Στην Kορυφή Ρεπλίκα: Breguet Replica Watch

Οι άνθρωποι που τους αρέσει η ιστορία θα γνωρίζουν τον Breguet. Ο κλασικός σχεδιασμός είναι πολύ κατάλληλος για διάφορες περιπτώσεις. Αυτό το τεύχος σας δίνει μια κριτική για αυτό το ρολόι ρεπλίκα Breguet. Ο ιστότοπός μας είναι μια μεγάλη επιτυχία. Ως κορυφαίο αντίγραφο: Ρολόι ρεπλίκα Breguet Classique, έχει υψηλό βαθμό αναγνώρισης και μπορεί να αναδείξει την ταυτότητά σας και τη διαφορετική ιδιοσυγκρασία. Η δεύτερη επιλογή.

Ο Breguet σχεδίασε το πρώτο ρολόι στην ιστορία για τη βασίλισσα. Η μάρκα Breguet ιδρύθηκε το 1775 και έχει δεσμευτεί να παρέχει βιβλία και υπηρεσίες για μέλη της βασιλικής οικογένειας και εξαιρετικές προσωπικότητες σε διάφορους τομείς. Ο Breguet στη βιομηχανία έχει τον τίτλο του “king king” και έχει επίσης τη φήμη του “πατέρα της σύγχρονης ωρολογοποιίας”. Επειδή η Breguet δημιούργησε πάνω από το 70% των δεξιοτήτων της βιομηχανίας, η πιο αντιπροσωπευτική από τις τρεις σύνθετες λειτουργίες της είναι τα turbillons, τα διαρκή ημερολόγια και τα γκρουπ τριών ερωτήσεων.

Η θήκη ρολογιών Breguet είναι εξαιρετική. Η γνήσια θήκη είναι κατασκευασμένη από λευκό χρυσό 18k. Το επιλεγμένο ανοξείδωτο υλικό είναι χαραγμένο. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ λευκών και χαλύβδινων υλικών. Η στιλπνότητα του λευκού χρυσού είναι πιο διαφανής λόγω του κόστους ενός αντιγράφου. Οι περιορισμοί δεν πρέπει να γίνονται με πραγματικό χρυσό 18k, το οποίο όλοι γνωρίζουμε. Το ασημί γκρι καντράν είναι κυριολεκτικά υπογραμμισμένο. Τα ρολόγια Breguet replica χρησιμοποιούν το ίδιο κρύσταλλο ζαφείρι με το πρωτότυπο, το οποίο έχει την ίδια διαπερατότητα.

Αυτό το αντίγραφο Breguet έχει αναδρομική σχεδίαση και χρησιμοποιεί τις κινήσεις 9015, οπότε το πάχος ολόκληρης της θήκης του ρολογιού ρεπλίκα Breguet είναι το ίδιο με το αυθεντικό ύψος και ένα άλλο γραμμικό τόξο στίλβωσης είναι τέλειο. Το έργο του σχεδιασμού του μεγέθους, της αναλογίας και του μοτίβου της κεφαλής είναι πολύ καλό. Εξετάζοντας την κίνηση στο σύνολό της, η ομοιότητα με την αυθεντικότητα είναι πολύ υψηλή.