Πόσο Καλή Είναι Η Ρεπλίκα Vacheron Constantin Patrimony 85180;

Replica Vacheron Constantin Patrimony 85180, ένα πολύ κλασικό στιλ. Αν και ο συνολικός σχεδιασμός του ρολογιού ρεπλίκα της σειράς Patrimony είναι πολύ απλός, δεν υπάρχει υπερβολική προσωπικότητα. Η διαδικασία δημιουργίας ρολογιών ρολογιών είναι πολύ δύσκολη. Με ακραίες γραμμές και απόλυτα ισορροπημένες αναλογίες, οι κλασικές και διαχρονικές χαρακτηριστικές αισθητικές τιμές έχουν επιτευχθεί. Το πιο σημαντικό είναι ότι το ρεπλίκα Vacheron Constantin είναι πολύ λεπτό. Έχουμε αναβαθμίσει την κίνηση σε μεγάλη κλίμακα, και συνολικά τέσσερα χρώματα έχουν βγει.

Πριν ξεκινήσει το φόρουμ παρακολούθησης ρεπλίκα αυτό το ρολόι ρεπλίκα Vacheron Constantin Patrimony, η σειρά Patrimony του ίδιου μοντέλου δεν ήταν πολύ καλή, ολόκληρη η αγορά δεν τα πήγε καλά, είτε η κυριολεκτική έκδοση είναι λανθασμένη είτε το πάχος δεν είναι καλό, το πρόσφατα δημοσιευμένο Vacheron Constantin Patrimony ρεπλίκα καρπού Το πάχος του ρολογιού είναι το ίδιο με το πρωτότυπο, με διάμετρο 40 mm και πάχος περίπου 9 mm.

Η κίνηση χρησιμοποιεί το Citizen 9015 ως βάση και ο νάρθηκας τροποποιείται στο στυλ κίνησης CAL.24250SC. Εάν κάνετε ένα εξαιρετικά λεπτό ρολόι, αυτή η κίνηση είναι η εξαίρεση. Εκτός από αυτήν την κίνηση, υπάρχει επίσης το Seagull 2892. Όσον αφορά το πάχος, το 9015 είναι λεπτότερο από το 2892, και το νάρθηκα είναι πιο ευέλικτο στην τροποποίηση!

Ας ρίξουμε μια ματιά στα δεδομένα ανίχνευσης κίνησης του ρολογιού αντιγράφου Vacheron Constantin: [διαφορά ημέρας: -004 δευτερόλεπτα / ταλάντευση ημέρας: πόλωση 276 βαθμών: 0,0 χιλιοστά του δευτερολέπτου], από τα δεδομένα ανίχνευσης της κίνησης, το μηχάνημα αυτού του αντιγράφου ρολόι Ο πυρήνας είναι αρκετά σταθερός και ο χρόνος ταξιδιού είναι πολύ ακριβής, αναπαράγοντας πλήρως τα αυθεντικά χαρακτηριστικά. Είναι πολύ δύσκολο για την κίνηση του χαραγμένου ρολογιού να επιτύχει τέτοια σταθερότητα. Είναι ήδη συγκρίσιμο με το αυθεντικό κίνημα. Σε τελική ανάλυση, η αυθεντική κίνηση του ρολογιού θα έχει επίσης καθημερινό σφάλμα περίπου 10 δευτερολέπτων. Επομένως, μην είστε πολύ σκληροί στο ρολόι ρεπλίκα.

Πιστεύω ότι χωρίς να επεξεργαστείτε πάρα πολλούς τεχνικούς όρους, μπορείτε να καταλάβετε σε ποιο βαθμό έχουν επιτευχθεί ρεπλίκα ρολόγια. Από την πρώτη ματιά, είναι δύσκολο να διακρίνουμε την αυθεντικότητα. Η γοητεία του ρεπλίκα βρίσκεται στην ομοιότητά του με το γνήσιο προϊόν, το οποίο αποτοξινώνεται με το ένα δέκατο ή ακόμα και το ένα τοις εκατό της τιμής!