Η Bell & Ross Λανσάρει Το Ρολόι Br 03 Cyber Ceramic, Ρεπλίκα Ρολόγια

Ο χρόνος περνά, συνδέοντας το παρόν και το μέλλον. Το νέο ρολόι BR 03 Cyber Ceramic της Bell & Ross χρησιμοποιεί νέο σχεδιασμό για να απεικονίσει την ιδέα της ωρολογοποιίας που καλύπτει το μέλλον.

Ρολόι νέας εποχής

Στα περισσότερα από 30 χρόνια από την ίδρυσή της, η Bell & Ross έχει αναπτύξει επαγγελματικά ρεπλίκα ρολόγια εμπνευσμένα από όργανα πτήσης της αεροπορίας και καθιέρωσε μια μοναδική προοδευτική τεχνολογία και αισθητικό στυλ. Η σειρά BR 03 CYBER τοποθετείται με το κομψό στυλ της νέας εποχής και διευρύνει τα όρια των ιδεών ωρολογοποιίας. Η νέα σειρά BR 03 Cyber Ceramic είναι ένα μοντέλο για τη μάρκα για να εκφράσει τις μελλοντικές ιδέες ωρολογοποιίας.

Πρωτοποριακή έμπνευση

Ο σχεδιασμός είναι το θεμέλιο για την οικοδόμηση του μέλλοντος. Η φυσική μεταμόρφωση των αντικειμένων και οι σκέψεις των σχεδιαστών αντιπροσωπεύουν τη γέννηση νέων προοπτικών. Οι σχεδιαστές και οι ωρολογοποιοί της Bell&Ross έθεσαν έναν νέο στόχο να αλλάξουν τη σχεδίαση του κλασικού BR 03 χωρίς να αλλοιωθεί ο αρχικός χαρακτήρας της σειράς. Η ομάδα ωρολογοποιίας δεν αντλούσε μαθήματα από τον παραδοσιακό τομέα ωρολογοποιίας αλλά συνδύασε το BR 03 με το χαρακτηριστικό φουτουριστικό στυλ της σειράς Cyber. Ο συνιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής της Bell & Ross, Bruno Belamich, τόνισε τη χρήση τρισδιάστατου σχεδιασμού για την ερμηνεία φουτουριστικών εννοιών: «Το θέμα που αναπτύχθηκε από την ομάδα ωρολογοποιίας είναι να επανεξετάσει τη σχέση μεταξύ των ανθρώπων και της ταχύτητας, του ήχου και του φωτός».

Διαφαινόμενος

Το περίγραμμα της θήκης είναι αναπόσπαστο μέρος της διαμόρφωσης της προσωπικότητας του ρολογιού. Το μοναδικό ταμπεραμέντο του BR 03 Cyber Ceramic προέρχεται από το τρισδιάστατο πολυεπίπεδο σχήμα της θήκης, το οποίο θυμίζει την άτρακτο ενός μαχητικού stealth. Η μοναδική εμφάνιση του τελευταίου μειώνει την αντανάκλαση του ραντάρ, η οποία αποφεύγεται από κατασκοπευτικά αεροπλάνα, drones και στρατηγικά βομβαρδιστικά. Η αρχή της ανίχνευσης ραντάρ. Η Bell & Ross άντλησε έμπνευση από μαχητικά αεροσκάφη stealth και χρησιμοποίησε μια πρωτοποριακή προσέγγιση για να ερμηνεύσει τα σαφή και ευανάγνωστα χαρακτηριστικά των οργάνων πτήσης. Υιοθέτησε περαιτέρω τη σχεδίαση ενός καντράν ανοιχτής όψης και ενός τρισδιάστατου κοίλου κίνησης BR-CAL.383.

Ο Bruno Belamich εξήγησε: “Το τρισδιάστατο πολύπλευρο σχήμα έχει τη σκιά της ψηφιακής τέχνης. Παγώνοντας την ψηφιακή εικόνα, μπορείτε να δείτε τα pixel που συνθέτουν την εικόνα.”

Μαύρο ματ: φύση υψηλής τεχνολογίας

Το ρολόι BR 03 Cyber Ceramic έχει εξαιρετική σχεδίαση. Η μαύρη ματ εμφάνισή του είναι χαμηλών τόνων αλλά εντυπωσιάζει. Αντικαθιστά τα πολύτιμα μέταλλα που χρησιμοποιούνται συνήθως στην παραδοσιακή βιομηχανία ωρολογοποιίας. Η θήκη 42 x 43,7 mm είναι κατασκευασμένη από κεραμικά υψηλής τεχνολογίας. Η παραγωγή κεραμικών υψηλής τεχνολογίας περιλαμβάνει πολύ περίπλοκη τεχνολογία ψησίματος υψηλής θερμοκρασίας. Τα υλικά είναι ελαφριά, έχουν υψηλή σκληρότητα και έχουν υψηλή αντοχή στη φθορά. Ο Bruno Belamich εξήγησε: “Η θήκη και τα μέρη είναι γυαλισμένα με σκόνη διαμαντιού, όπως ακριβώς τα κοσμηματοπωλεία που γυαλίζουν και κόβουν πολύτιμους λίθους. Για να δημιουργήσει ένα απλό και καθαρό στυλ, ο σχεδιαστής αφαίρεσε τις ωτίδες και ενσωμάτωσε απευθείας τους ιμάντες από καουτσούκ και στις δύο πλευρές του θήκη “Επιπλέον, 12 φωτεινοί μεταλλικοί δείκτες ώρας και λογότυπα έχουν τοποθετηθεί στο εσωτερικό του αντιθαμβωτικού γυαλιού από ζαφείρι.

Το BR 03 Cyber Ceramic έχει τρισδιάστατη και avant-garde σιλουέτα. Είναι εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας σπιτική κίνηση και είναι γεμάτο στυλ ρολογιών πολυτελείας. Η Bell & Ross παρέχει 5 χρόνια εγγύηση για αυτό το νέο μοντέλο.