Η Σειρά Panerai Luminor Quaranta Bitempo Luminor Είναι Ένα Ρολόι Δύο Φορές Ρεπλικα

Η σειρά ρολογιών Luminor Quaranta παρουσιάζει τη μοναδική ομορφιά της σειράς με το εξαίσιο μέγεθός της, εξισορροπώντας απαλά την ιστορική κληρονομιά και τη σύγχρονη καινοτομία. Η νέα σειρά ρολογιών διπλής ώρας Luminor Quaranta BiTempo συνεχίζει τα χαρακτηριστικά της και είναι εξοπλισμένη με διπλές επιπλοκές.

Η νέα εργασία υιοθετεί μια θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα διαμέτρου 40 mm με αυτόματη κίνηση P.900/GMT και απόθεμα ισχύος 3 ημερών. Η ελβετική τεχνολογία ωρολογοποιίας της Panerai και η εξαιρετική δεξιοτεχνία φαίνονται με μια ματιά μέσα από την πίσω θήκη από κρύσταλλο από ζαφείρι.

Η δεύτερη λειτουργία εμφάνισης ζώνης ώρας επιτρέπει στον χρήστη να διαβάζει εύκολα την ώρα ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικές ζώνες ώρας, μια απαραίτητη και απαραίτητη λειτουργία για τους σύγχρονους ταξιδιώτες. Η άκρη του δεύτερου δείκτη ζώνης ώρας είναι διακοσμημένη με μπλε, ενώ οι δείκτες ώρας εμφανίζουν πράσινο φωτεινό φως. Ακόμα κι αν το φως είναι ανεπαρκές, ο χρόνος ανάγνωσης είναι ακριβής και προσθέτει στα αισθητικά χαρακτηριστικά του ρολογιού.

Το νέο έργο είναι εξοπλισμένο με ένα πιο εντυπωσιακό παράθυρο ημερομηνίας, βελτιώνοντας την αναγνωσιμότητα του ρολογιού. Συνεχίζοντας την παράδοση της Panerai στην ωρολογοποιία, το νέο ρολόι διαθέτει μικρό καντράν δευτερολέπτων στις 9 η ώρα, μοναδικούς φωτεινούς δείκτες ώρας και τα εμβληματικά στοιχεία της σειράς Luminor – μαξιλαροθήκη και στέμμα. Η συσκευή θυμίζει κλασικά ρεπλικα ρολόγια της δεκαετίας του 2000.

Το νέο ρολόι είναι διαθέσιμο σε ασπρόμαυρο στυλ καντράν με λουράκια από δέρμα κροκόδειλου και διακοσμημένο με ραφές ίδιου χρώματος. Η πόρπη από παγωμένο χάλυβα έρχεται σε έντονη αντίθεση με τη στιλβωμένη στεφάνη από ανοξείδωτο χάλυβα, η οποία είναι απλή και μοναδικά δυναμική. Για να ικανοποιήσει τους λάτρεις των ρολογιών που επιδιώκουν τη διαφοροποίηση και την εξατομίκευση, κάθε ρολόι είναι εξοπλισμένο με σύστημα γρήγορης αποσύνδεσης του ιμάντα Panerai και διαθέτει ένα πρόσθετο λουράκι από καουτσούκ που ο χρήστης μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει κατά βούληση. Το PAM01365 έχει μαύρο ματ καντράν με λευκό Super-LumiNova και μαύρο λουράκι από καουτσούκ. Το PAM01367 έχει λευκό ματ καντράν με γκρι Super-LumiNova και μπλε λαστιχένιο λουράκι.

Το “BiTempo” που είναι χαραγμένο στο καντράν σημαίνει “Δύο φορές” στα ιταλικά, αναδεικνύοντας τη βαθιά ιστορική κληρονομιά της Panerai και την ιταλική σχεδιαστική αισθητική παράδοση. Η Panerai χρησιμοποιεί υλικά υψηλής τεχνολογίας, αξιόπιστη απόδοση και καινοτόμο σχεδιασμό ως βασικούς πυλώνες για να κληρονομήσει τη μακροχρόνια, υποδειγματική τεχνογνωσία της μάρκας στην ωρολογοποιία.