Ρολόι Αναγνωρίσιμου Ρεπλίκα Breguet Classique 5177ΒΑ

Άτομα που τους αρέσουν οι ιστορικές βροχοπτώσεις θα γνωρίζουν την επωνυμία Breguet. Προσωπικά, το Breguet 5177 είναι ένα από τα πιο όμορφα τρύπες στον κόσμο. Ο κλασικός σχεδιασμός είναι πολύ κατάλληλος για διάφορες περιπτώσεις. Αυτό το τεύχος θα σας δώσει μια κριτική για αυτό το αντίγραφο του ρολογιού Breguet 5177. Είναι ένα μεγάλο χτύπημα. Το ρεπλίκα Breguet Classique 5177BA έχει υψηλό βαθμό αναγνώρισης και μπορεί να αναδείξει την ταυτότητά σας και τη διαφορετική ιδιοσυγκρασία. Είναι η καλύτερη επιλογή για επίσημα ρολόγια.
Ο Breguet σχεδίασε το πρώτο ρολόι στην ιστορία για τη βασίλισσα. Η μάρκα Breguet ιδρύθηκε το 1775 και ήταν πάντα αφοσιωμένη στην παροχή βιβλίων και υπηρεσιών για μέλη της βασιλικής οικογένειας και εξαιρετικές προσωπικότητες σε διάφορους τομείς. Στη βιομηχανία, ο Breguet έχει τον τίτλο του “king king” και έχει επίσης τη φήμη του “πατέρα της σύγχρονης ωρολογοποιίας”. Επειδή η Breguet δημιούργησε πάνω από το 70% των δεξιοτήτων της βιομηχανίας, η πιο αντιπροσωπευτική από τις τρεις σύνθετες λειτουργίες της είναι τα turbillons, τα διαρκή ημερολόγια και τα γκρουπ τριών ερωτήσεων.
Μετωπική σύγκριση: Η περίπτωση των ρολογιών ρεπλίκα Breguet είναι εξαιρετική. Η αυθεντική θήκη είναι κατασκευασμένη από λευκό χρυσό 18k. Το επιλεγμένο ανοξείδωτο υλικό είναι χαραγμένο. Δεν υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ υλικών πλατίνας και χάλυβα. Στην πράξη, η στιλπνότητα της πλατίνας θα πρέπει να είναι ολοένα και πιο έντονη, ο Jin Ying είναι φωτεινός, λόγω των περιορισμών του κόστους του αντιγράφου, δεν θα επιλέξουμε 18k πραγματικό χρυσό για κατασκευή, όλοι γνωρίζουμε. Η κυριολεκτική επιλογή του ασημί-γκρι καντράν τονίζει την απλότητα της ατμόσφαιρας. Τα κανάλια των ρεπλίκων Breguet είναι ελαφρύτερα από τα γνήσια.
Σύγκριση καθρέφτη: Αυτό το ρολόι ρεπλίκα Breguet χρησιμοποιεί το ίδιο κρύσταλλο ζαφείρι με το πρωτότυπο, το οποίο έχει την ίδια διαπερατότητα.


ΛΟΓΟΤΥΠΟ σύγκριση: το μέγεθος και το πάχος γραμματοσειράς είναι βασικά τα ίδια.
Σύγκριση δεικτών: Τα ρολόγια ρεπλίκα Breguet είναι τα ίδια με τα αυθεντικά. Χρησιμοποιούν δείκτες με μπλε σχάρα στη σχάρα. Η συνολική εμφάνιση δεν είναι πολύ διαφορετική. Το ωριαίο χέρι έχει ένα ελαφρώς μικρότερο αντίγραφο από τα αρχικά. Είναι στη θέση του, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Σύγκριση lug: Χωρίς μεγάλο πρόβλημα, ανάκτηση 1: 1.
Σύγκριση από το πλάι: Λόγω του κόστους της χαραγμένης έκδοσης και των περιορισμών των δεξιοτήτων της κίνησης, το ρολόι αντιγράφου Breguet χρησιμοποιεί τώρα τις κινήσεις 9015, έτσι ώστε το πάχος ολόκληρης της θήκης να είναι συνεπές με το πρωτότυπο και ένα άλλο γραμμικό τόξο είναι τέλειο.
Σύγκριση κορώνας: το μέγεθος, η αναλογία και το μοτίβο της κεφαλής είναι καλά.
Η άλλη πλευρά: τα άκρα γυαλίζονται και γυαλίζονται με τον ίδιο τρόπο.
Αντίθεση: Αυτό το Breguet Classique 5177 στο κορυφαίο ρεπλίκα ρολόι χρησιμοποιεί ένα πίσω σχέδιο και χρησιμοποιεί το ιαπωνικό σχέδιο του 9015 για να αλλάξει το κατάστρωμα. Ο προσανατολισμός του κρουαζιερόπλοιου είναι διαφορετικός από το πρωτότυπο. Το σύνολο της κίνησης είναι παρόμοιο με το πρωτότυπο – το συναίσθημα της γνωριμίας.

Σύγκριση κίνησης:
1. Ο προσανατολισμός του κεντρικού άξονα της κίνησης είναι ο ίδιος με τον γνήσιο. Είναι στερεωμένο με τρεις επίπεδες βίδες.
2. Γράμματα κατάστρωμα, χρησιμοποιώντας νέες δεξιότητες γλυπτικής.
3. Τα χρώματα ρουμπίνι χρησιμοποιούνται στη θέση τους.
4. Το πραγματικά γυαλισμένο κόντρα πλακέ είναι σχετικά ευαίσθητο και η χαρακτική είναι σχετικά τραχιά.
5. Χρησιμοποιήστε τις ίδιες βίδες με επίπεδη κεφαλή.
6. το μοτίβο του εξωτερικού κύματος, η έκδοση αναπαραγωγής θα πρέπει να είναι λίγο πιο ατμοσφαιρική, και στη συνέχεια να δούμε τη γραμματοσειρά δεν είναι πολύ πρόβλημα.

Περίληψη: Αυτό το ρολόι ρεπλίκα Breguet είναι προς το παρόν η υψηλότερη έκδοση και είναι το καλύτερο ρολόι ρεπλίκα στον κόσμο. Ανεξάρτητα από την κατασκευή ή το κίνημα, μπορεί να χαράξει ένα προς ένα! Εκτός από τη βασική λειτουργία χρόνου ταξιδιού και τη λειτουργία εμφάνισης ημερομηνίας, δεν υπάρχουν άλλες περίπλοκες λειτουργίες. Το καντράν είναι απλό και καθαρό, αλλά αυτή είναι η απλότητα που ενσωματώνει την κομψότητα και την απλότητα της ομορφιάς του στους σιωπηλούς φίλους. Καρδιά. Μεταξύ των ρολογιών, το απλό έργο μπορεί να περιγραφεί ως ένα κλασικό επίσημο έργο, και αξίζει να το έχετε. Για εκείνους που τους αρέσουν τα εξαιρετικά λεπτά ρολόγια, σκεφτείτε το!