Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των ωρολογίων ρεπλίκα Rolex και των ρολογιών ρεπλίκα Omega;

Γιατί οι άνδρες μοιάζουν με ένα ρεπλίκα Rolex και ρολόγια ρεπλίκα Omega;

Όλοι γνωρίζουν ότι το Rolex και το Omega είναι ένα ζευγάρι “αντιπάλων” και, φυσικά, αυτοί που οι άνθρωποι αγοράζουν περισσότερο. Η αντίθεση μεταξύ Omega και Rolex δεν σταμάτησε ποτέ. Ποιος είναι καλύτερος από το κίνημα, ποιος είναι καλύτερος από την τεχνολογία, ποιος είναι καλύτερος από ποιος πηγαίνει και ποιος είναι καλύτερος από άλλους.

Αυτό που θέλω να πω σήμερα είναι ότι η διαφορά ανάμεσα στα ρολόγια ρεπλίκα Ωμέγα και τα ρολόγια ρεπλίκα Rolex δεν είναι μεγάλο μέρος του ρολογιού. Σήμερα συστήνω δύο ρεπλίκα ρολόγια, Rolex και Omega, για να δούμε πού είναι οι διαφορές τους.

ρολογίων ρεπλίκα Rolex
ρολογίων ρεπλίκα Rolex

Αρχικά, ας μιλήσουμε για τα ρολόγια ρεπλίκα Omega.

1, Ρολόγια ρεπλίκα Omega Seamaster 1948

Αυτή η μέθοδος διπλής επικάλυψης επικαλύπτεται με αντιανακλαστική επίστρωση στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η επίδραση του φωτός στην επιφάνεια του καθρέφτη είναι ακριβώς η ίδια με την αρχική.

2, σειρά Omega Seamaster 30

Αυτό το ρολόι είναι εξαιρετικό, στρογγυλό και άψογο και είναι ελαφρύ και φορετό. Είναι άνετο. Εγκρίνει το εισαγόμενο κίνημα του Ιαπωνικού Πολίτη, το οποίο έχει ανώτερη σταθερότητα. Η διαφάνεια είναι σύμφωνη με την αυθεντικότητα, με ιταλικό ιμάντα μόσχου, απαλή υφή, νοσταλγικά συναισθήματα.

3, σειρά Omega De Ville

Η συλλογή Omega Disc Fly Elegant Collection έχει προσελκύσει πολλούς πιστούς υποστηρικτές με τον κλασικό και κομψό σχεδιασμό της. Απολαύστε τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες σχεδίασης. Δεν το λέω αυτό, μπορείτε να πείτε αν είναι γνήσιο ή αντίγραφο;

Εντάξει, ας μιλήσουμε για το Ωμέγα, ας μιλήσουμε ξανά για το ψεύτικο Rolex. Αντιγραφή του βαθμού πυρετώδους του Rolex είναι αδιανόητη και η έκδοση επανέκδοσης είναι επίσης ένα εμπορικό σήμα που αγοράζει το μεγαλύτερο μέρος για την εξυπηρέτηση πελατών.

1, υποβρύχιο Rolex

Το κλασικό σμάλτο μοιάζει με μια βιδωτή στεφάνη από σκληρό κεραμικό. Έχει ισχυρή αντιδιαβρωτική λειτουργία. Ο εξωτερικός δακτύλιος με σχήμα γραναζιών ενισχύει την τριβή. Αυτό γίνεται για να συγχρονιστεί πλήρως η αυθεντικότητα.

2, Rolex Cellini

Το Rolex Cellini είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ρολόι ρολογιών ρεπλίκα Rolex. Δεν έχει ίχνη του εικονικού στυλ του Rolex. Είναι μια πολύ λογοτεχνική σειρά. Jia Ge πιστεύει ότι αυτό το ρολόι είναι πολύ κατάλληλο για τους επιχειρηματίες να φορούν, και είναι γεμάτο γοητεία.

3, Rolex Datejust

Το λογότυπο Rolex είναι το πιο κλασικό ρολόι στο εμπορικό σήμα Rolex, ο ανοξείδωτος χάλυβας 904L αποκαθιστά τέλεια το χρώμα Rolex Datejust, εξοπλισμένο με αυτόματη κίνηση τυλίγματος CaL3135, όλα τα εξαρτήματα είναι τέλεια εναλλάξιμα με το πρωτότυπο, λεπτό, ώρα, οι δεύτερες τρεις βελόνες μπορούν να εγκατασταθούν τέλεια το αυθεντικό Rolex.

Εν κατακλείδι:

Λοιπόν, αυτά τα δύο ρολόγια. Replica Rolex ρολόγια και Replica Ωμέγα ρολόγια, τα οποία replica ρολόγια σας αρέσει; Εκτιμάται ότι μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, θα πρέπει να έχετε μια απάντηση.