Ανάλυση Ποιότητας Replica Panerai Luminor Pam498 Ultimate Εδιτιων

Η νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Replica Panerai Luminor PAM498 υιοθετεί τη νέα κίνηση P9000. Η νέα ειδική έκδοση “Blessed Characters” συμβολίζει τη μακροζωία, τον πλούτο, το Corning, την καλή αρετή και το καλό τέλος. Ας ρίξουμε μια ματιά στην ποιότητα του ρεπλίκα Panerai Luminor PAM498.

Πρώτα απ ‘όλα, ας ρίξουμε μια ματιά στο μοναδικό σχήμα αυτού του ρολογιού Panerai, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 316, το οποίο είναι ανθεκτικό στη φθορά και στις γρατσουνιές. Συνεπής, πολύ ακριβής κατασκευή! Το σχέδιο κλήσης 6 σημείων ολοκληρώνει τις πινελιές της λέξης “Fu”. Είναι σε αρμονία με το καντράν και την κλίμακα Panerai. Τα καθαρά μπεζ χέρια και οι δείκτες ώρας κλίμακας στο καντράν δεν είναι πολύ έντονα σε αντίθεση με το καντράν. Το οπτικό αποτέλεσμα της παράστασης είναι πιο απαλό και κάνει τους ανθρώπους να φαίνονται πολύ άνετα. Έχει ιδιαίτερη σημασία για τη συντήρηση και τη συντήρηση.

Το αντίγραφο της Panerai παρακολουθεί τη διάταξη κλήσης του Yahei, με το παράθυρο εμφάνισης της λειτουργίας ημερολογίου του ρολογιού στις 3 η ώρα, τα μικρά δευτερόλεπτα του ρολογιού στις 9 η ώρα και οι λέξεις στο καντράν επαναφέρονται τέλεια στο αρχικό σχέδιο, ειδικά τα μικρά γράμματα περίπου στις 6 η ώρα είναι πολύ ακριβείς και το χειρόγραφο είναι πολύ σαφές. Δεν υπάρχει καθόλου συμφόρηση ή κλίση. Μπορεί να φανεί ότι οι λεπτομέρειες των ρολογιών Panerai Swiss replica είναι σχολαστικές!

Το στέμμα του ρολογιού ρεπλίκα Panerai χρησιμοποιεί ένα τυπικό σχέδιο σε σχήμα γραναζιού και τα γύρω δόντια γυαλίζονται με μεγάλη ακρίβεια. Το εξωτερικό μέρος διαθέτει επίσης μια κλασική συσκευή γεφυρών Panerai, η οποία όχι μόνο παρέχει καλή προστασία για το στέμμα. Ακόμα περισσότερο, αυτό το ρεπλίκα Panerai βελτίωσε την υψηλή ποιότητα προβολής! Τα γράμματα στο κάτω μέρος είναι πολύ ακριβή και το χειρόγραφο είναι πολύ σαφές. Δεν υπάρχει ελάττωμα στην κατεύθυνση σχεδίασης. Με το διαφανές κατώτατο σχέδιο, μπορείτε να δείτε ότι οι διαδικασίες λείανσης και σκάλισμα στο πάνω μέρος της κίνησης είναι έντονες, καθιστώντας την κάτω όψη Απεριόριστη πρόσβαση σε γνήσια, τέλεια!

Τα ρολόγια Panerai replica χρησιμοποιούν τη νέα κίνηση P9000 V2 στην κίνηση! Η θέση του τροχού ζυγοστάθμισης και του καταστρώματος τροχών ισορροπίας είναι απολύτως συνεπής με το γνήσιο γνήσιο Panerai, το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό από την εμφάνιση του εσωτερικού 7750. Ο σχεδιασμός της ολοκληρωμένης κίνησης βελτιώνει σημαντικά τη σταθερότητα και την ακρίβεια της κίνησης και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κινήματος. Η ραφή και στις δύο πλευρές του δερμάτινου ιμάντα είναι πολύ αυστηρή και η κατασκευή είναι πολύ ακριβής. Η υφή του πραγματικού δέρματος είναι επίσης πολύ καλή. Ο κλασικός σχεδιασμός της πόρπης κάνει το εφέ φθοράς πιο ασφαλές, αξιόπιστο, απλό και βολικό!

Περίληψη: Αυτό το ρεπλίκα Panerai Pam498 με διακριτικό στιλ μάρκας κληρονομεί επίσης την κλασική σχεδίαση της Panerai και αναπαράγεται πολύ υπέροχα. Η κυρίαρχη εμφάνιση έχει την αίσθηση της αδιαχώριστης και το αποτέλεσμα είναι πιο υφή! Εάν δεν ξέρετε ποιος πωλεί τα καλύτερα ρεπλίκα ρολόγια, εμπιστευτείτε το επίπεδο τεχνικής μας.