ρεπλίκα Richard Mille έχει διαστάσεις 50 x 45 x 13 χιλιοστά, με τραχιές και καθαρές γραμμές στο πλάι και είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε. Το γυάλινο βάμμα επεξεργάζεται με την υψηλότερη σκληρότητα κρύσταλλο από γυαλί ζαφείρι και μπλε επίστρωση διπλής όψης στην αγορά. Αγκράφα αναδιπλούμενη με κάρβουνο και δερμάτινο λουρί από καουτσούκ το καθιστούν εύκολο και άνετο στη χρήση Το λουράκι του ρεπλίκα Richard Mille είναι κατασκευασμένο από καθαρό καουτσούκ υλικό που εισάγεται από τη Μαλαισία, γεγονός που το κάνει να δείχνει εξαιρετική σκληρότητα και απαλότητα. Ταυτόχρονα, είναι επίσης η υψηλότερης ποιότητας ειδική λαστιχένια ιμάντα RM στην αγορά και μπορεί να αντικατασταθεί με το πρωτότυπο. Αποτέλεσμα.

Το μπροστινό και το πίσω μέρος του ρεπλίκα του Richard Mille είναι όλα κάτω από τη δομή, και ακόμη και το πίσω μέρος χρησιμοποιεί επίσης γυάλινους φακούς ζαφείρι, ανθεκτικούς στις γρατσουνιές, αντιανακλαστικές. Εξοπλισμένο με Seiko πλήρως αυτόματη μηχανική κίνηση που εισάγεται από την Ιαπωνία, όχι μόνο η διαδικασία είναι πολύ περίπλοκη, αλλά και ο χρόνος είναι ακριβής και αξιόπιστος. Κάθε ρολόι έχει έναν ανεξάρτητο κωδικό στο κάτω κάλυμμα, ο οποίος είναι σύμφωνος με τον αρχικό σειριακό αριθμό.

Στη συνέχεια, κοιτάξτε τα δεδομένα ανίχνευσης της κίνησης του ρεπλίκα του ρεκόρ Ρίτσαρντ Μιλ: [διαφορά ημέρας: -003 δευτερόλεπτα / κούνια ημέρας: πόλωση 265 βαθμών: 0,4 χιλιοστά του δευτερολέπτου]. Από την επιθεώρηση δεδομένων της κίνησης του ρεπλίκα Richard Mille, ο χρόνος ταξιδιού εξακολουθεί να είναι σχετικά ακριβής, το εύρος σφάλματος είναι πολύ μικρό, τα δεδομένα ταλάντευσης και πόλωσης είναι επίσης φυσιολογικά και το συνολικό είναι πολύ σταθερό. Η κίνηση των ρεπλίκων του Richard Mille μπορεί να επιτύχει αυτό το επίπεδο, το οποίο μπορεί να συγκριθεί με τα αυθεντικά ρολόγια σε μεγάλο επίπεδο. Σε τελική ανάλυση, τα ρολόγια γνήσιων μετρητών θα έχουν επίσης το ίδιο σφάλμα χρονισμού.

Για το ρολόι ρεπλίκα Richard Mille, δεν είναι μόνο συνεπές στην εμφάνιση, αλλά αυτό το κλασικό ρολόι ρεπλίκα Richard Mille είναι επίσης στο ανώτερο επίπεδο σε κάθε λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένης της κίνησης. Συνιστάται πολύ, αν σας αρέσει, μπορείτε να ξεκινήσετε!