Μηχανικό Φθηνα Ρολογια Γιατί Χρειάζεται Καθημερινή Συντήρηση

Οι άνθρωποι που αγαπούν το τραπέζι πρέπει επίσης να έχουν αμφιβολίες για το γιατί τα μηχανικά ρολόγια χρειάζονται καθημερινή συντήρηση. Μερικοί λένε ότι τα μηχανικά ρολόγια δεν απαιτούν συντήρηση. τα περισσότερα μηχανικά φθηνα ρολογια επισκευάζονται· στην πραγματικότητα, χρειάζονται διευκρινίσεις σχετικά με την έννοια της συντήρησης και της εγγύησης· Τα μηχανικά ρολόγια χρειάζονται συντήρηση. Xiaobian σήμερα για να σας μιλήσω για το γιατί μηχανική συντήρηση ρολογιών.

Το αδιάβροχο λαστιχένιο δαχτυλίδι του μηχανικού ρολογιού θα γεράσει

Για την αξία του μηχανικού ρολογιού, η στεγανοποίηση είναι απαραίτητη. Τα περισσότερα φθηνα ρολογια είναι αδιάβροχα, όπως 30 μ και 50 μ, 100 μ, και ούτω καθεξής. Αλλά μερικά δεν είναι αδιάβροχα. Για ένα αδιάβροχο ρολόι, πρώτα για να καταλάβετε σωστά την έννοια του αδιάβροχου βάθους, όπως 30 μέτρα και 50 μέτρα αδιάβροχο είναι απλά αδιάβροχο ζωής, δηλαδή, πλένετε το πρόσωπό σας και άλλο νερό πιτσιλισμού δεν είναι πρόβλημα. Υπάρχουν μερικά, όπως ρολόγια κατάδυσης, αδιάβροχα, ψηλά ρολόγια που μπορούν να κολυμπήσουν και να καταδυθούν, αλλά και να δώσουν προσοχή: Υπάρχουν μερικά αδιάβροχα ρολόγια όπως ρολόγια κατάδυσης, μπορούν να κολυμπήσουν, να καταδυθούν, κ.λπ., αλλά επίσης να δώσουν προσοχή σε μερικά υψηλά αδιάβροχα φθηνα ρολογια, όπως τα ρολόγια κατάδυσης μπορούν να κολυμπήσουν, να καταδυθούν, κ.λπ., αλλά επίσης θα πρέπει να σημειώσουν: μη φορούν σάουνα και ένα ζεστό μπάνιο, επειδή κόλλα χαλιών μετά από κρύο, Ο ζεστός αέρας στην τσάντα σφράγισης, δεν μπορεί να βγει, επειδή η ομίχλη δεν χειρίζεται εγκαίρως, προκαλούμενη από τη διάβρωση και τη σκουριά. Μπορεί να είναι προβληματικό με την πάροδο του χρόνου, ακόμα και αν είναι εντάξει μια ή δύο φορές.

Το ρολόι είναι αδιάβροχο κυρίως από διάφορα μικρά λαστιχένια δαχτυλίδια, ένα μακρύ λαστιχένιο δαχτυλίδι θα γεράσει και υπάρχει μια ρωγμή μετά από απώλεια ελαστικότητας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε νερό και κολπίσκο αέρα, οπότε αντικαθίσταται περιοδικά. Η σφράγιση του λαστιχένιου δαχτυλιδιού μπορεί να εξασφαλίσει ότι το ρολόι είναι αδιάβροχο. Είναι ο λόγος για τον οποίο μερικοί άνθρωποι μόλις αγόρασαν ένα ρολόι αδιάβροχο είναι πολύ καλό, αλλά ξαφνικά μια μέρα, ο λόγος για το νερό. Γιατί πρέπει να τις αλλάζουμε τακτικά; Η τακτική αντικατάσταση θα διαδραματίσει περισσότερο προληπτικό ρόλο. αναμονή μέχρι μετά τη γήρανση του λαστιχένιου δακτυλίου ρολογιών δεν είναι καλό, αλλά πώς να κρίνετε τη γήρανση είναι ένα πρόβλημα? Μπορεί κανείς να περιμένει μόνο αφού αλλάξει το νερό του ρολογιού.

Το λάδι θα στεγνώσει

Όπως ένα μηχανικό όργανο που χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα είναι εύκαμπτο, έτσι είναι και το ρολόι επειδή ένα αυτόματο ρολόι μπορεί να θεωρηθεί ως μικρό μηχανικό όργανο. Τα παραδοσιακά μηχανικά ρολόγια αποτελούνται κυρίως από τέσσερα μέρη. το πρώτο μέρος είναι το αρχικό σύστημα, το απλό σημείο κατανοείται όπως συχνά λέμε τμήμα ελατηρίου, το δεύτερο μέρος είναι η μετάδοση, το κύριο εργαλείο, σύμφωνα με μια συγκεκριμένη αναλογία, χρησιμοποιείται για τη μέτρηση του χρόνου, το τρίτο μέρος είναι το σύστημα ρύθμισης ταχύτητας διαφυγής, αυτό είναι η καρδιά των ρολογιών, της ρόδας ισορροπίας, και του ελατηρίου, πιρούνι διαφυγής, Αυτά τα μέρη της ρόδας διαφυγής είναι πολύ κρίσιμα, καθορίζεται κυρίως από την ακρίβεια του ρολογιού. Το τέταρτο μέρος είναι ο δείκτης που δείχνει το σύστημα. Εάν το παραπάνω είναι το κινητό μέρος, αυτό το μέρος συνδέεται με το ρολόι, και οι άνθρωποι πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτό το μέρος για να ανεμίσουν ή να προσαρμόσουν το χρόνο.

Η λειτουργία ολόκληρου του ρολογιού την ανάγκη συνεργασίας όλων των συστημάτων· Πώς να τα κάνεις λεία; Εδώ είναι μια απαίτηση για λιπαντικό λάδι, αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, η ποσότητα του λαδιού θα μειωθεί ή θα ξηραθεί η φθορά. Αυτή τη στιγμή, δώσε στο ρολόι νέο λάδι. Και αν δεν παρέχετε το λάδι ρολογιών εγκαίρως, μόλις το πετρέλαιο είναι ξηρό, το σύστημα ισχύος είναι σε ξηρή φθορά, και μερικά χρόνια κάτω, η ζωή του πίνακα είναι πάρα πολύ. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα μηχανικά φθηνα ρολογια στο πετρέλαιο πρέπει να επιλέξουν καλύτερα ένα τακτικό κέντρο συντήρησης επειδή ο πραγματικός τόπος όπου το επίσημο θα είναι αυστηρά σύμφωνα με την ανάγκη για το ρολόι στο πετρέλαιο.

Η εμφάνιση της συντήρησης του ρολογιού

Όπως όλοι γνωρίζουμε, στην αγορά μεταχειρισμένων, η ποιότητα του προϊόντος είναι απαραίτητη. Και ακόμα και αν δεν είναι στην αγορά μεταχειρισμένων χεριών, η εμφάνιση της συντήρησης πρέπει να αντιμετωπιστεί, ειδικά μερικά ρολόγια που χρησιμοποιούν χρυσό Κ, πλατίνα Κ, προηγμένα υλικά δέρματος ζώων, και άλλα υλικά. Και ακόμα και αν δεν είναι στην αγορά μεταχειρισμένων χεριών, η συντήρηση εμφάνισης πρέπει να αντιμετωπιστεί, ειδικά σε ορισμένα φθηνα ρολογια με χρυσό Κ, πλατίνα Κ, προηγμένο ζωικό δέρμα, και άλλα υλικά. Θα πρέπει να είναι τέλειο να καταλάβετε, ειδικά δεδομένου ότι ορισμένες όμορφες γυναίκες θα πρέπει να είναι περισσότερο ή λιγότερο στα χρυσά δαχτυλίδια ή σκουλαρίκια τους και τον πρόσθετο καθαρισμό κοσμημάτων. Το ρολόι είναι η ίδια αλήθεια.

Δερμάτινο λουρί ρολογιών, για να μην αναφέρω τη διάβρωση ιδρώτα, θα κάνει την ζώνη πρόωρη σκλήρυνση και ρωγμή. Η τακτική συντήρηση πρέπει να αποφύγει την εφίδρωση και την βροχερή περίοδο φορώντας έναν πίνακα ζωνών. Εάν το ρολόι είναι κατασκευασμένο από ζώνη χαλύβδινου κελύφους, συχνά γυαλισμένη ανακαίνιση, περισσότερο μπορεί να αντικατοπτρίζει την αξία του. Επειδή το διάσημο μηχανικό ρολόι μάρκας αξίζει πολλά χρήματα, ανήκει στα πολύτιμα αντικείμενα, δεν μπορεί επειδή δεν είναι όμορφο παλιό δεν θέλει.Ακόμα και αν δεν έχει σημασία για σας, ένα φτωχό ρολόι δεν θα φαίνεται ποτέ καλό πάνω σας. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται σαν στο σπίτι καθαρίζοντας το ρολόι τους είναι εντάξει, αλλά είναι καλύτερο να πραγματοποιήσετε ειδική συντήρηση εμφάνισης μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Η μηχανική επιτραπέζια συντήρηση επεκτείνει κυρίως τη διάρκεια ζωής της και την έγκαιρη ανακάλυψη των προβλημάτων, και αισθανόμαστε για την ίδια ετήσια φυσική εξέταση. Εν ολίγοις, θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο μηχανικό ρολόι εάν δεν έχει ακόμα διατηρηθεί. Μια μέρα, θα είναι λάθος, αυτό είναι σίγουρο.