Ελβετικό Ρεπλικα Ρολόι Millennium Σειράς Mido Helmsman

Το Swiss Mido Watch λανσάρει ένα νέο μοντέλο ρολόι Millennium Series MULTIFORT Helmsman, ερμηνεύοντας αυτό το στιβαρό ρολόι αθλητικού στυλ σε ένα νέο χρωματικό συνδυασμό παγετώνας. Το μπλε καντράν ξεκινά από το αστραφτερό υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα και τη φωτεινή επίστρωση Super-LumiNova, που αντανακλούν το εκθαμβωτικό φως του παγετώνα. Το καντράν δείχνει το πολικό τοπίο χιλιάδων μιλίων πάγου σαν το υπερβολικό κρύο να έχει παγώσει τον χρόνο.

Το νέο Helmsman Series Millennium Watch: Glacier Blue έχει εξαιρετική αντοχή στους κραδασμούς και αδιάβροχες και αντιμαγνητικές ιδιότητες. Είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο και μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες περιβαλλοντικές αλλαγές. Το μοναδικό καντράν σε μπλε του πάγου λάμπει εκθαμβωτικά πάνω στη θήκη και τον ιμάντα από ανοξείδωτο χάλυβα. Ο ντεγκραντέ καντράν είναι διακοσμημένος με κάθετα μερσερισμένα γυαλισμένα μοτίβα, που απηχούν το εμβληματικό στοιχείο Côtes de Genève της σειράς Helmsman, αποτίοντας φόρο τιμής σε αυτό το κλασικό ρολόι που κυκλοφόρησε το 1934. Σειρά τραπεζιών. Οι δείκτες και οι κλίμακες του νέου ρολογιού έχουν επεξεργασία με λευκή φωτεινή επίστρωση Super-LumiNova, η οποία μπορεί να εκπέμπει μπλε-πράσινο φωτεινό φως σε αμυδρά περιβάλλοντα, εξασφαλίζοντας καθαρή ανάγνωση ανά πάσα στιγμή. Ταυτόχρονα, αυτό το ρολόι είναι εξοπλισμένο με πλήρως αυτόματη μηχανική κίνηση Caliber 80 εξοπλισμένο με ελατήριο μαλλιών Nivachron, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει κινητική ενέργεια για έως και 80 ώρες, επιδεικνύοντας εξαιρετική ακρίβεια και δεξιότητες ωρολογοποιίας, επιτρέποντας στο νέο ρολόι να ελέγχει εύκολα διάφορα αθλητικά και αστικά κέντρα. σκηνές, με αγνό Η κομψή εμφάνιση ταιριάζει στο στυλ ενός αστικού τυχοδιώκτη. Ρεπλικα.

Τα μυστικά του παγετώνα, η ομορφιά των λεπτομερειών

Το ρολόι Millennium Series Helmsman: Το Glacier Blue χρησιμοποιεί ένα καντράν μπλε του πάγου, που συμπληρώνεται από ένα λεπτό και λεπτό εφέ ντεγκραντέ και κάθετα μερσεριζόμενα σχέδια γυαλίσματος, που δείχνουν ένα λαμπερό φως σαν συμπυκνωμένο παγετό, δείχνοντας μια τολμηρή και ατρόμητη συμπεριφορά. Η σχεδίαση καντράν του νέου ρολογιού είναι απλή και ευανάγνωστη. Η ζυγαριά και τα τρισδιάστατα χέρια διπλής όψης επεξεργάζονται με λευκή φωτεινή επίστρωση Super-LumiNova, η οποία μπορεί να εκπέμπει μπλε-πράσινο φως σε αμυδρά περιβάλλοντα τη νύχτα, αυξάνοντας τη νυχτερινή αναγνωσιμότητα και δίνοντας στους ανθρώπους ένα σέλας. Εξαιρετικός συνδυασμός πανέμορφων τοπίων. Το διπλής όψεως αντιθαμβωτικό γυαλί ζαφείρι προστατεύει το λεπτό καντράν. Το παράθυρο ημερομηνίας και ημέρας βρίσκεται στις 3 η ώρα στο καντράν. Ο μαύρος δακτύλιος κλίμακας λεπτών και η μπλε φλάντζα κάνουν διακριτική αντίθεση για να εξασφαλίσουν ακριβή ανάγνωση.

Το νέο ρολόι είναι εξοπλισμένο με θήκη και βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο είναι συμπαγές και ανθεκτικό, προστατεύοντας τις στιγμές περιπέτειας του χρήστη, αθλητικής περιπέτειας και αυτο-πρόκλησης. Ο εκθαμβωτικός ανοξείδωτος χάλυβας μερσεροποιείται και γυαλίζεται εναλλάξ, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό και έξυπνο εφέ φωτός και σκιάς, δείχνοντας ένα κομψό και σπορ στυλ.

Ακριβές και αποτελεσματικό

Με έναν ακριβή και ισχυρό πυρήνα για να ανταπεξέρχεται σε διάφορες προκλήσεις περιπέτειας, το νέο Helmsman Series Millennium Watch – Glacier Blue χρησιμοποιεί την εμβληματική πλήρως αυτόματη μηχανική κίνηση της μάρκας Caliber 80 και είναι εξοπλισμένο με μια νέα γενιά υψηλής τεχνολογίας ελατηρίου μαλλιών Nivachron για εξασφάλιση εξαιρετικής απόδοσης. το αυτόματο ταλαντευόμενο βάρος είναι διακοσμημένο με Classic Côtes de Genève, το οποίο μπορεί να παρατηρηθεί μέσω της διαφανούς βάσης. Χάρη στην αποθήκευση κινητικής ενέργειας έως και 80 ωρών, το Swiss Mido Helmsman Series Millennium Watch παρέχει μια ισχυρή εγγύηση για κάθε συναρπαστική περιπέτεια.

Η Swiss Mido χρησιμοποιεί αυτή τη δουλειά για να επιδείξει τις εξαιρετικές δεξιότητες ωρολογοποιίας της μάρκας δίνοντας στο ρολόι της σειράς Helmsman Millennium έναν εντυπωσιακό μπλε τόνο του παγετώνα που συνδυάζει σπορ, ακρίβεια και ανθεκτικότητα.