Αξίζει Να Αγοράσετε Το Ρολόι Replica IWC Pilot;

Η θήκη αυτού του ρολογιού ρεπλίκα IWC Pilot είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και χρησιμοποιείται η διαδικασία βουρτσίσματος και γυαλίσματος. Η θήκη είναι πολύ λεπτή και γυαλισμένη. Αυτό το αντίγραφο IWC Pilot Chronograph Le Petit Prince είναι διαφορετικό από το αντίγραφο IWC Pilot Chronograph Le Petit Prince. Το ρεπλίκα IWC Pilot ρολόι είναι μια εικόνα ενός αεροπλάνου jet και έχει μεγαλύτερη γοητεία του πιλότου. Ισχυρός.

Το λουράκι αυτού του ρολογιού ρεπλίκα IWC είναι ένα μαλακό μαύρο λουράκι από μοσχάρι. Η εσωτερική πλευρά του ιμάντα είναι καφέ, κόκκινο μοσχάρι, το οποίο έχει όμορφο χρώμα και έχει καλή υφή. Είναι το δερμάτινο λουράκι μοσχάρι πολύ λεπτό και μαλακό και η ευθυγράμμιση παραμένει το τριχωτό της κεφαλής του ιμάντα, οι λεπτομέρειες τονίζουν την υψηλή ποιότητα αυτού του ρολογιού IWCreplica και φθηνά ρεπλίκα ρολογιών κάτω των 50 $.

Τώρα κάνουμε μια ποιοτική επιθεώρηση στην αρχή. Μόνο μετά τον έλεγχο του ρολογιού αποστέλλεται, το οποίο εγγυάται την ποιότητα των ρολογιών ρεπλίκα και εγγυάται ότι μπορείτε να αγοράσετε τα καλύτερα ψεύτικα ρολόγια με τη χαμηλότερη τιμή. Συνολικά, αυτό το μαύρο ρολόι ρεπλίκα IWC έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του και είναι πραγματικά ψεύτικο. Η χειροτεχνία, η ακρίβεια και η ποιότητα στο πίσω μέρος δεν θα σας κάνουν να το μετανιώσετε.

Από το μπροστινό μέρος αυτού του ρολογιού ρεπλίκα IWC, μπορείτε να δείτε ότι η κατασκευή είναι ιδιαίτερα τακτική. Συνεχίζοντας τη σχεδίαση κλήσης με ένα μικρό δεύτερο χέρι στη θέση 9 η ώρα της εποχής του ρολογιού τσέπης, προστέθηκε μια οθόνη εφεδρικής ισχύος 7 ημερών στη θέση 3 η ώρα για μια αρμονική διάταξη.

Το μπλε χρώμα αυτού του ρολογιού ρεπλίκα IWC προέρχεται από δύο διαφορετικές διαδικασίες. Τα χέρια αντιμετωπίζονται με παραδοσιακό μπλε ψημένο, και η θερμοκρασία χρησιμοποιείται για να σχηματίσει ένα στρώμα οξείδωσης μπλε αραβοσίτου στα χέρια. Χρησιμοποιώντας ένα μεγεθυντικό φακό για να παρατηρήσουμε την παραγωγή των ρεπλίκων IWC, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι η χειροτεχνία είναι αρκετά καλή. Η εκτύπωση δύο χρωμάτων (κόκκινο, μαύρο) είναι πολύ ευαίσθητη, χωρίς αλληλεπικάλυψη και σταυροχρωμία. Για να διασφαλιστεί ότι η ανάγνωση είναι απλή, γρήγορη και ακριβής.