Τα ρολόγια Rolex 2019 της Βασιλείας προβάλλουν έξι νέες ανακαλύψεις

Η έκθεση της Βασιλείας το 2019 έχει τελειώσει, και αυτή με την μεγαλύτερη προσοχή, χωρίς αμφιβολία, είναι η Rolex. Ωστόσο, ο Rolex δεν δίνει υπαινιγμό όπως το Tudor φέτος, έτσι τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και μερικοί φίλοι ρεπλίκα ρολόγια έχουν τις δικές τους εικασίες, το μοιράζεστε εδώ.

ένα: νέο Milgauss

Τα τελευταία χρόνια, τα περισσότερα επαγγελματικά χαλύβδινα ρολόγια της Rolex έχουν επανασχεδιαστεί, αλλά ένα δημοφιλές στυλ δεν έχει ενημερωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι ρολόγια Rolex Milgauss ρεπλίκα. Ίσως αναφερόμενος στη νέα θάλασσα, εξέφρασαν την εικασία ότι ο Milgauss θα ήταν μια αναβάθμιση από μέσα προς τα έξω. Όπως φαίνεται παραπάνω, ο επιλογέας είναι κυρίως μαύρος, διακοσμημένος με κόκκινο, κομψό, απλό και ατμοσφαιρικό. Η κίνηση μπορεί να επικαιροποιηθεί σε μια νέα γενιά 32 κινήσεων. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βελτιωθεί η απόδοση της αντι-μαγνητικής απόδοσης. Η άποψη αυτή βασίζεται κυρίως στις προσπάθειες και τα επιτεύγματα του ανταγωνιστή της Rolex Omega σε αντι-μαγνητικά χρόνια.

2: Ρολόι υποβρύχιο 36 ρεπλίκα

Λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη προσοχή που ασκείται στην αγορά γυναικείων ρολογιών από τα μεγάλα σήματα ρολογιών τα τελευταία χρόνια, ξεκινούν νέα ρολόγια που προσελκύουν τους σημερινούς καταναλωτές γυναικών. Λαμβάνοντας υπόψη την αλλαγή χρώματος, αλλάζοντας το μαργαριτάρι ή απλώς συρρικνώνοντας το μέγεθος του ρολογιού των ανδρών και στη συνέχεια καθορίζοντας ένα διαμάντι είναι η πρακτική των πιο επαγγελματικών μάρκας ρολογιών, όπως τα γυναικεία ρολόγια, τα οποία δεν μπορούν να ευχαριστήσουν τους θηλυκούς καταναλωτές. Αρέσουν επίσης ρολόγια κατάδυσης, αθλητικά ρολόγια και μεγάλα ρολόγια. Ως εκ τούτου, εικάζουν ότι Rolex είναι πιθανό να ξεκινήσει το υποβρύχιο 36 ρολόι φέτος. Το 36 είναι το κλασικό μέγεθος του Rolex και τώρα είναι επίσης ένα πολύ ουδέτερο μέγεθος, όχι μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για εκείνους που έχουν ένα λεπτό καρπό ή ένα μικρό ρολόι.

3: Ξεκινήστε εκ νέου τον κόκκινο και μαύρο κύκλο GMT

Πολλοί θαυμαστές όπως η Laurel για να σπρώξουν το κόκκινο και το μαύρο ρολόι Coke GMT. Αν και είναι γνωστό ότι η πιθανότητα είναι μικρή, η πρόβλεψη είναι επίσης ένας τρόπος για να πραγματοποιήσει το όνειρο. Φυσικά, αυτό δεν είναι λόγος για κανένα λόγο. Πέρυσι, η Rolex ξεκίνησε τον κόκκινο και μπλε κύκλωμα Pepsi GMT, σε συνδυασμό με φήμες ότι ο μπλε-μαύρος κύκλος GMT είναι πιθανό να σταματήσει την παραγωγή. έτσι δεν είναι αδύνατο. Η εκτόξευσή τους είναι το ίδιο με τον κόκκινο και μπλε κύκλων GMT τον περασμένο χρόνο, με μια αλυσίδα πέντε σφαιριδίων, μια νέα γενιά 3285 διαμετρήματος και ένα εικονικό κύκλο. Όσον αφορά το υλικό, ο καθένας σίγουρα θέλει να είναι ένα μοντέλο χάλυβα, αλλά σύμφωνα με την πρακτική του Rolex, το Platinum ή το Platinum δεν είναι αδύνατο.

4: Ο υποβρύχιος ενημερώνει την κίνηση

Όπως ενημερώνει το Rolex, η κίνηση σε όλο και περισσότερα μοντέλα, η εικασία ότι το φάντασμα του νερού θα μεταφέρει τη νέα γενιά 3235 διαμετρήματος ήταν δημοφιλής. Προς το παρόν, η υποβρύχια σειρά χρησιμοποιεί τα διαγράμματα 3135. Ως η πιο δημοφιλής σειρά Rolex, η αναβάθμιση της κίνησης μπορεί να λεχθεί ότι είναι πολύ εντυπωσιακή. Ίσως να μην αναβαθμίζετε κάθε χρόνο, υποθέτετε κάθε χρόνο και θα υπάρξει αναβάθμιση σε ένα χρόνο.

5: Μαύρη αναβάθμιση της κυκλοφορίας GMT II

Αυτή η κερδοσκοπία είναι πολύ πιθανό να είναι επιτυχής διότι, μετά την εισαγωγή των τριών μοντέλων GMT II πέρυσι, είναι πολύ πιθανό ότι το φετινό κλασικό μαύρο μοντέλο θα είναι η στροφή. Το ρολόι θα αντικατασταθεί με μια νέα γενιά διαμέτρου 3285, αριθμό μοντέλου 126710LN.

6: Εξερευνητής λευκού δίσκου Rolex

Ο λευκός δίσκος Explorer I είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο στυλ Rolex. Το 2013, η Christie δημοπρασίασε ένα εξαιρετικά σπάνιο λευκό δίσκο Rolex 6610, το οποίο πωλήθηκε για πάνω από ένα εκατομμύριο. Εάν το Rolex είναι πραγματικά άσπρη Explorer I φέτος, σίγουρα θα προκαλέσει μια μεγάλη αίσθηση. η λευκή πλάκα Rolex στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο δημοφιλής, γιατί θα είναι ομόφωνη “λευκή εργασία” και “λευκό ντετέκτιβ”. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ απίθανο ότι το Rolex θα έχει ένα λευκό δίσκο.