Τι Θα Λέγατε Για Την Ποιότητα Του Ρολογιού Ρεπλίκα Breguet Classique Series 5177BA;

Το λεπτό ρολόι, το κλασικό σχέδιο, θα δώσει στην εικόνα σας ένα μπόνους για πάντα, αλλά δεν θα σας κάνει να νιώσετε άβολα. Το να φοράτε δεν θα τσιμπήσει τον καρπό σας όταν εργάζεστε, και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι διογκώνεται σε μια μεγάλη τσάντα στη μανσέτα σας και το κλασικό στυλ δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί. Σήμερα μας φέρνει ένα λεπτό ρεπλίκα ρολόι προς πώληση. Αν δεν ξέρετε ποιος πωλεί τα καλύτερα ρολόγια ρεπλίκα, ρίξτε μια ματιά στο τελευταίο μου ρολόι ρεπλίκα σειρά Breguet Classique 5177BA που παρουσιάστηκε από εμάς, αυτή τη φορά κυκλοφόρησε τρία μοντέλα του ασημιού, της θήκης χρυσού και του χρυσού. Ενότητα, ακολουθήστε με για να δείτε πώς είναι η ποιότητα;

Συνολική σύγκριση: Συνολικά, το αντίγραφο Breguet Classique σειρά 5177BA επαναφέρει τέλεια το πρωτότυπο. Η διάμετρος του δίσκου είναι 38 mm. Η ακτίνα και η κλίμακα του καντράν ερμηνεύουν τέλεια τις αρχικές λεπτομέρειες και τη γοητεία. Είναι δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ αληθινού και ψεύτικου.

Μετωπική σύγκριση: Η γυάλινη επιφάνεια “διπλού τόξου” από κρύσταλλο ζαφείρι χρησιμοποιείται μαζί με το πρωτότυπο και η επιφάνεια του καθρέφτη είναι επικαλυμμένη με αντιθαμβωτική επίστρωση, η οποία είναι διαφανής και φωτεινή. Η διαφάνεια και η αντανάκλαση της επιφάνειας του καθρέφτη συνάδουν με το πρωτότυπο.

Λόγος πρόσωπο με πρόσωπο: Breguet ρεπλίκα ρολόγια προσώπου ΛΟΓΟΤΥΠΟ αναλογία μεγέθους, σχήμα και πρωτότυπο. Το μέγεθος και η κλίμακα του πλαισίου ημερολογίου στις τρεις είναι επίσης καλά ελεγχόμενο. Ο πίνακας είναι κατασκευασμένος από σμάλτο με μπλε χάλυβα χέρια. Το χρώμα και η κατασκευή είναι ίδια με το πρωτότυπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το λέιζερ κατά της παραχάραξης λέιζερ κάτω από τον άξονα του κυριολεκτικού δείκτη παρουσιάζεται επίσης τέλεια.

Σύγκριση κινήσεων: Η κίνηση του ρολογιού αντιγράφου Breguet χρησιμοποιεί τις εισαγόμενες ιαπωνικές κινήσεις 9015 για να τροποποιήσει τη μηχανική κίνηση Cal.777 και οι λεπτομέρειες της κίνησης είναι επίσης διαθέσιμες. Σημειώσεις για να φέρετε το ρολόι πιο κοντά στο πρωτότυπο.

Σύγκριση κατώτατου καλύμματος: Το κάτω κάλυμμα είναι επίσης κατασκευασμένο από γυαλί ζαφείρι με το πρωτότυπο, η επιφάνεια του καθρέφτη είναι πολύ διαφανής, η κίνηση με μια ματιά.
Σύγκριση του ιμάντα: Για το λουρί, επιλέξαμε το εισαγόμενο ρολόι Breguet διακοσμημένο με μοσχάρι. Η υφή είναι σχεδόν ίδια με την αρχική. Το υλικό είναι μαλακό και η εμπειρία φθοράς δεν είναι λιγότερο από το πρωτότυπο. Το λογότυπο πολύτιμων μετάλλων στο πίσω μέρος της πόρπης ταιριάζει επίσης με το πρωτότυπο.

Περίληψη: Αυτό το ρεπλίκα Breguet χρησιμοποιεί την κλασική σχεδίαση τριών χεριών. Στο λευκό καντράν ανατίθενται χέρια από χάλυβα μπλε-χάλυβα σε στυλ Breguet για να παρουσιάσουν μια εκλεπτυσμένη ομορφιά. Ο κλασικός σχεδιασμός συχνά δεν απαιτεί πολλές ακατάστατες λειτουργίες και τεχνολογία. Έχουμε επίσης λεπτομερή εργασία σε αυτήν την ενότητα, η οποία είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πρωτότυπο, ειδικά όσον αφορά το δείκτη, τον καθρέφτη και το πάχος. Είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να φορούν επίσημα φορέματα, δείχνοντας την εξαιρετική πλευρά της ακρίβειας.