Ρεπλικα Ρολόι Mille Miglia Gts Power Control Bamford Special Edition “Desert Racer”

Μετά την τρομερή επιτυχία της πρώτης συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών το 2021, η Chopard ένωσε τα χέρια με το Bamford Watch Department και φέτος για να παρασύρουν μαζί άπειρη έμπνευση, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό εξατομικευμένο ρολόι Mille Miglia GTS Power Control. Το νέο ρολόι Mille Miglia GTS Power Control Bamford Special Edition “Desert Racer” διαθέτει κομψά σχέδια σε μαύρο, σκούρο γκρι και πορτοκαλί φλόγα διακοσμημένα με καθαρούς, εντυπωσιακούς αριθμούς. Ο λαστιχένιος ιμάντας παρουσιάζει ένα κομψό εφέ ύφανσης και εξασφαλίζει άνεση στη χρήση, επιδεικνύοντας το ακλόνητο πάθος της Chopard για τα μηχανοκίνητα αθλήματα. Αυτό το ρεπλικα ρολόι περιορισμένης έκδοσης 50 τεμαχίων είναι κατασκευασμένο από γυαλισμένο με μικροσφαιρίδια τιτάνιο, το οποίο είναι ανθεκτικό και αισθητικά ευχάριστο. Είναι εξοπλισμένο με την κίνηση Chopard 01.08-C, της οποίας η απόδοση ακριβείας έχει πιστοποιηθεί από το Ελβετικό Επίσημο Παρατηρητήριο (COSC). Πιστοποιημένα.

Αποκλειστική Δημιουργική Συνεργασία

Αυτή τη φορά, ο συμπρόεδρος της Chopard Karl-Friedrich Scheufele (Karl-Friedrich Scheufele) και ο ιδρυτής του Bamford Watch Department, George Bamford (George Bamford) δημιούργησαν από κοινού το Mille Miglia GTS Power Control Bamford Special Edition “Desert Racer”, μια περιορισμένη έκδοση 50 κομμάτια. Η μάρκα προσπαθεί για την αριστεία και είναι πάντα αφοσιωμένη στη δεξιοτεχνία και την ποιότητα, επομένως αυτό το αθλητικό ρολόι είναι εκλεπτυσμένο και κομψό. Ο George Bamford φόρεσε πρόσφατα το βλέμμα στις ερήμους του βόρειου Μεξικού για τον τελευταίο αγώνα NCAA, οδηγώντας ένα όχημα εκτός δρόμου Meyers Manx. Το ρολόι Mille Miglia GTS Power Control Bamford Special Edition, «Desert Racer» έχει αντέξει σε αυτή τη σοβαρή δοκιμασία λόγω της αξιοπιστίας, της ακρίβειας και της εξαιρετικής απόδοσης σε σκληρά περιβάλλοντα.

Η γέννηση αυτού του ρολογιού προήλθε από έναν συμπαθητικό διάλογο μεταξύ αυτών των δύο κυρίων. Αυτό το ρολόι έχει μοναδικό σχεδιασμό εμφάνισης, που δείχνει δυναμική ζωντάνια και είναι κατάλληλο για χρήση σε διάφορες περιστάσεις. Η θήκη διαμέτρου 43 mm είναι κατασκευασμένη από γυαλισμένο με μικροσφαιρίδια τιτάνιο, ένα ελαφρύ, εξαιρετικά ανθεκτικό και ανάγλυφο μέταλλο. Η στεφάνη είναι εξοπλισμένη με έναν μαύρο δακτύλιο κλίμακας αλουμινίου, οι ωτίδες είναι κοντές και αιχμηρές και ο ενσωματωμένος λαστιχένιος ιμάντας το κάνει πιο άνετο και φυσικό. Το καουτσούκ, ένα υλικό που χρησιμοποιείται συνήθως σε ανταγωνιστικά αθλήματα, χρησιμοποιείται για την κατασκευή του ιμάντα και συνδυάζεται με ένα κομψό εφέ ύφανσης, που κάνει αυτό το ρολόι ακόμα πιο εκλεπτυσμένο. Το πτυσσόμενο κούμπωμα που συνδέει τον ιμάντα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα επεξεργασμένο με άνθρακα γυαλισμένο με μικροσφαιρίδια που μοιάζει με διαμάντι (DLC) και το πίσω μέρος της βιδωτής θήκης στερεώνεται με οκτώ μαύρες βίδες με επεξεργασία PVD για να διασφαλιστεί ότι το ρολόι είναι ανθεκτικό στο νερό 100 μοίρες. Ρύζι. Το ανοιχτόχρωμο γυαλί στο θέμα περιβάλλεται από μια πορτοκαλί φλάντζα, η οποία αντηχεί διακριτικά την πορτοκαλί φλόγα στο καντράν. Η αυτοδημιούργητη κίνηση του Chopard, η χαρακτηριστική διακόσμηση και ο κοίλος ρότορας φαίνονται μέσα από τον καθρέφτη του ρολογιού.

Κίνηση ρολογιού υψηλής ακρίβειας

Το νέο ρολόι Mille Miglia GTS Power Control Bamford ειδικής έκδοσης “Desert Racer” είναι εξοπλισμένο με την εξαιρετική κίνηση Chopard 01.08-C. Έχει λάβει την επίσημη πιστοποίηση χρονομέτρου του ελβετικού παρατηρητηρίου (COSC), έχει απόθεμα ισχύος περίπου 60 ωρών και είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες εμφάνισης ώρας, λεπτών, δευτερολέπτων και ημερομηνίας. Και έχει απόθεμα ισχύος περίπου 60 ωρών, εξοπλισμένο με λειτουργίες εμφάνισης ώρας, λεπτών, δευτερολέπτων και ημερομηνίας.

Έξυπνη και παιχνιδιάρικη έντονη αντίθεση, αναδεικνύοντας το στυλ της υπεροχής και της αυτοπεποίθησης

Αυτό το μοναδικό ρολόι περιορισμένης έκδοσης συνδυάζει αποχρώσεις του γκρι για παιχνιδιάρικη αντίθεση. Το στούντιο Bamford Watch Department συνδυάζει τη χαρακτηριστική διακόσμηση πορτοκαλί φλόγας με το μαύρο ματ καντράν για να κάνει το συνολικό οπτικό αποτέλεσμα πιο καθαρό και αναγνωρίσιμο με μια ματιά. Οι υπερμεγέθεις αραβικοί αριθμοί 6 και 12 καλύπτονται με μαύρη φθορίζουσα επίστρωση Superluminova και τα μεγάλα χέρια σε σχήμα σπαθιού και οι μεταλλικοί τρισδιάστατοι ένθετοι δείκτες ώρας καλύπτονται επίσης με φθορίζοντα στρώματα. Οι δίσκοι είναι ακόμη πιο κρίσιμοι. Ακριβώς όπως οι οδηγοί που συμμετέχουν στον αγώνα 1000 Miglia πρέπει να παρακολουθούν τη στάθμη καυσίμου κατά τη διάρκεια του αγώνα των 1600 χιλιομέτρων, ο χρήστης του ρολογιού Mille Miglia GTS Power Control Bamford ειδική έκδοση “Desert Racer” Ελέγξτε το απόθεμα ισχύος του ρολογιού στο ο δείκτης του

Κριτική από τον George Bamford

“Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία να οδηγείς ένα όχημα εκτός δρόμου Meyers Manx στο Norra 1000 με το ρολόι Mille Miglia GTS Power Control Bamford ειδικής έκδοσης “Desert Racer”. Δοκίμασα και δοκίμασα αυτό το ρολόι στην έρημο. Το ρολόι μπορεί να ειπωθεί να δημιουργηθεί για μεγάλες περιπέτειες και περιπέτειες. Η συμφωνία συνδυάζει δύο χρώματα flame orange και tar black, δείχνοντας ένα αρμονικό χρωματικό αποτέλεσμα. Μου αρέσει να συμμετέχω στη διαδικασία σχεδίασης και δημιουργίας ρολογιών Mille Miglia. Όταν είμαστε όταν συνέλαβα το νέο μοντέλο, ήθελα να καινοτομήσω και να δημιουργήσω ένα ρολόι συγκρίσιμο με το αρχικό Mille Miglia. Ως εκ τούτου, πιστεύαμε ότι αυτό το ρολόι “Desert Racer” θα ήταν πολύ off-road στυλ στην οικογένεια Mille Miglia. νέα μέλη.”

Σειρά Mille Miglia

Ως πιστός λάτρης των αγώνων αυτοκινήτων αντίκες, ο Karl-Friedrich Scheufele (Karl-Friedrich Scheufele) πίστευε πάντα ότι οι λάτρεις των αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας και των πολύτιμων ρολογιών μοιράζονται το ίδιο πάθος για εξαιρετική κομψότητα και εξαιρετικές επιδόσεις. Κάθε ρολόι που παράγεται από την Chopard διαθέτει πιστοποιημένους μηχανισμούς υψηλής ακρίβειας και σπορ σχεδιασμό. Με αυτό το Mille Miglia GTS Power Control Bamford Special Edition, το Bamford Watch Department έχει δώσει μια μοναδική τροπή στο πολυπόθητο ρολόι ενός κυρίου οδηγού.