patek philippe αντίγραφο είναι το μοναδικό στυλ ενός σπορ Το ρολόι

Έως το 2015, η ελβετική πολυτέλεια ρολόι patek philippe αντίγραφο μπαίνει σε μια δεύτερη ζώνη ώρας και ημερομηνίας ref.5524 Calatrav τοπική λειτουργία αεροπόρος χρόνο ρολόι ταξιδιού, ως το πρώτο σύγχρονο πιλοτικό ρολόι της μάρκας, patek philippe αντίγραφο είναι το μοναδικό στυλ ενός σπορ Το ρολόι, μόλις κυκλοφόρησε, έχει προσελκύσει ευρεία προσοχή και έχει γίνει ο ιδανικός σύντροφος καρπού για επαγγελματίες ταξιδιώτες. 2018, patek philippe αντίγραφο και πάλι για τις νέες Καλατράβα χρόνος ταξιδιού στο σπίτι της πτήσης ρολόι δύο κεφάλαια αυξήθηκε χρυσό με καφέ γραμμή, που δείχνει μαύρο αποτέλεσμα κλίση. Ένα μοναδικό ρολόι που αποτίει φόρο τιμής στα παραδοσιακά ρολόγια πτήσης της Patek Philippe, κάνει ντεμπούτο. Παρακάτω, ας ρίξουμε μια ματιά
Ως ένα από τα μοναδικά μάρκα των παραδοσιακών λειτουργιών, patek philippe αντίγραφο πίνακες ζώνη ώρας από τη γέννησή του, και αργότερα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διπλή ζώνη ώρας μπορεί γρήγορα συνάρτηση μεταφοράς, η καινοτομία υπήρξε πρωτοπόρος στον πίνακα ζώνη ώρας. Να στηρίξει την «παράδοση σεβασμού και της καινοτομίας για τη δημιουργία» έννοια, τώρα έχουμε 175 χρόνια της ιστορίας της Patek Philippe να βελτιώσει την αρχική διπλή ζώνη ώρας της συσκευής για να γίνει πιο τελειοποιημένη, έτσι εκ νέου ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1996. Πατώντας δύο κουμπιά ενσωματωμένα στην κάσα του ρολογιού, το χέρι την ώρα μπορεί να κάνει επίδειξη τοπική ώρα σε ωριαία βάση για να πάει προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, αυτή η χρονική ζώνη μπορεί να διαχωριστεί, όταν το μέσο αποστάτη και σύστημα μετάδοσης κίνησης, χωρίς προηγούμενο μηχανική αίσθηση λειτουργίας . Το patek philippe αντίγραφο όχι μόνο διατηρεί την αυθεντική αίσθηση του εργαλείου με στυλ, αλλά δίνει και το ρολόι ξεχωριστή πολυτέλεια και κλασική γεύση.
λειτουργία της απεικόνισης ζώνη δεύτερη φορά Εύκολος συντονισμός, μόνο δύο συσκευή συντονισμού πατώντας στο εξωτερικό άκρο της αριστερής πλευράς της υπόθεσης, η τοπική ώρα ώρα θα φθορισμού σε μία περιστροφή ωριαία βάση δεξιόστροφα (συσκευή Τύπου 8-bit ) ή προς τα αριστερά (θέση 10 η ώρα τη συσκευή πιέζοντας), και δεν επηρεάζει την ακρίβεια του ρολογιού χρόνου μετακίνησης, πιο εύκολη και γρήγορη. (Αν το ζωντανό προέλευσης, η κοίλη βελόνα μπορεί να επικαλύπτεται με την ώρα το χέρι) Αξίζει να σημειωθεί ότι η διπλή ζώνη ώρας είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα κουμπί αλιευμάτων ασφαλείας Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας να αποφύγετε την κατά λάθος απορρυθμιστεί τοπική ώρα.
Επιπλέον, ωμέγα ρεπλίκα έχει διάμετρο περίπτωση των 37,5 χιλιοστών, ελαφρώς μεγαλύτερη για τις γυναίκες, αλλά και το ταξίδι στο χρόνο αεροπόρος δείτε αυτό το στυλ, αλλά η ατμόσφαιρα της επαρκούς μεγέθους ώστε να παρακολουθήσουν πιο ελκυστική. Αφήστε τις γυναίκες που αγαπούν το στυλ αεροπόρων να απολαύσουν την εκπληκτική γοητεία τους.
Η θήκη ρολογιών είναι κατασκευασμένη από ροζ χρυσό και το μπροστινό μέρος είναι γυαλισμένο και γυαλισμένο, γεγονός που την καθιστά όμορφη και όμορφη. Στρογγυλεμένες τόξο έχει επεκταθεί στις περιπτώσεις προεξοχές, μπορεί να ταιριάζει καλύτερα το ρολόι στον καρπό, εργονομικό ρυθμίσεις.
Rose Gold Crown ρολόι στην αριστερή πλευρά της ρετούς ολίσθησης υφή από γυαλισμένο, να χειριστεί πρώτης κατηγορίας, είναι εύκολο να ρυθμίσετε την καθημερινή ώρα. Το μοτίβο LOGO της μάρκας είναι χαραγμένο σε αυτό, δίνοντας στο ρολόι τη δική του μοναδική αισθητική.
Ένα σαφές και ευανάγνωστο πάνελ που υπογραμμίζει την παράδοση του πεδίου audemars γουρουνάκι αντίγραφο. Μαύρο / καφέ καντράν κλίση, τοποθετημένη σε ένα λευκό επίχρισμα φωσφόρου προοπτική υπερκείμενης χαρακτικής αυξήθηκε χρυσό αραβικά ψηφία και μια ράβδο εντυπωσιακό φωταύγειας χέρια, έτσι ώστε οι χρόνοι δείχνουν μια πιο σαφή και ευδιάκριτα. 6:00 θέση ενός βοηθητικού δίσκου αναλογική ημερομηνία εμφάνισης, εντυπωσιακό πορτοκαλί «1» αντιπροσωπεύει την πρώτη κάθε μήνα, με 31 διακρίνονται σαφώς, η οποία παρακολουθεί έγινε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.
Στο σκοτεινότερο περιβάλλον, ο δείκτης και το χρονικό σημάδι εκπέμπουν ένα φωτεινό νυχτερινό φως, το οποίο κάνει την επιφάνεια πιο όμορφη κατά την ανάγνωση. Επίσης, προσέξτε τη θέση του 3,9 πόντους, με ένα τοπικό (LOCAL) και αρχική θέση της κατοικίας (HOME) ημέρα οθόνη και νύχτα, μέρα και νύχτα, αυτή η λειτουργία μπορεί να δείξει την υπόθεση χρήστη δύο μέρη.
Με πίσω μέσω της διαδικασίας του πίσω καλύμματος, Caliber 324 C FUS αυτόματη περιέλιξη μηχανική κίνηση θα εμφανιστεί μπροστά, ειδικότερα, χαραγμένο 21Κ χρυσό Calatrava Doji κεντρικό αυτόματο εκκρεμές Tuo. Όπως και η ζώνη ώρας της συσκευής, αυτό το περίφημο δομή είναι εξαιρετικά λεπτή κίνηση, μετά από προσεκτική περιποίηση, ενσωματώνει πλήρως η καινοτομία Patek Philippe που επέφερε η προηγμένη μηχανική ωρολογοποιίας. Το ρολόι διαθέτει αποθέματα ισχύος 35-45 ωρών και ημερήσια αδιάβροχη βαθμολογία 60 μέτρων.
Με καφέ δερμάτινο λουράκι και μπεζ ραφή, η υφή είναι άνετη και κομψή.

18K αυξήθηκε χρυσό ζώνη σύνδεσμο σχήματος U pin πόρπη με 18K αυξήθηκε χρυσό περίπτωση απηχεί, για να δείξει την συνολική αισθητική του αυτό το ρολόι.
Cartier ρεπλίκα άλλαξε την πρώην ναυτικό μπλε δίσκο λευκό χρυσό στυλ, με καφέ καντράν κλίση με καφέ λουράκι φέρνει γεμάτο ρετρό, πολυτελή χαρακτηριστικά, τη λειτουργικότητα και την ενσωμάτωση του σχεδιασμού με μια αρσενική γοητεία, δίνοντας το μάτια ενός Μια αίσθηση φωτός. Εάν σας αρέσει αυτό το ρολόι, τότε ίσως να θέλετε να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή.

Τώρα, η σφραγίδα της Γενεύης απαιτεί επίσης λειτουργικές δοκιμές. Ελέγξτε όλες τις λειτουργίες του ρολογιού για να διασφαλίσετε την καλή λειτουργία. Επιθεώρηση των στοιχείων για την εξασφάλιση της ομαλής πρόκληση ημερολόγιο, οι τρεις ζήτησε από την κανονική χρονομέτρησης, χρονομέτρησης κανονική εκκίνηση, διακοπή και επαναφορά, και ούτω καθεξής.
Αντοχή στο νερό τώρα περιλαμβάνονται επίσης ένας παράγοντας για να εξετάσει, με το ρολόι της Γενεύης σφραγίδα πρέπει να ελέγχονται τουλάχιστον 3 bar (περίπου 30 μέτρα). Όσον αφορά την ακρίβεια, το σφάλμα του ρολογιού δεν πρέπει να υπερβαίνει το ένα λεπτό μετά από επτά ημέρες. Το αποθεματικό ισχύος εξετάζεται επίσης για να διασφαλιστεί ότι τηρείται η ελάχιστη εγγυημένη τιμή.