Το Glashütte Original Επιλέγει Εξαιρετικά Ρολογια Φθηνα Για Να Θυμάστε Την Αγάπη Σας

Το φεγγάρι λέει ρομαντισμό και η εκκεντρικότητα είναι προτίμηση. Το αυθεντικό ετήσιο ημερολόγιο και το ρολόι φάσης της σελήνης της Glashütte χρησιμοποιούν ένα εξαιρετικά αναγνωρίσιμο καντράν εκκεντρικού σχεδιασμού. Η δεξιά πλευρά του καντράν. Το παράξενο ετήσιο ρολόι ημερολογίου είναι εξοπλισμένο με ένα μοναδικό δαχτυλίδι εμφάνισης μηνών. Κάτω από το παράθυρο μήνα με κυρτό κρύσταλλο ζαφείρι, ο αριθμός του τρέχοντος μήνα εμφανίζεται με μαύρο χρώμα, το οποίο είναι σαφές με μια ματιά. το ολοκαίνουργιο αυτο-κατασκευασμένο κίνημα αυτόματου περιέλιξης Caliber92-09 παρέχει έως και 100 ώρες Reserve ισχύος και για πρώτη φορά χρησιμοποιούνται ελατήρια σιλικόνης σε εκκεντρικά ρολογια φθηνα, έτσι ώστε ο εσωτερικός «πυρήνας» να έχει πιο ζωτικής σημασίας αντιμαγνητικά ικανότητα. Το εκκεντρικό ρολόι φάσης φεγγαριού είναι εξοπλισμένο με πράσινο καντράν του δάσους και ίδιο χρώματος λουράκι από δέρμα αλιγάτορα Λουιζιάνα, που δείχνει ρομαντικά συναισθήματα ανάμεσα στην αχνή βλάστηση. Αυτό το ζευγάρι ρολογιών ενσωματώνει την εκκεντρική αγάπη σε κάθε στιγμή και τα αστέρια και το φεγγάρι συνοδεύουν το ένα το άλλο κάθε λεπτό και δευτερόλεπτο.

Πηγαίνετε χέρι-χέρι.

Η πρωτότυπη πρωτοποριακή σειρά ρολογιών χρονογράφου SeaQ της Glashütte και ρολογιών με επικάλυψη διαμαντιών SeaQ δείχνουν τον λαμπερό ρομαντισμό της αστρικής θάλασσας σε βαθύ μπλε. Το ρολόι SeaQ διαθέτει λειτουργία υποβρύχιου χρονογράφου flyback και κεντρικό σταμάτημα δευτερόλεπτα. Το αυτο-τυλιγμένο κίνημα Caliber 37-23 συνδυάζει αντοχή, ακρίβεια και ευκολία στη χρήση και έχει χρόνο λειτουργίας έως και 70 ώρες. Το ελατήριο μαλλιών πυριτίου έχει ισχυρή αντιμαγνητική ικανότητα, επιτυγχάνοντας πιο σταθερή ταλάντωση και μεγαλύτερη ακρίβεια χρόνου ταξιδιού. Η περιστρεφόμενη στεφάνη του ρολογιού SeaQ είναι διακοσμημένη με 47 διαμάντια κοπής μπριγιάν και ένα ζαφείρι. Η διάμετρος των 39,5 mm είναι άνετη και όμορφη στη χρήση. Και τα δύο μάτια χρησιμοποιούν θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν περιστρεφόμενη στεφάνη μονής κατεύθυνσης. Οι δείκτες και οι κλίμακες του ρολογιού είναι επικαλυμμένες με φωτεινή επίστρωση Super-LumiNova, έτσι ώστε το ρολόι να μπορεί να κρατά μια ακριβή ώρα σε σκοτεινό περιβάλλον. Όταν οι δύο άνθρωποι που αγαπάς περπατούν με θάρρος δίπλα-δίπλα, εδώ γράφεται ο ρομαντισμός σε αυτόν τον κόσμο.

Η συμπάθεια και η αγάπη είναι άπειρες.

Ο συνδυασμός του αρχικού ρολογιού Senator Excellence Large Calendar Moon Phase της Glashütte και του γυναικείου ρολογιού Serenade, μπορούμε να πούμε ότι έχουν τα χαρακτηριστικά τους και αλληλοσυμπληρώνονται. Το ρολόι Senator Excellence Large Calendar Moon Phase ακολουθεί την απλή σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς Senator. Η θήκη από κόκκινο χρυσό 18 καρατίων διαμέτρου 40 χιλιοστών συνδυάζεται με ένα ασημί-λευκό παγωμένο καντράν, το οποίο είναι ήρεμο και ικανό. η οθόνη φάσης μπλε σελήνης στις 10 η ώρα αλληλεπιδρά με τους μπλε ατσάλινους δείκτες. Αντηχώντας, κομψή και ασυνήθιστη, η μοναδική μεγάλη οθόνη ημερολογίου της μάρκας είναι ρυθμισμένη στις 4 η ώρα και η εξαιρετική δεξιοτεχνία είναι παντού στις όμορφες λεπτομέρειες. Το ρολόι Serenade παρουσιάζεται σε φρέσκο και καθαρό λευκό, αποκαλύπτοντας την έμφυτη κομψότητά του. 52 διαμάντια κοπής μπριγιάν είναι ενσωματωμένα στη στεφάνη από ροζ χρυσό 18 καρατίων, που λάμπει εκθαμβωτικά. Η επιλογή αυτού του ζευγαριού κλασικών ρολογιών με καλό γούστο θα κάνει την αγάπη να μην σβήσει ποτέ με την πάροδο του χρόνου.

Στη συντεταγμένη του χρόνου, η αγάπη είναι ατελείωτη. Η Glashütte Original ελπίζει ότι εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο θα συνδυάσετε τον πολύτιμο χρόνο και τη βαθιά στοργή, θα τον συμπυκνώσετε στον καρπό σας και θα γίνετε ο αιώνιος μάρτυρας του αμοιβαίου σεβασμού και της σιωπηρής κατανόησης.