Η Longines Λανσάρει Το Νέο Forerunner Zulu Time Replica Watches

Με το λανσάρισμα του Pioneer Series Zulu Time Watch το 2022, η Longines συνεχίζει να γράφει νέα κεφάλαια για τη μακρά ιστορία της, μεταξύ των οποίων η προσθήκη λειτουργιών πολλαπλών χρονικών ζωνών ανατρέχει και συνεχίζει τη θρυλική ιστορία των Longines που συνοδεύουν πρωτοπόρους στη δημιουργία δίσκων. Από την κυκλοφορία του, το ρολόι της σειράς Forerunner Zulu time έχει προτιμηθεί από τους λάτρεις των ρολογιών, επαινώντας το πνεύμα εξερεύνησης που πάντα τηρούσε η μάρκα και υπενθυμίζοντας την πρωτοποριακή θέση της Longines στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης ρολογιών πολλαπλών ζωνών. Φέτος, η Longines λάνσαρε ένα νέο ρολόι της σειράς προδρόμου Zulu time με διάμετρο 39 mm, το οποίο συνεχίζει να γράφει σύγχρονους θρύλους με πιο εργονομικό σχεδιασμό. Replica watches.

Η Longines λάνσαρε μια νέα σειρά προδρόμου, το ρολόι Zulu time, προσθέτοντας νέα έργα σε αυτή τη σειρά, που γεννήθηκε το 2022. Το νέο μοντέλο χρησιμοποιεί μια θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα 39 mm, η οποία είναι πιο συμπαγής από το προηγούμενο μοντέλο. Το μικρότερο μέγεθος ενισχύει περαιτέρω την άνεση του χρήστη: η απόσταση από τα ωτία μέχρι το σώμα είναι 21 mm και το πάχος της θήκης είναι μόνο 13,50 mm. Το νέο ρολόι Forerunner Series Zulu Time είναι διαθέσιμο σε μαύρο ματ, γκρι ανθρακί αμμοβολή ή μπλε μοτίβο ηλίου, με παράθυρο ένδειξης ημερομηνίας στις 6:00 και η στεφάνη είναι κατασκευασμένη από πολύχρωμα κεραμικά υλικά, που αποπνέει μια χαμηλών τόνων και κομψή υφή.

Η χαρακτηριστική αμφίδρομη περιστρεφόμενη στεφάνη και η κορώνα χρυσού 18 καρατίων τονίζουν το ρολόι. Η κεραμική στεφάνη σε καφέ σοκολάτα με επίχρυσο δαχτυλίδι κλίμακας GMT συνδυάζει το αισθητικό στυλ με την εξαιρετική απόδοση. Σχεδιασμός με πλούσια λεπτομέρεια εισάγει λεπτή υφή σε αυτό το κλασικό ρολόι. Στο καντράν με γκρι ανθρακί αμμοβολή, το παράθυρο εμφάνισης ημερομηνίας χρησιμοποιεί ευχάριστες μπεζ αριθμούς και οι δείκτες και οι αραβικοί αριθμοί είναι επικαλυμμένοι με φωτεινή επίστρωση “αντίκα ραδίου” για να βελτιώσουν την ρετρό υφή του.

Το νέο ρολόι είναι εξοπλισμένο με ένα εναλλάξιμο βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα εναλλακτικό καφέ λουράκι NATO (σχεδιασμένο ειδικά για αυτό το μοντέλο) ή ένα εναλλακτικό καφέ δερμάτινο λουράκι με κρεμ ραφές, εξοπλισμένο με ένα νέο σύστημα μικρορύθμισης για μια άνετη και άνετη εμπειρία χρήσης.

Όπως το ρολόι που κυκλοφόρησε το 2022, το νέο ρολόι Forerunner Zulu Time επιδεικνύει την αιωνόβια κληρονομιά της Longines στην ωρολογοποιία πολλών χρονικών ζωνών. Η προέλευση και το όνομά του προέρχονται από το ρολόι διπλής ζώνης ώρας Longines που γεννήθηκε το 1925. Το πρωτότυπο καντράν είναι διακοσμημένο με το λογότυπο των Ζουλού και το Z σημαίνει ώρα Ζουλού (Zulu), μια κοινή έκφραση του χρόνου στον τομέα της αεροπορίας και του στρατιωτικού τομέα. Στη συνέχεια, τα μοντέλα GMT κυκλοφόρησαν το ένα μετά το άλλο, με στόχο κυρίως τον τομέα της αεροπορίας, και συνέχισαν να ενισχύουν την πρωτοποριακή θέση της Longines σε αυτόν τον τομέα.

Σήμερα, το ρολόι Longines Forerunner Zulu Time με διάμετρο 39 mm είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα συνδυασμού της παράδοσης ωρολογοποιίας και της καινοτόμου δεξιοτεχνίας. Το ρολόι υιοθετεί την αποκλειστική μηχανική κίνηση Longines, ενσωματωμένο ελατήριο μαλλιών από σιλικόνη και υποστηρίζει οθόνη πολλαπλών ζωνών ώρας. Ταυτόχρονα, η Longines ενημέρωσε δύο μέρη, τα οποία είναι κατασκευασμένα από αντιμαγνητικά υλικά όπως το ελατήριο μαλλιών πυριτίου. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το ρολόι έχει περάσει την αντιμαγνητική πιστοποίηση μέχρι το πρότυπο ISO764. Επειδή μπορεί να αντισταθεί σε μαγνητικά πεδία έως και 600 έως 800 Gauss, διασφαλίζει περαιτέρω ότι η απόδοση του ρολογιού δεν θα επηρεαστεί από τα αυξανόμενα μαγνητικά πεδία στην καθημερινή ζωή.

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ωρολογοποιίας της Longines, ο ωροδείκτης του νέου ρολογιού μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα από τη λειτουργία GMT. Η ώρα σε άλλες ζώνες ώρας μπορεί να διαβαστεί μέσω ενός δείκτη κλίμακας 24 ωρών και μιας αμφίδρομης περιστρεφόμενης στεφάνης με ένδειξη 24 ωρών. Το απόθεμα ισχύος της κίνησης μπορεί να φτάσει περίπου τις 72 ώρες, πιστοποιημένο από το Ελβετικό Επίσημο Παρατηρητήριο (COSC). Το λογότυπο πέντε αστέρων στο καντράν ήταν κάποτε σύμβολο του κινήματος Longines υψηλότερου επιπέδου στην ιστορία.

Ο Longines συνοδεύει θρυλικούς πρωτοπόρους στις επικές τους περιπέτειες για σχεδόν έναν αιώνα. Είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τα βήματά τους; Το ολοκαίνουργιο ρολόι πιάνου πρωτοποριακή σειρά ρολόι Zulu time σας συνοδεύει στο ταξίδι.

【Περιγραφή παρακολούθησης】

Αναφορά ρολογιού Longines Forerunner Zulu Time: L3.802.5.53.6

Το ρολόι Longines Forerunner Series Zulu Time παρουσίασε ένα νέο μοντέλο, εξοπλισμένο με αποκλειστική κίνηση αυτοπεριέλιξης, υποστηρίζει οθόνη πολλαπλών χρονικών ζωνών και ενσωματωμένο ελατήριο μαλλιών από πυρίτιο, πιστοποιημένο από το Ελβετικό Επίσημο Παρατηρητήριο (COSC). χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ωρολογοποιίας, ο ωροδείκτης μπορεί να είναι ανεξάρτητος από τη λειτουργία GMT για να επιτύχει ανεξάρτητη ρύθμιση. Η διάμετρος του καντράν είναι 39 mm, κάτι που ταιριάζει περισσότερο με τον εργονομικό σχεδιασμό. Η κεραμική στεφάνη σε καφέ σοκολάτα συνδυάζεται με το επιχρυσωμένο δαχτυλίδι κλίμακας GMT και το παράθυρο εμφάνισης ημερομηνίας έχει οριστεί στις 6 η ώρα, το οποίο έχει εξαιρετικές επιδόσεις και αισθητικό στυλ. Με ένα αντικαταστάσιμο βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι, το πτυσσόμενο κούμπωμα διαθέτει ένα νέο σύστημα λεπτομέρειας για μια άνετη και άνετη εμπειρία χρήσης.

Αναφορά ρολογιού Longines Forerunner Zulu Time: L3.802.5.53.2

Το ρολόι Longines Forerunner Series Zulu Time παρουσίασε ένα νέο μοντέλο, εξοπλισμένο με αποκλειστική κίνηση αυτοπεριέλιξης, υποστηρίζει οθόνη πολλαπλών χρονικών ζωνών και ενσωματωμένο ελατήριο μαλλιών από πυρίτιο, πιστοποιημένο από το Ελβετικό Επίσημο Παρατηρητήριο (COSC). χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ωρολογοποιίας, ο ωροδείκτης μπορεί να είναι ανεξάρτητος από τη λειτουργία GMT για να επιτύχει ανεξάρτητη ρύθμιση. Η διάμετρος του καντράν είναι 39 mm, κάτι που ταιριάζει περισσότερο με τον εργονομικό σχεδιασμό. Η κεραμική στεφάνη σε καφέ σοκολάτα συνδυάζεται με το επιχρυσωμένο δαχτυλίδι κλίμακας GMT και το παράθυρο εμφάνισης ημερομηνίας έχει οριστεί στις 6 η ώρα, το οποίο έχει εξαιρετικές επιδόσεις και αισθητικό στυλ. Με αντικαταστάσιμο καφέ δερμάτινο λουράκι, το πτυσσόμενο κούμπωμα διαθέτει ένα νέο σύστημα λεπτομέρειας για μια άνετη και άνετη εμπειρία χρήσης.

Αναφορά ρολογιού Longines Forerunner Zulu Time: L3.802.5.53.9

Το ρολόι Longines Forerunner Series Zulu Time παρουσίασε ένα νέο μοντέλο, εξοπλισμένο με αποκλειστική κίνηση αυτοπεριέλιξης, υποστηρίζει οθόνη πολλαπλών χρονικών ζωνών και ενσωματωμένο ελατήριο μαλλιών από πυρίτιο, πιστοποιημένο από το Ελβετικό Επίσημο Παρατηρητήριο (COSC). χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ωρολογοποιίας, ο ωροδείκτης μπορεί να είναι ανεξάρτητος από τη λειτουργία GMT για να επιτύχει ανεξάρτητη ρύθμιση. Η διάμετρος του καντράν είναι 39 mm, κάτι που ταιριάζει περισσότερο με τον εργονομικό σχεδιασμό. Η κεραμική στεφάνη σε καφέ σοκολάτα συνδυάζεται με το επιχρυσωμένο δαχτυλίδι κλίμακας GMT και το παράθυρο εμφάνισης ημερομηνίας έχει οριστεί στις 6 η ώρα, το οποίο έχει εξαιρετικές επιδόσεις και αισθητικό στυλ. Με έναν αντικαταστάσιμο καφέ ιμάντα NATO, το πτυσσόμενο κούμπωμα διαθέτει ένα νέο σύστημα λεπτομέρειας για μια άνετη και άνετη εμπειρία χρήσης.