Ποια Είναι Η Διαφορά Μεταξύ Του Ρεπλίκα Richard Mille RM011 Ρολογιού Και Του Γνήσιου;

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται για τα ρολόγια Richard Mille για πρώτη φορά. Όταν όλοι γνωρίζουμε ότι τα ρολόγια Richard Mille έχουν μοναδικό σχήμα και έντονα χρώματα, προσελκύουν πολλούς ανθρώπους. Σήμερα, θα μιλήσω εν συντομία για το ρεπλίκα Richard Mille ρολόγια καλύτερα σχόλια ρεπλίκα!

Όλοι γνωρίζουμε ότι ένα γνήσιο ρολόι Richard Mille είναι πολύ ακριβό, εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια φτηνά και χιλιάδες δολάρια ακριβό, έτσι το ευρύ κοινό δεν ξέρει πότε και πόσο καιρό μπορεί να φορέσει ένα πραγματικό ρολόι Richard Mille. Όλοι είμαστε περίεργοι για την εμπειρία της χρήσης δεκάδων εκατομμυρίων ρολογιών στους καρπούς μας, και όλοι πρέπει να είναι τόσο περίεργοι όσο εγώ. Αλλά δεν απολαμβάνω την αυθεντική τιμή. Μπορώ να προτείνω μόνο το ρολόι ρεπλίκα Richard Mille RM011 σε όλους για να δούμε αν μπορεί να σας προσελκύσει.

Το ρεπλίκα Richard Mille RM011 χρησιμοποιεί μια κεραμική θήκη με το ίδιο σχέδιο βαρελιού με το πρωτότυπο. Η θήκη έχει 12 βίδες Penta. Ο συνολικός σχεδιασμός είναι εντυπωσιακός. Επαναφέραμε επίσης την υπόθεση πολύ καλά. Η υφή του κεραμικού είναι πολύ ελαφριά και πολύ ανθεκτική στις γρατσουνιές. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι ανθεκτικό στην πτώση. Οι λεπτομέρειες του ρολογιού ρεπλίκα Richard Mille μπορούν να δουν άμεσα την κίνηση του ρολογιού, πολύ σχεδιασμένο. Το μπροστινό και το πίσω μέρος είναι εξοπλισμένα με γυαλί ζαφείρι. ο καθρέφτης είναι διαφανής.

Σχεδίαση κοίλου πίσω καλύμματος ρολογιού Richard Mille. Είτε είναι μπροστά είτε πίσω, μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά που προσφέρει αυτή η κίνηση του Richard RM011. Μέσα από το πίσω μέρος, μπορούμε να δούμε ότι η ομοιότητα του κινήματος είναι πολύ υψηλή γιατί έχουμε ξοδέψει πολλή σκέψη για την κίνηση του ρολογιού ρεπλίκα Richard Mille και φτιάξαμε μια νάρθηκα. Ο βαθμός μείωσης είναι πολύ υψηλός. Ο ιμάντας είναι κατασκευασμένος από εισαγόμενο καουτσούκ και η πόρπη είναι μια αναδιπλούμενη πόρπη.

Περίληψη: Η συνολική μείωση αυτού του ρεπλίκα Richard Mille aaa RM011 είναι ακόμα πολύ καλή. Αν σας ενδιαφέρει, συνιστάται στους θαυμαστές παρακολούθησης να απολαύσετε ένα.