Ρεπλικα Ρολόι Rolex Explorer Oystersteel Και Yellow Gold M124273-0001

Φέτος, η εταιρεία Rolex Replica παρουσίασε ένα νέο ρολόι Explorer, εμπλουτίζοντας αυτήν τη σειρά επιλογών ρολογιού. Το σημείο πώλησης αυτού του ρολογιού είναι η απλή εμφάνισή του και ο μοναδικός σχεδιασμός του.

Αυτό το ρεπλικα ρολόι Rolex με καθαρό και ευανάγνωστο μαύρο καντράν, πολύ μεγάλους δείκτες ώρας και μοναδικές ψηφιακές λειτουργίες 3, 6 και 9 αγαπούν τους λάτρεις του ρολογιού.

Έτσι, σήμερα ερχόμαστε να δοκιμάσουμε αυτό το νέο ρολόι από τη Rolex λεπτομερώς. (Μοντέλο: M124273-0001)

Το νέο ρολόι Explorer είναι εξοπλισμένο με διαρκή θήκη Oyster διαμέτρου 36 mm και συνδυάζει για πρώτη φορά χάλυβα Oyster και χρυσό 18ct. Οι εξωτερικοί δακτύλιοι, το στέμμα και οι μεσαίοι σύνδεσμοι του ιμάντα είναι από χρυσό 18 καρατίων, στη θήκη και στις δύο πλευρές του ιμάντα. Οι αλυσίδες συνδέονται από χάλυβα Oyster με μαύρο καντράν, παρουσιάζοντας ένα συνολικό εξαιρετικό στυλ.

Αυτό το ρεπλικα ρολόι Rolex είναι εξοπλισμένο με ένα μοναδικό μαύρο καντράν, οι ψηφιακοί δείκτες ώρας 3, 6 και 9 είναι τα χαρακτηριστικά του, εκτός από τους εμβληματικούς δείκτες ώρας με επικάλυψη με φωτεινό υλικό Chromalight. Ακόμα και σε σκοτεινό περιβάλλον, δεν επηρεάζει την παρατήρηση του ρολογιού. Επειδή αυτό το ρολόι έχει ένα λαμπερό πανί, το ρολόι εκπέμπει φωτεινό φως στο σκοτάδι και καθιστά τον χρόνο καθαρό με μια ματιά.

Μπορούμε να δούμε ότι η θήκη των 36 mm είναι κατασκευασμένη από ένα μονό κομμάτι από συμπαγές χάλυβα Oyster, είναι εξοπλισμένη με κρύσταλλο ζαφείρι που δεν γρατσουνίζεται εύκολα, στεφάνη με διπλό αγκράφα και διπλό αδιάβροχο σύστημα κάλυμμα. Έχει εξαιρετική αδιάβροχη απόδοση 100 μέτρων.

Άλλα χαρακτηριστικά του Replica Rolex Explorer Oystersteel:

Φυσικά, αυτό το ρεπλικα ρολόι Rolex έχει πολλά άλλα χαρακτηριστικά:
Για παράδειγμα, 1. Το βραχιόλι του ματιού αποτελείται από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό 18 καρατίων. 2. Η κορώνα του ρολογιού rolex είναι χαραγμένη με το εμβληματικό λογότυπο της κορώνας Rolex. 3. Το ρολόι rolex είναι εξοπλισμένο με ένα αναδιπλούμενο κούμπωμα ασφαλείας Oyster με σύστημα επέκτασης συνδέσμων 5 mm.

Αυτό το νέο ρολόι Explorer χρησιμοποιεί μια κίνηση 3230, η οποία ενσωματώνει πλήρως την καινοτόμο τεχνολογία της Rolex και την εξαιρετική χειροτεχνία. Χρειάζεται επίσης μεγαλύτερη ακρίβεια, αξιοπιστία, αποθέματα ισχύος, αντι-δονήσεις, αντι-μαγνητικά και ευκολία στη χρήση. Προάγω. Επιπλέον, ο δυναμικός χρόνος αποθήκευσης του ρολογιού φτάνει τις 70 ώρες.

Περίληψη: Πρόκειται για ένα κομψό και διακριτικό ρεπλικα ρολόι Rolex. Αντιπροσωπεύει επίσης το υψηλότερο επίπεδο του Rolex Replica.