Η Hublot Κυκλοφορεί Νέα Ρεπλίκα Ρολόγια

Η ελβετική μάρκα ρολογιών πολυτελείας HUBLOT κυκλοφόρησε επίσημα το τελευταίο αριστούργημα της σειράς ρολογιών κοσμημάτων υψηλής ποιότητας της μάρκας – το ρολόι κοσμημάτων υψηλής ποιότητας της σειράς Classic Fusion (42 mm). Το νέο ρολόι είναι λευκόχρυσο και σετ με διαμάντια μπριγιάν σε ορθογώνια κοπή. Συνδυάζεται με τις σειρές Big Bang, Big Bang Soul και Square Bang Unico, ρεπλίκα ρολόγια κοσμημάτων υψηλής ποιότητας από λευκό χρυσό και διακοσμημένα με διαμάντια και ακόμη και πολύχρωμους πολύτιμους λίθους. , που έγινε το εμβληματικό έργο της υψηλής ποιότητας σειράς ρολογιών κοσμημάτων της Hublot. Το νέο κορυφαίο ρολόι κοσμημάτων της σειράς Classic Fusion (42 χλστ.) συνδυάζει έξυπνα τον κλασικό σχεδιασμό της σειράς με την εξαιρετική τεχνολογία τοποθέτησης πολύτιμων λίθων. Οι γραμμές του ρολογιού είναι κομμένες και περιγραμμένες με διαμάντια και συνδυάζονται με λευκό χρυσό, ενισχύοντας περαιτέρω τη συνολική σχεδιαστική αισθητική και καθιστώντας το ένα ακριβές μοντέλο της Hublot. Αυτός ο έπαινος είναι αναμφίβολα η υψηλότερη τιμή για αυτό το ρολόι με διαχρονική γοητεία.

Η απλότητα είναι το υψηλότερο επίπεδο πολυπλοκότητας και πολυπλοκότητας, έτσι η Hublot επέστρεψε στις ρίζες της, ερμηνεύοντας εκ νέου το εμβληματικό σχήμα ρολογιού όταν ιδρύθηκε η μάρκα το 1980. Δημιούργησε με επιτυχία αυτό το εξαιρετικά αναγνωρισμένο ρολόι κοσμημάτων υψηλής ποιότητας, επιδεικνύοντας έντονα την κλασική εμφάνιση. Η διαχρονική αγνή ομορφιά της συλλογής Fusion. Αυτό είναι ένα φανταστικό ρολόι! Οι δεξιοτέχνες της Hublot χρησιμοποίησαν τις εξαιρετικές τους ικανότητες για να βάλουν τέλεια τουλάχιστον 431 διαμάντια κομμένα σε μπαγκέτα, βάρους περίπου 14,6 καρατίων, για το νέο ρολόι κοσμημάτων υψηλής ποιότητας της σειράς Classic Fusion του 2023. Αυτά τα αστραφτερά διαμάντια είναι στρωμένα στη θήκη, τη στεφάνη, το καντράν και την πόρπη του ρολογιού, φέρνοντας μια εκπληκτική οπτική πανδαισία. Μόνο το καντράν έχει 241 διαμάντια κομμένα σε μπαγκέτα. Το σχολαστικό σκηνικό χρειάστηκε 120 ώρες, σχεδόν ισοδύναμες με τρεις εβδομάδες πλήρους απασχόλησης για τους τεχνίτες! Επιπλέον, συνολικά 60 εκθαμβωτικά διαμάντια τοποθετούνται γύρω από τη στεφάνη του ρολογιού.

Η θήκη 42 χιλιοστών του νέου ρολογιού είναι σετ με 94 διαμάντια κομμένα σε μπαγκέτα και είναι εξοπλισμένη με την κίνηση HUB1710. Μέσα από τη θήκη από ζαφείρι πίσω, η ρυθμική ομορφιά της κίνησης φαίνεται με μια ματιά.

Μια τέτοια εξαιρετική ωρολογοποιία απαιτεί αριστεία σε κάθε λεπτομέρεια: το πτυσσόμενο κούμπωμα του μαύρου λουριού από δέρμα αλιγάτορα (μαύρη επένδυση από καουτσούκ) είναι επίσης διακοσμημένο με 36 διαμάντια κομμένα σε μπαγκέτα.

Το νέο ρολόι κοσμημάτων υψηλής ποιότητας της σειράς Classic Fusion (42 χλστ.) είναι σετ με 431 διαμάντια. Η όλη διαδικασία ρύθμισης διήρκεσε πάνω από 200 ώρες, επιτυγχάνοντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό εξαιρετικής τεχνολογίας ωρολογοποιίας και εξαιρετικής αισθητικής κοσμημάτων.