Η Σειρά Longines Master Λανσάρει Νέο Στυλ Κλήσης Μικρών Δευτερολέπτων, Φθηνα Ρολογια

Τηρώντας τη σταθερή κληρονομιά της Longines στην ωρολογοποιία και το κλασικό στυλ σχεδίασης, η σειρά Master λανσάρει ένα ρολόι από ανοξείδωτο χάλυβα διαμέτρου 38,5 mm με καντράν μικρού δευτερολέπτου, μέτριου μεγέθους και μοναδικό.

Οι αραβικοί αριθμοί και οι μαύροι δείκτες έρχονται σε έντονη αντίθεση με το καντράν, δημιουργώντας μια λεπτή αίσθηση αρμονίας. Ο μικρός επιλογέας δευτερολέπτων που έχει ρυθμιστεί στις 6 η ώρα είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του ρολογιού και η εμφάνιση λεπτών με χάντρες στη φλάντζα προσθέτει λίγη κομψότητα στην εμφάνιση.

Επιπλέον, δύο άλλα εντυπωσιακά νέα ρολόγια κυκλοφορούν επίσης στη σειρά. Το ένα έχει ένα ασημί καντράν με αμμοβολή με μπλε ατσάλινους δείκτες και αραβικούς αριθμούς. Το άλλο έχει ένα σκούρο γκρι ανάγλυφο καντράν με 5N κόκκινο χρυσό δείκτες και κλίμακες.

Εμπνευσμένο από το αναμνηστικό ρολόι που κυκλοφόρησε η Longines το 2022 για να γιορτάσει την 190η επέτειό του, το καντράν της νέας σειράς Master χρησιμοποιεί τεχνολογία χάραξης σφραγίδων, δίνοντας στο ρολόι ένα καθαρό και κομψό αισθητικό στυλ. Μέσα από τη διάφανη θήκη πίσω, η εξαιρετική λειτουργία του κινήματος L893 φαίνεται με μια ματιά. Η μηχανική κίνηση αυτού του ρολογιού έχει ενσωματωμένο ελατήριο σιλικόνης και αποθεματικό ισχύος περίπου 72 ωρών. Φθηνα ρολογια.

Το νέο ρολόι της σειράς Masterpiece είναι εξοπλισμένο με μαλακό και υπέροχο γκρι δερμάτινο λουράκι αλιγάτορα, τριπλή πτυσσόμενη πόρπη ασφαλείας και συσκευή push-open, η οποία είναι ασφαλής και εύκολη στη χρήση. Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 30 μέτρα και απολαμβάνει την πενταετή εγγύηση της Longines.

Η νέα σειρά Masterpiece με κλασικό καντράν μικρού δευτερολέπτου επιδεικνύει την τεχνογνωσία της Longines στην ωρολογοποιία και την κομψή αισθητική της.

[Περιγραφή παρακολούθησης]

Αριθμός ρολογιού Longines Master Series: L2.843.4.93.2

Το νέο ρολόι της σειράς Masterpiece της Longines έχει νέο μικρό καντράν δευτερολέπτων στις 6 η ώρα, κληρονομώντας το κλασικό κομψό στυλ της Longines και επιδεικνύοντας εξαιρετική ποιότητα με εξαιρετική δεξιοτεχνία στην ωρολογοποιία και εξαιρετικές λεπτομέρειες. Το ρολόι υιοθετεί μια θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα διαμέτρου 38,5 mm εξοπλισμένη με τη μηχανική κίνηση αυτοπεριέλιξης L893. το μοναδικό καντράν σε χρώμα σολομού χρησιμοποιεί τεχνολογία χάραξης σφραγίδων με αραβικούς αριθμούς και μαύρους δείκτες, αποπνέοντας μια κομψή ρετρό ατμόσφαιρα. Το απαλό και πανέμορφο γκρι δερμάτινο λουράκι αλιγάτορα έχει μια τριπλή πτυσσόμενη πόρπη ασφαλείας και μια συσκευή push-to-open, δημιουργώντας μια αρμονική και αρμονική αισθητική.

Αριθμός ρολογιού Longines Master Series: L2.843.4.73.2

Το νέο ρολόι της σειράς Masterpiece της Longines έχει νέο μικρό καντράν δευτερολέπτων στις 6 η ώρα, κληρονομώντας το κλασικό κομψό στυλ της Longines και επιδεικνύοντας εξαιρετική ποιότητα με εξαιρετική δεξιοτεχνία στην ωρολογοποιία και εξαιρετικές λεπτομέρειες. Το ρολόι υιοθετεί κάσα από ανοξείδωτο χάλυβα διαμέτρου 38,5 mm και είναι εξοπλισμένο με τη μηχανική κίνηση αυτοπεριέλιξης L893. Το ασημί καντράν με αμμοβολή χρησιμοποιεί τεχνολογία χάραξης σφραγίδων, με αραβικούς αριθμούς και μπλε δείκτες από ανοξείδωτο ατσάλι, που αναδεικνύει το απλό και κομψό στυλ του καντράν. Το απαλό και πανέμορφο γκρι δερμάτινο λουράκι αλιγάτορα έχει μια τριπλή πτυσσόμενη πόρπη ασφαλείας και μια συσκευή push-to-open, δημιουργώντας μια αρμονική και αρμονική αισθητική.

Αριθμός ρολογιού Longines Master Series: L2.843.4.63.2

Το νέο ρολόι της σειράς Masterpiece της Longines έχει νέο μικρό καντράν δευτερολέπτων στις 6 η ώρα, κληρονομώντας το κλασικό κομψό στυλ της Longines και επιδεικνύοντας εξαιρετική ποιότητα με εξαιρετική δεξιοτεχνία στην ωρολογοποιία και εξαιρετικές λεπτομέρειες. Το ρολόι υιοθετεί ένα περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα διαμέτρου 38,5 χιλιοστών εξοπλισμένο με τη μηχανική κίνηση αυτοπεριέλιξης L893. το σκούρο γκρι ανάγλυφο καντράν χρησιμοποιεί τεχνολογία χάραξης σφραγίδων με αραβικούς αριθμούς και δείκτες από κόκκινο χρυσό 5N από ανοξείδωτο ατσάλι, αποπνέοντας μια κομψή ρετρό ατμόσφαιρα. Το απαλό και πανέμορφο γκρι δερμάτινο λουράκι αλιγάτορα έχει μια τριπλή πτυσσόμενη πόρπη ασφαλείας και μια συσκευή push-to-open, δημιουργώντας μια αρμονική και αρμονική αισθητική.